Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu galiba manchester city Bordo-Mavi...

[ATTACH]6572[/ATTACH]
    Yubileyny Stadyumu (45.015) - Saransk / Rusya

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Taraftar üstünde zıplayıp kıramasın diye en pahalı koltuk mu kullanılsın? Kusura bakmada ben bazı öküzler koltuk kıracak diye fazladan para harcansın istemem bi kale arkasının alt katı en adi koltuktan olmalı nasılsa bir şekilde kırmayı başarır o insanlar sonra hayri gürdeki manzarayı çok görürüz

En pahali koltuk oldugunu nerden cikardin ? Kale arkasindaki taraftarlarlan bi sorununmu var seninde bu tür bi yorum yapiyosun? Koltuk secimini sana birakirsa biri en ucuzundan takarsin.
      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        renktaş ben buna katılmıyorum. ben şimdi nasip olursa ilerde çoluğumla çocuğumla cips ice tea ile maç izleyemeyecek miyim? bence artık zıplama kültürü tamamen ortadan kalkmalı. emin olun türk tipi "laylay lom" tarzı tezahurat; ingilizlerin oturdukları yerden her atakta yaptıkları "ouwww yeahhhh" stilinin yanında çok demode ve çok etkisiz kalır. çünkü insan kulağı sürekli duyduğu sese alışkanlık gösterir ve bir müddet sonra tepki vermez dolayısıyla rakip futbolcular çok ta etkilenmiyor bu tezahürattan.

diyeceğim o ki; elinde çekirdek, cips v.s olan taraftar bu takımı ellerindeki çekirdekle sevmişler sizlerde kızmayınız, dokunmayınız, seviniz onları..

+, aynen öyle, özellikle İngilteredeki o atmosferlere bayılıyorum. Demba Ba da tam bir eşek. Ulan sırf o gol anındaki o ses için bile Premier Ligde oynayacaksın, düşük para alsan bile.

İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayatimda bu kadar sacma birsey okumadim

Otur oturdugun yerde ozaman "owww yeahh" diye bagir ...
        Rakip oyuncu etkilenmiyorsa en azindan kendi oyuncunu motive ediyorsun.
        Özer neden bir kac macta yaptigi gibi taraftari atesliyor ? Güzel görüntü icinmi ?
        Destek istiyor, inanc istiyor "oww yeaaah"ile olacak isler degil bunlar !

Trabzonsporun taraftar profilini cok güzel cizdin sagol

Premier lig maçlarını izlemeni tavsiye ederim. Arkadaşın demek istediğini tam olarak anlamamışsın. Hatta en yakınından Anderlecht-gs maçını izle.
        Atmosfer süperdi.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          +, aynen öyle, özellikle İngilteredeki o atmosferlere bayılıyorum. Demba Ba da tam bir eşek. Ulan sırf o gol anındaki o ses için bile Premier Ligde oynayacaksın, düşük para alsan bile.

Premier lig maçlarını izlemeni tavsiye ederim. Arkadaşın demek istediğini tam olarak anlamamışsın. Hatta en yakınından Anderlecht-gs maçını izle.
          Atmosfer süperdi.
          Ne demek istedigini cok iyi anladim ve Premier lig maclarinin her hafta en az bitanesini izlerim o yüzden atmosferi biliyorum.

Inanin bana premier ligdeki gibi herkesin aklislamasi veya zaman zaman sarki söylediklerinde herkesin bir agizdan sarki söylemesi gibi olsa bizim taraftarlarimiz o yaptigimiz tezahüratlar cok ama cok daha etkileyici ve ürkütücü olur.
          Güzel atmosfer icin degil, takima destek ve rakip takima cehennemi yasatmak icin stada gidiyoruz. Düsünsene stadin her ayri bölümünden hep bir agizdan arka arkaya "BORDO-MAVI-SAMPIYON-TRABZON" diye ses geliyor. Oyuncularimiz icin olaganüstü bir motive, rakip icin ürkütücü ! Cünkü her yeri rakip diye görüyor, ve duyuyorlar.
          Ama bizim taraftar cekirdek ve cipsi yemeyi daha cok sevdigi icin hic bir zaman bir agizdan bagiran taraftarimiz olmayacak.

Kurdugum sadece bir hayal, kafalar degismeden zaten degismet bu tribün. Insallah yanilirim ve Akyazi ile yep yeni güzel bir tribün kültürü gelir, ama cok zor gözüküyor ...

Emeklerin icin cok sagol Bekir bey

Yorum

İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne demek istedigini cok iyi anladim ve Premier lig maclarinin her hafta en az bitanesini izlerim o yüzden atmosferi biliyorum.

