Almanya'nın yaptığı saçma sapan uygulamanın Dünya'da kabul edilirliği yok bu devirde koltuksuz stat mı olur hele de bir bölümü koltuksuz bırakmak çirkinlik ve ayrımcılıktır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu çirkinliğe bak sanki stadın hala inşaatı bitmemiş.
En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 30.11.2014, 16:20.TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlarin derdi güzellik degil. Taraftar gruplari özellikle koltuksuz tribün istedi. Ve maclarin en coskulu tribünleri bu cirkin tribünlerdir.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftar gruplarından başkası gidemiyor mu o tribüne bu da ayrı bir saçmalık koltuk olunca tezahürat yapılamıyor mu ,şampiyonlar ligi maçlarında ne oluyor peki?
Üstün alman teknolojisi
TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstün alman teknolojisi
Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületaha bey neden artık stad fotoğrafı atmıyorsunuz. paylaşımlarınızı özledik.Biz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence üstün Alman mallığı.Ne uğraşacağım bununla Alman gruplarından çok daha fanatikleri var böyle bir şeye ihtiyaç duymuyorlar.Ayrıca bizde öyle bir grup da yok zaten.TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünyanın çeşitli yerlerinde bu çözüm uygulanıyor. Taraftar gruplarının olduğu tribüne koltuk dahi koymayan kulüpler var.
Yorum
-
ben bu kötülemyi anlamiyorum
almanlarin bu futbol kültürü
adamlar kalearkasinda ayakda mac izleyemedilermi rahatsiz oluyorlar
türkiyede bu mümkün degil
tff statülerine göre her sattigin bilet icin bir koltuk hazir olmali
ayni uefa turnavalarindada oldugu gibi
almanlari buna karistirmayin, o kültür meselesi
ha illa yine bisey taklit edelim diyorsaniz ozaman amerikanlari taklit edelim
adamlarin taraftarlari macdan 5-7 saat önce stad önüne geliyor ve hazirlanmis yerlerde barbecue partileri yapiyorlar
misafir taraftarlarlan beraber
böyle bir etkinlik icin akyazi 1. sinif olurduEn son selcuk tarafından düzenlendi; 30.11.2014, 18:44."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar bu hafta fotoğraf çekemedim malesef. Haftaya inşallah..
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
Yorum