İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle127 itibarım varmış..az mı çokmu..sende çok yeşil vcar.senin kaç
sayfa kaynamasın
bu prekaslar neden yetişmedi yaa
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadın girişteki bizi korkutan merdivenin basamak sayısını 40'la falan çarp giriş kapılarının sayısını falan ekle o civar abi
Hakkatten cok merdiven varmisNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi ağzınla yetiştirmeye çalışıyoruz dediğini söylüyorsun sonrada yalan söylüyor diyorsun. Birilerinin bir şeyler için çaba sarf etmesi yetiştirir yada yetiştiremez bunu bilemem direk yalan söylüyor demek ne derece mantıklı?
bundan önce stad 2011'e kesin yetisesek diyen yetkililer vardi. hani su genclik oyunlari mi neydi onun icin.
peki neden olmadi? orda caba yok muydu?
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecaba sarf etmelerine bisey diyen yok ama insanin gözünün icine baka baka tüm tesisler bitecek demek (diger tesislere baslanmadi bile) yalandan baska biisey degildir.
bundan önce stad 2011'e kesin yetisesek diyen yetkililer vardi. hani su genclik oyunlari mi neydi onun icin.
peki neden olmadi? orda caba yok muydu?
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadın girişteki bizi korkutan merdivenin basamak sayısını 40'la falan çarp giriş kapılarının sayısını falan ekle o civar abi
Adınız Sinan olsaydı ne kadar itibarınız olurdu meraklandım doğrusu.sakin olun...
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
Bana köşeler için örnek yap gönder diyen Erol Agaoglu bugün maçtaydı umarım görmüştür legianın köşelerini hem 2 tane hemde kamera açısında değil
Sent from my iPhone using TapatalkMavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana köşeler için örnek yap gönder diyen Erol Agaoglu bugün maçtaydı umarım görmüştür legianın köşelerini hem 2 tane hemde kamera açısında değil
Sent from my iPhone using TapatalkHER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekir kardeşim kale arkasında günledir duran şu yeşil brandanın arkasında neler dönüyor bir baksan Allah aşkına.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖrnek koltuk takıyorlar bence.
ama bunuda gizlemek sacmaligin daniskasi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende öyle düsünüyorum
ama bunuda gizlemek sacmaligin daniskasi
Koltukların %25 i takılınca açacaklajahshshshshsjjsjakakakak
Sent from my iPhone using TapatalkMavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
keşke şu çalışmaları paylaşsalar bizimle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum