Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nedeni muhtemelen dediğiniz gibi büyük araç-giriş çıkışını sağlamak ve yine dediğiniz gibi niye o köşeye yapıldığını anlamak mümkün değil.

Yarın çekeceğim inşallah fotoğraf.

Abi neyi anlamak mümkün ki Allahaşkına ? Kasten yapsalar ne yapsakta hoşlarına gitmese diye düşünseler ancak bukadar olur .

Ben poliyanacılık oynamaktan gerçekten bıktım artık biyerede burası harbiden iyi düşünülmüş fark yaratmış diyelim yeter ya

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Caglar TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yaa kardeşim hangi plana sadık kalındıki loca saçmalığı icat edildi kim alacaksa o kale arkasındaki maratondaki locaları bi kere hep fanatiklerin içinde rahat maçta izleyemezler ben şahsen loca almam ordan haa numaralıdakine loca derimde diğer loca icatları resmen saçmalık sadece para düşünülmüş ki oda bence olmayacak ama stadın tüm ürkütücülüğünü ortadan kaldırdılar son loca icadıyla pamuk gibi stadımız oluyor beşiktaşın stada bursanın stada gittiklerinde stadı görürler
      Renk tas bjk nin stadının kale arkalarindada iki kat loca var en azından bizim bir kat var.
      Biz dar sokaklarında
      Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak Caglar TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yaa kardeşim hangi plana sadık kalındıki loca saçmalığı icat edildi kim alacaksa o kale arkasındaki maratondaki locaları bi kere hep fanatiklerin içinde rahat maçta izleyemezler ben şahsen loca almam ordan haa numaralıdakine loca derimde diğer loca icatları resmen saçmalık sadece para düşünülmüş ki oda bence olmayacak ama stadın tüm ürkütücülüğünü ortadan kaldırdılar son loca icadıyla pamuk gibi stadımız oluyor beşiktaşın stada bursanın stada gittiklerinde stadı görürler
        o üsteki planda toki yaziyor
        dikkat cekerim, orasi sözün bittigi yer
        orasi cati malzemelerini icer sokmak icin acik birakilmistir

sonradan yapilan localar olmasaydi oralar cirkin bosluk olacakti, localar sayesinde kat aralarina bisey katilmis oldu, okadar alanin harcanmasina mani olundu
        elestirilecek bi dünya sey varken bana suni elestirilerlen gelmeyin
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi neyi anlamak mümkün ki Allahaşkına ? Kasten yapsalar ne yapsakta hoşlarına gitmese diye düşünseler ancak bukadar olur .

Ben poliyanacılık oynamaktan gerçekten bıktım artık biyerede burası harbiden iyi düşünülmüş fark yaratmış diyelim yeter ya

yaa bekir bjk nin bursanın yada fb nin stada büyük araç giriş çıkışı demek hiç olmuyorki onlar böyle dahiane fikri düşünememişler ne kadar akıllıyız bee

Yorum

• İlk olarak Caglar TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yani gitti 3 sırada localara bu arada demin 2 sıra demiştin zaten localardakiler rahat rahat çayını kahvesini içerek localarında izlerler sonuç olarak o 3 sıra hep boş kalır
            En üste alçak bir basamak daha konulacak, onun sayesinde eksilen bir sıra tamamlanıyor.

Yorum

Yemin ederim resmen devlet memuru kafası ya herşey kitapta yazan gibi olsun aman .

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Renk tas bjk nin stadının kale arkalarindada iki kat loca var en azından bizim bir kat var.
                renkdaş dikkatini çekerim onların localar trübün bütünlüğünü bozmuyor bizdeki localar resmen kale arkası ve maratondan 3 basamağı yiyor

Yorum

• Prekast işi çok yavaş ilerliyor ve bu ayın başında çatının çelik kons. malzemelerinin imalatı tamamlanacak ve gelecekti. Yönetici öyle söylemişti. Bir işler dönüyor var bunun altında bir şeyler.

Yorum

• jimnastik
                    gayse

seftali kurdu
                    konya

aglanacak durum nedir
                    En son selcuk tarafından düzenlendi; 06.12.2014, 01:34.
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Farz edelim ki girisler ufak yapildi ve buyuk bir aracin girmesi gerek. Bu kez ise girisin bitanesi neden buyuk tutulmadi diye isyan edilir.

Yorum

İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Farz edelim ki girisler ufak yapildi ve buyuk bir aracin girmesi gerek. Bu kez ise girisin bitanesi neden buyuk tutulmadi diye isyan edilir.

Kardeşim yine yapsın büyük çıkış ama bu 1 tane yapılır buda numaralı tribün tarafına yapılır .

dedim ya valla ben ihtimalleri düşünmekten farz etmekten bıktım . farz edelim loca satışı patladı hop 150 loca, farz edelim uefa finali verildi hop 10 metre ama hiç kimse farz edelim taraftar üşüdü ısıtma yapalım demiyor.hala savunmayın şunları ya

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yaa arkadaş ne büyük aracı ya nerden çıktı bu büyük araç fb gs bjk bursa stadına yasakmı büyük araç girişi büyük araç giricekte ne yapıcak trübün bütünlüğü ahengi mahvoluyor millet takmış büyük araca

Yorum

İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kardeşim yine yapsın büyük çıkış ama bu 1 tane yapılır buda numaralı tribün tarafına yapılır .

dedim ya valla ben ihtimalleri düşünmekten farz etmekten bıktım . farz edelim loca satışı patladı hop 150 loca, farz edelim uefa finali verildi hop 10 metre ama hiç kimse farz edelim taraftar üşüdü ısıtma yapalım demek yok . hala savunmayın şunları ya

Yok ben kimseyi savunmuyorum. O stada dedigin gibi isitma olmazsa olmaz.

Hangi koseye/tarafa gelecegini okumadim ama dedigin gibiyse yanlis evet.

Yorum

yaa arkadaş ne büyük aracı ya nerden çıktı bu büyük araç fb gs bjk bursa stadına yasakmı büyük araç girişi büyük araç giricekte ne yapıcak trübün bütünlüğü ahengi mahvoluyor millet takmış büyük araca

yok canım farz edelim üst üste 10 tane kamyon girecek sonra ne yaparız ? aman sakın...

Yorum

Ya ne bileyim ben. En kotu ihtimalller karsiliginda hangi arac girmelidir bilmem. Fakat bende okuduklarimdan yola cikarak buyuk arac dedim.

Tribun ahengi zaten yok edilmis bu localar sayesinde.

Ha stadi begenmiyor degilim ama localarin iki kat arasina bu sekil yerlestirilmesine karsiyim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X