İlk olarak Caglar TS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMete Arat benle iliskiyi kesmis.. Adamin sitesinde bundan bir kac ay önce Akyazi ile bilgiler, resimler vardi.. Hepsi kaldirilmis..
Sunu da söyliyeyim, adam son telefonunda resmen isyan ediyordu.. Kimseye ulasamiyorum diye.. Hatta bana.. "Stadi sanki onlar cizmis gibi gösteriyorlar" demisti.. Kendisini kaale bile almiyorlar diye isyan ediyordu bundan bir kac ay önce..
Hatta isin komigi, adam misal loca kisminin degistigini, localarin tribünler arasina yerlestirecegini bu Forumdan okumusyani bizleri takip ediyordu.. Kendisi bana, "bu yaz akyaziya gidecegim ve projenin haline bakacagim" demisti.. Sonra da yok oldu gitti
Ha bir de, projenin asli zaten localarin tribün arasinda olaniymis.. ama cok "masrafli" oldugundan, yönetim Localari tek tarafa istemis... Gaza geldim, sinirliyim.. Aklima geldikce ne dediyse yazacagim
Oysa Avrupa'da bi mimar bi proje çizmişse o proje için bir ofis oluşturuluyor ve inşaat bitene kadar bu ofis inşaatı takip ediyor, önerilerde bulunuyor, projeye uygun tasarımlar geliştiriyormuş vs.
Çalışma sistemimiz çok farklı yani, Mete Arat Türkiye'de çalışmaya tövbe etmiş diyorlar
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu %25 olayını kim çıkarmıştı ki? Kendimiz uydurmuş olmayalım
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekir görsellerde stadın kırmızıya ya da Bordo'ya boyandığı gözüküyor, stadın dışını boyayacaklar mı hiç sordun mu?
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu %25 olayını kim çıkarmıştı ki? Kendimiz uydurmuş olmayalım
ya bekir abi, hakikaten su tanitim Videosu konusunda az biraz baski yapsak? Belki de herseyin cözümü o Video olacaktir..
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçılır kapanır çatı projesi eklenecekti stadımıza. O ne aşamada ?
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO nerden çıktı yahuŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla bilmiyorum Bekir abi.. Öyle bi psikolojik bunalima girdikki, kendi kafamizda kendimizi memnun edecek fikirler olusturmaya basliyoruz galiba
ya bekir abi, hakikaten su tanitim Videosu konusunda az biraz baski yapsak? Belki de herseyin cözümü o Video olacaktir..Sponsorla anlaşmadan bu iş olmaz gibime geliyor...
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla 2-3 arkadaştan duydum. Temel atıldıktan sonra öyle bir ek proje teklifi yapılmış artık kim yapmışsa, kabul edilme aşamasındayken birden gündemden kaybolmuş.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim tek bildiğim STY inşaatın sahibi Turan Yeşilbaş en başta bu teklifi sunmuş ama kabul edilmemiş. Bunu da birebir konuşmamızda öğrendim yani, şimdiye kadar hiç dillendirilmemişti...Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye kabul edilmediki ? Fatura mı kabarıyomuş ?
Diğer taraftan şu an yaptırdığımız değişikliklerle açıklanan proje bedelinin %10'u kadar olan ekstra masraf miktarını geçmişiz. Bundan sonra yapılacak her ekstra harcama için TOKİ "kaynağı bulun, öyle yapalım" diyor. Allah'tan Gençlik ve Spor Bakanlığı "en güzelini yapalım, farkı neyse biz ödeyeceğiz" gibi bir tavır içerisindeymiş. İnşallah dedikleri gibidir...En son f1bekir tarafından düzenlendi; 07.12.2014, 00:45.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle yaŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynısı TTArena'da da yaşanmış. Adam TTArena'nın bitmiş halini görünce stadı tanıyamadım demiş. TOKİ'nin tavrı bu yönde yani, projeyi mimardan alıyor, sonra üzerinde kendi kafasına göre düzenlemeler yapıyor.
Oysa Avrupa'da bi mimar bi proje çizmişse o proje için bir ofis oluşturuluyor ve inşaat bitene kadar bu ofis inşaatı takip ediyor, önerilerde bulunuyor, projeye uygun tasarımlar geliştiriyormuş vs.
Çalışma sistemimiz çok farklı yani, Mete Arat Türkiye'de çalışmaya tövbe etmiş diyorlar
Yorum
Yorum