Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizzat Erol ağaoğlu söyledi ama genelde görüşler bu yönde
    bizim yöneticilerimiz kendilerini cogu zaman einstein sanarlar
    sormazmi insan 1 girisli stadlar bu isi nasil halediyor diye

bizimkiler mazlumu oyniym derken kendilerni rezil ediyor farkinda degiller sanirim
    yüksek giriside genis hava molekülleri yüzündenmi yapmislar

adam gibi baskanimiz olaydi, o stadi devr aldigi gün tadilata sokardi
    tokiyide bütün dünyaya rezil ederdi
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      çatının çelik kısmı sahada değil dışarda birleştirilecek denmişti. vinçler yardımıyla da monte edilecekti. bekir abi demişti yanılmıyorsam.
      Evet ama birleştirme sahanın yanında yapılır, o kadar çatıyı dışarıda birleştirip hangi tırlarla getirecekler. Sahanın dışında birleştirip sonra montaja girecek eyvallah, o zaman üretilmiş parçalar gelmiş olmalıydı, dışarıda stok sahası problemi yok, üretime dışarda başlayıp birleştirip montaja sokarlar. Ayrıca dışarıdan çevre saha betonları yüzünden, montaj saha dışından yapılacaksa dev bir vinç gelmesi gerekir. Ben çeliklerde bir sorun olduğunu düşünüyorum, inşallah yanılırım...
      SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
      SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet ama birleştirme sahanın yanında yapılır, o kadar çatıyı dışarıda birleştirip hangi tırlarla getirecekler. Sahanın dışında birleştirip sonra montaja girecek eyvallah, o zaman üretilmiş parçalar gelmiş olmalıydı, dışarıda stok sahası problemi yok, üretime dışarda başlayıp birleştirip montaja sokarlar. Ayrıca dışarıdan çevre saha betonları yüzünden, montaj saha dışından yapılacaksa dev bir vinç gelmesi gerekir. Ben çeliklerde bir sorun olduğunu düşünüyorum, inşallah yanılırım...
        abi üretim yeri uzaksa transportdan tasaruf icin daha cok toplam transportlar organize etmek istemislerdir düsünmek istiyorum
        senin dedigin gibi cikarsa facia olur

fazla karamsar olmiyalim
        ben dahada sezona akyazida girilmesi hayalindeyim
        izinimide ona ayarladim
        bir avuc inciri berbat etmeseler bari

Ünal Karaman

Yorum

• Bazı yerleri falsolu olsa da taşlar yerine oturdukça güzelleşiyor stad.

Yorum

• Yönetici geçen hafta için çatı malzemeleri gelecek dememiş miydi?Hani neredeler?
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Bu kafayla ve bu hızla giderlerse, Akyazı değil yeni sezona gelecek sezona bile yetişmez.
              Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• bir vinç daha geldi dört vinç olduu

özür vinç değilmiş maraton ve deniz trarafı kale arkası köşede beton dökme işlemi var
                En son Tahir61 tarafından düzenlendi; 24.12.2014, 13:30.
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• stad yeni sezon açılışına yetiştirilemeyecek gibi duruyor

Yorum

• Prekastaların takılmama sebebi, prekastaların Monte olacak yerlerin kalıpları dokulup kuruması bekleniyor olabılır

Yorum

• TOKİ ye iş yapan bir müteahhit firmada çalışıyorum.dün tesadüfen eski şantiyelerimziden birinin uzmanıyla karşılaşatık nuri bey elekrik kontrolü.kısa bir sohpetten sonra hangi bölgeye baktığı sordum trabzon ve giresun deyince haliyle stadı sordum.çok iyi gitmiyolar dedi maddi sıkıntı var dedi.müteahhit sadece hakediş parsıyla finansa ediyormuş para koymuyormuş.abi ozaman yetişmez dedim yok öyle sıkıntı olmaz firmalar cok zengin istese yüzmilyon bile koyar dedi.mecburen para koyacak dedi.

Yorum

• rahat olun seçimler var Akyazıyı bitirip seçimlerde oylarını %70 yapacaklar Sus payı

Yorum

• arkadaş beton dökme işi bitmemişmiydi neyin betonunu döküyorlar beton dökülmüştü prekastlar yerleştirilicekti sözde stadın neresini bozarız diyemi uğraşıyorlar acaba

Yorum

• İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            TOKİ ye iş yapan bir müteahhit firmada çalışıyorum.dün tesadüfen eski şantiyelerimziden birinin uzmanıyla karşılaşatık nuri bey elekrik kontrolü.kısa bir sohpetten sonra hangi bölgeye baktığı sordum trabzon ve giresun deyince haliyle stadı sordum.çok iyi gitmiyolar dedi maddi sıkıntı var dedi.müteahhit sadece hakediş parsıyla finansa ediyormuş para koymuyormuş.abi ozaman yetişmez dedim yok öyle sıkıntı olmaz firmalar cok zengin istese yüzmilyon bile koyar dedi.mecburen para koyacak dedi.
                            tam anlamadım yani mütahit firma ihaleyi aldı diyelim 100 milyon tl ye aldı ve bu para bitti şimdi cebinden mi koyacakta yapıcak stadı o zaman mütahit firma iflas etti demektir daha bi ton iş var

Yorum

• İhale bedelinin üzerine çıkıldığını yazmıştık. Bu inşaatte sıkıntı var. Bitmeyecek.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tam anlamadım yani mütahit firma ihaleyi aldı diyelim 100 milyon tl ye aldı ve bu para bitti şimdi cebinden mi koyacakta yapıcak stadı o zaman mütahit firma iflas etti demektir daha bi ton iş var
                                ihalede onlar bu fiyati önerdi hesap kitap edip
                                birde arti olarak bu fiyata nasil bitireceklerini tarif ettikleri dosya teslim ettiler

sonradan ihaleye eklenenleride toki ve gsgm simdiye kadar karsilayacakmislar
                                yani sorun cikmamali normalde

zaten tokide ihale degerini yukari cikardi
                                gsgmde ikimisi seylerde toki üstlenmese biz üstleniriz dedigine göre zara gören olacagini düsünmüyorum

arti bu proje prestij demektir
                                buna benziyen kac kompleks var Türkiyede/Dünyada
                                isi bitiren sirket ona göre ilerde balini yiyecektir
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 24.12.2014, 15:07.

Ünal Karaman

Yorum

Çalışıyor...
                                X