Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burda stad yakından daha heybetli duruyor yazan yorumlardan sonra acaba sorun bende mi diye bir kere daha geldim stadyumun yanına şimdi. Fikrim değişmedi. Sahil boyunca stadyum manzarasıyla yürüyorsun ama heybetli bir görüntüsü yok. Belki içinden daha iyi görünüyordur.

Çatı bir hava katar umarım, bu haliyle bir albenisi yok..
    "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bjk stadyumu neresi bukadar begeniliyor...bakiyorum bakiyorum anlamiyorum...

-Dik olmasi bence iyi..
      -ama ilk kat bakin cok giris cikis var mesela...
      -ilk kat ile üst kat arasi yüksek 2 kat loca var galiba...
      -Kale arkalarda üst tribünde sanirim bjk lilarin sikayeti vardi giris-cikis yerleri 3 gen diye...oda büyük sikinti..
      -sahaya cok yakin bu tabiki iyi..
      -stadyuma distan baktigin zaman anormal güzel ne var ? Bence birsey yok..

Genel kalitesi daha iyi olabilir ama cok abartilacak birsey yok.

Bizim stadimizinda güzel yönleri var terside var tabiki...Cok abartiyoruz bazi seyleri...
      Alt kat giris-cikis olmamasi müthis birsey. Stadin disi bence güzel görünüyor Platform üzerinde felan..
      Bir juve stadyumumuz vardı ona Bursa eklendi o stadyuma Bjk stadyumu da eklendi. Üst tarafta Konya stadyumu da eklendi bu dizilişe Konya bizim stadyumdan iyiyimiş Bayılıyoruz başkasının malını övmeye

Yorum

• Antep kadar yapamadılar şu işi, benzer bi prekast fotoğrafını Erol Ağaoğlu'na bizzat gönderdim twitterdan özel mesajla, geri dönmedi.

Yorum

• Bu arada ilgili giriş kapısı önce küçültülmüş ama sonra muhtemelen mazeme girişi vs. için tekrar eski halinde kullanılmış. Testere kirişler diğer küçük kapıların seviyesine kadar iniyor yoksa. Ama malzeme giriş ibitene kadar büyük bırakılsa sonra kapatılsa ne olurdu merak ediyorum.

Yorum

• neden sadece stad olarak bakıyorsunuz ki . denize sıfır diğer tarafı orman. ağaçlık alanın içinde spor alanı olacak. cafeler vs. güzel zaman geçirecez. bizim proje iyidir. çıkışlarrda çok kötü olursa kapatır yönetim ilerde dünyanın sonu değil ya. ben locaların tavan taban farkının fazla oldugunu dusunuyorum. orayada tabela takar reklam alırız.

Yorum

• bjk kaba bitmeden çatıya başlamış

Yorum

• facebookta bir arkadaş yazmış, hakikaten bizim stat tıpkı tank gibi duruyor ) onunla ilgili bir şeyler yapabiliriz belki.
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• Arkadaş bu Trabzonlu hemşerilerimiz eleştiriyi ne kadar seviyor.
                  bir sürü ütopik komplo senaryosu yazılıyor.
                  Sanki devletin kurumları işi gücü bırakmış Trabzonspor'un stadını kötü yapmak için uğraşıyor.
                  tribün 1. katlarının eğimin düşük olması çok olumlu bir şey, İngiltere statlarındaki gibi asil durur ve stada derinlik katar.
                  Stadın platform üzerine oturması en büyük artı, Türkiye'de örneği yok.
                  Bence çok güze stat oluyor. En önemli şey stat altındaki platformun kompleksi 7/24 yaşatacak şekilde ticari olarak planlanması ve işletilmesi
                  Enerjimizi bu stadı taraftar olarak nasıl değerli kılarız buna harcamalıyız bence.
                  Saygılar....

Yorum

• İlk olarak mc.maneman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaş bu Trabzonlu hemşerilerimiz eleştiriyi ne kadar seviyor.
                    bir sürü ütopik komplo senaryosu yazılıyor.
                    Sanki devletin kurumları işi gücü bırakmış Trabzonspor'un stadını kötü yapmak için uğraşıyor.
                    tribün 1. katlarının eğimin düşük olması çok olumlu bir şey, İngiltere statlarındaki gibi asil durur ve stada derinlik katar.
                    Stadın platform üzerine oturması en büyük artı, Türkiye'de örneği yok.
                    Bence çok güze stat oluyor. En önemli şey stat altındaki platformun kompleksi 7/24 yaşatacak şekilde ticari olarak planlanması ve işletilmesi
                    Enerjimizi bu stadı taraftar olarak nasıl değerli kılarız buna harcamalıyız bence.
                    Saygılar....
                    katılıyorum pozitif bir düşünce

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

En merak ettigim seylerden biride kamera nin yuksekligi .
                      İnonu stadindaki gibi olursa kötu..
                      Balikesir stadindaki gibi yerin dibinde olursa daha kotu hatta facia igrenc olur .
                      İnsallah bi ortasini bulurlar .
                      61

Yorum

• bu akşam anladım ki uğraştığımız işler çok önemsiz. bizim isterse altından yakuttan statımız olsun, onu dolduracacak 90 dk destek olacak taraftarımız yoksa hiç bir işe yaramaz...

Yorum

• Konya stadindaki yedek kulübeleri ne öyle yahu?

Bildigin 10 luk kutu profilden yedek kulübesi yapmislar.

Toki bize de böylesini yapmaz insallah.
                          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Stad bize devredildiğinde maratonun altındaki iki çıkışı tribün yaparlar.

Yorum

• Konyaspor macindaki atmosferi gördünüz okadar eksiklikleri olmasina ragmen müthis atmosfer...Bizim stadi düsünün bide Taraftar üstüne düsen görevi yaptigi zaman daha müthis atmosfer olur..

Dolasiyla cok cok abartmaya gerek yok herseyi...Konyaspor un stadi bunu ispatladi.
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• belli ki bizim isteklerimiz toki tarafından ciddiye alınmıyor bari bir an once stadı bitirip teslim etseler belki yonetim sesimize kulak verir
                                ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

Çalışıyor...
                                X