Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Almanya'nın yaptığı saçma sapan uygulamanın Dünya'da kabul edilirliği yok bu devirde koltuksuz stat mı olur hele de bir bölümü koltuksuz bırakmak çirkinlik ve ayrımcılıktır.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu çirkinliğe bak sanki stadın hala inşaatı bitmemiş.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu çirkinliğe bak sanki stadın hala inşaatı bitmemiş.
        Adamlarin derdi güzellik degil. Taraftar gruplari özellikle koltuksuz tribün istedi. Ve maclarin en coskulu tribünleri bu cirkin tribünlerdir. Ama haklisin, biz tribünleri dolduramadigimiz icin cirkin gözükür.

En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 30.11.2014, 16:20.
        TRABZONSPOR 1967

Yorum

Adamlarin derdi güzellik degil. Taraftar gruplari özellikle koltuksuz tribün istedi. Ve maclarin en coskulu tribünleri bu cirkin tribünlerdir.
          Taraftar gruplarından başkası gidemiyor mu o tribüne bu da ayrı bir saçmalık koltuk olunca tezahürat yapılamıyor mu ,şampiyonlar ligi maçlarında ne oluyor peki?

Yorum

Taraftar gruplarından başkası gidemiyor mu o tribüne bu da ayrı bir saçmalık koltuk olunca tezahürat yapılamıyor mu ,şampiyonlar ligi maçlarında ne oluyor peki?

Üstün alman teknolojisi

TRABZONSPOR 1967

Yorum

Üstün alman teknolojisi

Bence üstün Alman mallığı.Ne uğraşacağım bununla Alman gruplarından çok daha fanatikleri var böyle bir şeye ihtiyaç duymuyorlar.Ayrıca bizde öyle bir grup da yok zaten.

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                taha bey neden artık stad fotoğrafı atmıyorsunuz. paylaşımlarınızı özledik.
                Napalim furkan abi kocaelinden kamera almiyor
                Biz dar sokaklarında
                Dinmeyen yağmurunda

Yorum

Bence üstün Alman mallığı.Ne uğraşacağım bununla Alman gruplarından çok daha fanatikleri var böyle bir şeye ihtiyaç duymuyorlar.Ayrıca bizde öyle bir grup da yok zaten.
                  Bence alman futbolu örnek alinacak seyirciye sahip.
                  TRABZONSPOR 1967

Yorum

• bugun foto yok mu? bekir kardes )))

Yorum

• Çatı ile tribunlerin kesiştiği yerde boşluk olmamali bu hem akustik açısından hem de soğuk rüzgar v.b çok onemli. Tt arenada Isıtıcıları rağmen soguktan neredeyse donulmasinin sebebi bu bosluklar.

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dünyanın çeşitli yerlerinde bu çözüm uygulanıyor. Taraftar gruplarının olduğu tribüne koltuk dahi koymayan kulüpler var.
                        özellikle arjantin de kale arkalarında koltuk koymazlar gol olunca taraftarlar aşşağı doğru yığılır tehlikeli ve konforsuzdur ama muhteşem görüntü oluşturur

Yorum

• -------------
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 30.11.2014, 18:45.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ben bu kötülemyi anlamiyorum

almanlarin bu futbol kültürü
                            adamlar kalearkasinda ayakda mac izleyemedilermi rahatsiz oluyorlar

türkiyede bu mümkün degil
                            tff statülerine göre her sattigin bilet icin bir koltuk hazir olmali
                            ayni uefa turnavalarindada oldugu gibi

almanlari buna karistirmayin, o kültür meselesi

ha illa yine bisey taklit edelim diyorsaniz ozaman amerikanlari taklit edelim

adamlarin taraftarlari macdan 5-7 saat önce stad önüne geliyor ve hazirlanmis yerlerde barbecue partileri yapiyorlar
                            misafir taraftarlarlan beraber
                            böyle bir etkinlik icin akyazi 1. sinif olurdu
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 30.11.2014, 18:44.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Arkadaslar bu hafta fotoğraf çekemedim malesef. Haftaya inşallah..

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaslar bu hafta fotoğraf çekemedim malesef. Haftaya inşallah..
                                Olsun canın sağolsun reyiz.

Gesendet.
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Çalışıyor...
                                X