Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haaa haaa tamam anladim simdi, sagolun
    yilda 7m€ , az degil mi yahu ?
    tt de cincona bukadar veriyor
    vodafone u bilmiyorum
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Haaa haaa tamam anladim simdi, sagolun
      yilda 7m€ , az degil mi yahu ?
      Gayet iyi de bence dolardır o.
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet banka anlaşma olmadan, sponsor bulunmadan nasıl olsa stat yapılıyor diye kredi açtı bize.. Mantıklı evet..
        Neye verdi o zaman Hacı'nın hatırına mı?
        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gayet iyi de bence dolardır o.
          avrupadaki bir sirket dolar üzeri anlasmaz

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet banka anlaşma olmadan, sponsor bulunmadan nasıl olsa stat yapılıyor diye kredi açtı bize.. Mantıklı evet..
            Kardeşim bunu ben değil IHO söylüyor. Tam hakim değilim ama en azından o krediye karşılık bir şeyin gösterilmesi gerektiğini biliyorum.

O sponsorluk meselesinin de çok tan tamamlandığını düşünüyorum açıkçası.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              avrupadaki bir sirket dolar üzeri anlasmaz
              O zaman gayet iyi.İnşallah doğrudur.
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• cincon da o kadar aliyor ama TT'den aliyor
                Swarowski ile kiyaslanamaz, Swaro daha fazla vermeli sanki ama biri Istanbul digeri Trabzon, aslinda iyi yani evet...
                Voda yillik 10m€ verebilir bjk için...
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• yaaa beyer siz ne anlatıyorsunuz ibtahim hacıosmanoğlu ilk geldiği gün demedimi sağolsun bizden önceki başkan kulübün tüm gelirlerine temlik koydurmuş diye sonra demedimi biz bu borcu bilerek geldik diye sanki öyle bi konuşuyorsunuzki hacıosmanoğlu geldiğinde kulübün hiç borcu temliği filan yoktu hacıosmanoğlu tüm temlikleri koydurdu hacıosmanoğlu geldiğinde kulüp zaten batmıştı gerçi şimdide durum iyi değil ama bunları hacıosmanoğlu yapmadı önceki yönetimin enkazlarını devraldı olay budur

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O zaman gayet iyi.İnşallah doğrudur.
                    insallah

ama inanasim gelmiyor

swarovskiyi yöneten markus ve fiona swarovskiden hic biri trabzonda yoktu
                    emekli gernot langeslen yegeni trabzondaydi
                    swarco holdingin yönetim kurulu baskani manfred swarovski de ortalikda yoktu

bana inandirici gelmiyor bu is

Ünal Karaman

Yorum

• Vodafone ile Beşiktaşın anlaşması 15 yıllık. Göğüs + stad. Toplam 145 milyon dolar.
                      (Göğüs reklamı 5 yıllık)

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Vodafone ile Beşiktaşın anlaşması 15 yıllık. Göğüs + stad. Toplam 145 milyon dolar.
                        (Göğüs reklamı 5 yıllık)
                        euro olarak 116,484,575.84 yapiyor
                        yillik ortalama 7,765,640 euro
                        forma+stad
                        zayif bir anlasma

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          euro olarak 116,484,575.84 yapiyor
                          yillik ortalama 7,765,640 euro
                          forma+stad
                          zayif bir anlasma
                          Bana kalırsa Beşiktaş'ın elinde kullanacağı koz yoktu. Üçe beşe bakmadan nereyi imzalıyoruz dediler.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bence iyi anlaşma. Bizim ki ne kadar olacak bakalım

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bana kalırsa Beşiktaş'ın elinde kullanacağı koz yoktu. Üçe beşe bakmadan nereyi imzalıyoruz dediler.
                              bence jimnastigin ederi bu
                              5 yil sonra gögüsden belki düzeltirler

Ünal Karaman

Yorum

• 70 milyon € doğru ise bence mükemmel olur.. 273 milyon tl borcumuz açıklandı 30 eylül itibariyle..bunun kısa vadesi 81 milyon,uzun vadesi 192 milyon..
                                Tablo aslında ortaya çıkıyor..borçlarımız yapılandırıldı ve sponsorluk geliri de buna temlik edildi.
                                Galatasarayın düştüğü hataya düşmezsek yayın hakkı,forma sponsorluğu,sportif başarı gibi gelir kalemlerimizle önümüz açılır..ama gs gibi transfer batağına saplanırsak 2 senede tepe taklak oluruz..
                                https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X