Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaslar bu hafta fotoğraf çekemedim malesef. Haftaya inşallah..
    Zaten görülen görülüyor kameradan. Prekast dışında değişim yok ki zaten. Prekastta en fazla 1 blok ilerliyor. Şu sıra ayda 1 yapsan bile yeter bence.
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zaten görülen görülüyor kameradan. Prekast dışında değişim yok ki zaten. Prekastta en fazla 1 blok ilerliyor. Şu sıra ayda 1 yapsan bile yeter bence.
      Abartmayalim genede canin sag olsun Bekir bi haftadan bisey olmaz o vidéo cok guzel yukardaki link attim o cok iyi geldi

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaslar bu hafta fotoğraf çekemedim malesef. Haftaya inşallah..
        Canın sağolsun Bekir, zaten pek bir değişim yoktur.

Yorum

• tam olarak ne zaman bitecek stad..bilen birileri var mı acaba?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence alman futbolu örnek alinacak seyirciye sahip.
            aa niye öyle diyorsun. biz bir futbol ülkesiyiz

Yorum

• Spartak Moskova'nın stadında koltuk yerleşimi

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Böyle bir durumda prekastlar koltuk renginde maviye boyanabilir.

Bence daha önemlisi orayı doldurmak.
                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Notification tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bildiğin korozyona uğramış umarım sıkıntı çıkarmaz.

Çok zor değildi muhafazalı yerlerde bunları örülüp inşaat için hazırlanması.
                  ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Saka yapiyor olmalisin.
                    2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                    2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                    2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• İlk olarak demirel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Saka yapiyor olmalisin.
                      demirel abicim, sanırım yanlış görmedim.

İnşaat çeliklerinin bükülme yerlerinde enerji birikimi daha yüksek olduğundan daha kolay korozyona uğramış.

Bu kötü anlama gelmesin, umarım önlemleri almışlardır. Orada çalışan tecrübeli mühendisler vardır, gözlerinden kaçırdıklarını sanmıyorum. Yada ben çok evham yaptım.
                      ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sen saka yapiyorsun

celigin disinda okadar pas olacak
                        o pas sayesinde cimentoyla bagi pekisiyor
                        cimentoyu üstüne döktünmü oksijen almayinca zaten erozyon stop eder

ondan ark. saka yapiyorsundur diyor
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• tv kamerasi loca tarafindami olacak ...bizimkiler terse koyup taraftar yerine localari vermesin yayina

Yorum

• İlk olarak 61baron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tv kamerasi loca tarafindami olacak ...bizimkiler terse koyup taraftar yerine localari vermesin yayina

Yok merak etme kamera odalari binalarimizin üstünde yani su an canli yayin kamerasinin oldugu taraftar degil, öbür tarafta olacak

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Spartak Moskova'nın stadında koltuk yerleşimi

Bu resimden anladığım kadarıyla koltuğun üzerine çıkıp tepinmeye gerek yok. Çünkü koltuk katlanınca yaklaşık 60 cm lik boş alan oluşuyor ve bu boş alan bir insanın rahatlıkla ayakta durmasına, atlayıp, zıplamasına yetecek genişlikte. Bu konuyu tartışmanın ne kadar gereksiz olduğunuda anlamışsınızdır artık.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu resimden anladığım kadarıyla koltuğun üzerine çıkıp tepinmeye gerek yok. Çünkü koltuk katlanınca yaklaşık 60 cm lik boş alan oluşuyor ve bu boş alan bir insanın rahatlıkla ayakta durmasına, atlayıp, zıplamasına yetecek genişlikte. Bu konuyu tartışmanın ne kadar gereksiz olduğunuda anlamışsınızdır artık.
                                Abi ne kadar boşluk olursa olsun o koltukların üzerine çıkılacağına emin olabilirsin

Yorum

Çalışıyor...
                                X