Inanin bana premier ligdeki gibi herkesin aklislamasi veya zaman zaman sarki söylediklerinde herkesin bir agizdan sarki söylemesi gibi olsa bizim taraftarlarimiz o yaptigimiz tezahüratlar cok ama cok daha etkileyici ve ürkütücü olur.
            Güzel atmosfer icin degil, takima destek ve rakip takima cehennemi yasatmak icin stada gidiyoruz. Düsünsene stadin her ayri bölümünden hep bir agizdan arka arkaya "BORDO-MAVI-SAMPIYON-TRABZON" diye ses geliyor. Oyuncularimiz icin olaganüstü bir motive, rakip icin ürkütücü ! Cünkü her yeri rakip diye görüyor, ve duyuyorlar.
            Ama bizim taraftar cekirdek ve cipsi yemeyi daha cok sevdigi icin hic bir zaman bir agizdan bagiran taraftarimiz olmayacak.

Kurdugum sadece bir hayal, kafalar degismeden zaten degismet bu tribün. Insallah yanilirim ve Akyazi ile yep yeni güzel bir tribün kültürü gelir, ama cok zor gözüküyor ...

Emeklerin icin cok sagol Bekir bey

Görüşüne saygı duyarım, ama ben hala aynı fikirdeyim. Hem güzel atmosferin futbolcuları inanılmaz derecede ateşleyeceğini düşünüyorum, zaten futboldan zevk almanın yolu'da budur.

Güzel stad-güzel oyun-güzel atmosfer
            Bu parçalar birleşirse Avrupa'da adımızı sık sık duyurabiliriz.

Yorum

• Ben de yeni stadda eskisi gibi nefes yoran besteler okunmasına karşıyım. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 90 dakika sadece o büyülü, korkutucu Bordo-Mavi-Şampiyon-Trabzon tezahüratının söylenmesi bile çok daha etkili olur. Bir maç başında birdd ikinci devre başında bir üçlü çektirilirse tamamdır. Nerden geldiği belli olmayan uzun ve nefes bitiren bestelerin devri bitti artık. Oyuncular artık bu bestelerdeki sözleri takip etmekten oyunun temposunu düşürüyolar yahu
              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Ve en önemlisi de, yönetime çok iş düşüyor. Yeni stada geçmedrn önce bu anadolu beylikleri gibi parçalanmış taraftar gruplarıyla bir Osmanlı kurmaları şart oğlu şart !

Yorum

• kolon demirleri neden bu kadar farklı?

Yorum

• kolon demirlerinin neresi farkli onu anlamadim ama ne kadar cok kolon var statta gercekten hayret verici..
                    u will need justice at the end..

Yorum

• turkiyede cok luks araba surenler var icindeki insana baktiginizda cogunlukla yontulmamis bir ayi goruyorsunuz.. amerikadaki luks arabalarin inclerine baktiginizda ise arabasiyla hava atan degil bilgisiyle gorgusuyle konusan insanlar goruyorsunuz.. turkiyede insanlar sahip oldugu malla hava attigi icin kendini bir b.k sanir.. malesef boyle. trabzonda insanlarin egitim seviyesini degil artirmak bilgi gorgu saygi seviyesini artirmak gerekir.. eger bunu yapmazsaniz altina mercedeste cekseniz dunyanin en kaliteli stadinida verseniz hic bir sey degismeyecek.. dunyanin en kaliteli koltugunu kullanin yine uzerine cikacak.. biz yobaz bir halkiz.. yontulmadik umarim bir gun yontuluruz... gercekleri soyledigim icin ozur dilerim.. uzun sokaka cikin 5 dakka izleyin insanlari.. her seyi bilip ama hic birsey bilmeyen bir halk varsa o da ozellikle Trabzon dadir.. ister inanin bana ister inanmayin. once insan nasil olunur onu ogrenmemiz lazim ama cok zor cok

basimizdaki insanlarda bizim boyle olmamizi istiyor.. cunku boyle halk herseye inanip herseye evet der.. ben gercekten seviniyorum buradaki farkli yorumlari gordugumde gercekten hosuma gidiyor.. benim gibi dusunen insanlar var oldugunu goruyorum. ama bizler bir elin parmagi bile degiliz bu kalabalik camia da.. ama disari ciktiginizda durum cok farkli... olay farkli yerlere gidecek gitmeden bitirmek istiyorum... mesela cordoza ya demisler ki kucuk bir balik var ye onu golleri atacaksin.. o da bunu ajanslara haber niteliginde tasimis.. bilmiyor ki insanlar onunla dalga gecmis.. hamsi yesen ne olur yemesen ne olur.. zaten kulubun adi hamsispor olmus herkes dalga geciyor.. birde haberlere cikiyoruz hamsi diye.. yahu bir halk kendi kendine bukadar zarar verirmi.. benmi sacmaliyorum benmi bilmiyorum oyleyse soyleyin banada.. herseyimiz kufur herseyimiz alay herseyimiz vurdumduymaz..... eger bir gun gercekten ciddi, ahlakli, profesyonel, ve kadrolasirsak o gun buyuk zaferler bizim olacak.. bu hem ulkemiz icin hem kulubumuz icin ayni sekilde gecerli..

saygilar.
                      En son only ts tarafından düzenlendi; 29.11.2014, 07:59.
                      u will need justice at the end..

