Haaa haaa tamam anladim simdi, sagolun
yilda 7m€ , az degil mi yahu ?
Gayet iyi de bence dolardır o.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
cincon da o kadar aliyor ama TT'den aliyor
Swarowski ile kiyaslanamaz, Swaro daha fazla vermeli sanki ama biri Istanbul digeri Trabzon, aslinda iyi yani evet...
Voda yillik 10m€ verebilir bjk için...
yaaa beyer siz ne anlatıyorsunuz ibtahim hacıosmanoğlu ilk geldiği gün demedimi sağolsun bizden önceki başkan kulübün tüm gelirlerine temlik koydurmuş diye sonra demedimi biz bu borcu bilerek geldik diye sanki öyle bi konuşuyorsunuzki hacıosmanoğlu geldiğinde kulübün hiç borcu temliği filan yoktu hacıosmanoğlu tüm temlikleri koydurdu hacıosmanoğlu geldiğinde kulüp zaten batmıştı gerçi şimdide durum iyi değil ama bunları hacıosmanoğlu yapmadı önceki yönetimin enkazlarını devraldı olay budur
swarovskiyi yöneten markus ve fiona swarovskiden hic biri trabzonda yoktu
emekli gernot langeslen yegeni trabzondaydi
swarco holdingin yönetim kurulu baskani manfred swarovski de ortalikda yoktu
bana inandirici gelmiyor bu is
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
70 milyon € doğru ise bence mükemmel olur.. 273 milyon tl borcumuz açıklandı 30 eylül itibariyle..bunun kısa vadesi 81 milyon,uzun vadesi 192 milyon..
Tablo aslında ortaya çıkıyor..borçlarımız yapılandırıldı ve sponsorluk geliri de buna temlik edildi.
Galatasarayın düştüğü hataya düşmezsek yayın hakkı,forma sponsorluğu,sportif başarı gibi gelir kalemlerimizle önümüz açılır..ama gs gibi transfer batağına saplanırsak 2 senede tepe taklak oluruz..
Yorum