Yorum

• Beklediğimizden daha iyi olacak gibi sanki.
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          turkiyede cok luks araba surenler var icindeki insana baktiginizda cogunlukla yontulmamis bir ayi goruyorsunuz.. amerikadaki luks arabalarin inclerine baktiginizda ise arabasiyla hava atan degil bilgisiyle gorgusuyle konusan insanlar goruyorsunuz.. turkiyede insanlar sahip oldugu malla hava attigi icin kendini bir b.k sanir.. malesef boyle. trabzonda insanlarin egitim seviyesini degil artirmak bilgi gorgu saygi seviyesini artirmak gerekir.. eger bunu yapmazsaniz altina mercedeste cekseniz dunyanin en kaliteli stadinida verseniz hic bir sey degismeyecek.. dunyanin en kaliteli koltugunu kullanin yine uzerine cikacak.. biz yobaz bir halkiz.. yontulmadik umarim bir gun yontuluruz... gercekleri soyledigim icin ozur dilerim.. uzun sokaka cikin 5 dakka izleyin insanlari.. her seyi bilip ama hic birsey bilmeyen bir halk varsa o da ozellikle Trabzon dadir.. ister inanin bana ister inanmayin. once insan nasil olunur onu ogrenmemiz lazim ama cok zor cok

basimizdaki insanlarda bizim boyle olmamizi istiyor.. cunku boyle halk herseye inanip herseye evet der.. ben gercekten seviniyorum buradaki farkli yorumlari gordugumde gercekten hosuma gidiyor.. benim gibi dusunen insanlar var oldugunu goruyorum. ama bizler bir elin parmagi bile degiliz bu kalabalik camia da.. ama disari ciktiginizda durum cok farkli... olay farkli yerlere gidecek gitmeden bitirmek istiyorum... mesela cordoza ya demisler ki kucuk bir balik var ye onu golleri atacaksin.. o da bunu ajanslara haber niteliginde tasimis.. bilmiyor ki insanlar onunla dalga gecmis.. hamsi yesen ne olur yemesen ne olur.. zaten kulubun adi hamsispor olmus herkes dalga geciyor.. birde haberlere cikiyoruz hamsi diye.. yahu bir halk kendi kendine bukadar zarar verirmi.. benmi sacmaliyorum benmi bilmiyorum oyleyse soyleyin banada.. herseyimiz kufur herseyimiz alay herseyimiz vurdumduymaz..... eger bir gun gercekten ciddi, ahlakli, profesyonel, ve kadrolasirsak o gun buyuk zaferler bizim olacak.. bu hem ulkemiz icin hem kulubumuz icin ayni sekilde gecerli..

saygilar.
                          Hamsi konusu dışında haklısın. Hamsi ye gol atarsın lafını hamsispora bağlamaya gerek yok. Trabzonun hamsisi meşhur. Hem öyle olsa bile kendi kendiyle dalga geçen insan kendiyle barışık insandır

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne havadan uçması açılır kapanır koltuk mu uçmak ,yeni stada eski tip koltuk nerde görülmüş bugün Türkiye'de yapılan yeni statların hepsinde açılır kapanır koltuk var fenerin 15 sene önce yaptığı statta var sen ne anlatıyorsun.
                            Kale arkalarin da olmamali diyorum.

Gruplarin olacagi yerde katlanabilir koltuk yaparsan stat hasilatini koltuklara verirsin her mac sonu.

fbnin kale arkalari katlanabilir koltuk degil.
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Yeni stad ile birlikte yeni bir taraftar kültürüde oluşturabiliriz. Benim için önemli olan Zıplayarak, tepinerek tezahürat yapmaktan çok yeni stadı her maç doldurmak

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kale arkalarin da olmamali diyorum.

Gruplarin olacagi yerde katlanabilir koltuk yaparsan stat hasilatini koltuklara verirsin her mac sonu.

fbnin kale arkalari katlanabilir koltuk degil.
                                Kale arkasının tamamına kesinlikle bu koltuklardan yapılmamalı buna katılıyorum ancak tamamı da eski tip koltuklarla döşenmemeli.

Misal ben kombineyi kale arkasından alacağım ancak kesinlikle eski koltukları istemiyorum.

Yorum

Çalışıyor...
                                X