Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar, yanlış anlaşılma olmasın bu koltuk örnek koltuklardan biridir, kesin bu olacak diye bişey yok ama en kalitelisi buysa bunu aldırtacağız diyor Trabzonspor, kesin bu olacak diye anlaşılmasın yani.

Bir de taraftar gruplarının olacağı tribünler hariç heryere katlanabilir koltuk kullanacaklarını söylediler. Bu konuda görüşünüz nedir? Taraftar gruplarına eski tip koltuk koymak mantıklı mı? Bana kalırsa hepsi katlanabilir olsun ama yöneticilerin söylediği de doğru, bu koltuğun üzerinde tepinecekler, bunun kaçarı yok, kısa süre sonra pert! Şu halde ne yapmak lazım, görüşünüz nedir?

Yorum

• Bu arada bugünkü toplantı çok verimli geçmedi. Trabzonspor'un bu stad işiyle ilgili bir ekip kurmuş, bu ekibin mimarından söz aldım, yarın onunla görüşeceğim inşallah. Birebir adamakıllı isteklerimi anlatma şansım olur inşallah.

Bugün öğrendiğim en kayda değer bilgi, stadın dışındaki bütün sahalar 68x105 metre olacak ve 5'i doğal çim 2'si suni çim ile döşenecek.

Yorum

• Bence hepsi katlanır olmalı. Konyanın stadı na bir bakın eski tip koltuklar nasıl da çirkin gösteriyor stadı. Zaten katlanır oldumu millet prekaastların üzerinde ziplar olur biter. Prekaastlar gayet geniş gözüküyor zaten. Bence kesinlikle hepsi katlanır olmalı.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar, yanlış anlaşılma olmasın bu koltuk örnek koltuklardan biridir, kesin bu olacak diye bişey yok ama en kalitelisi buysa bunu aldırtacağız diyor Trabzonspor, kesin bu olacak diye anlaşılmasın yani.

Bir de taraftar gruplarının olacağı tribünler hariç heryere katlanabilir koltuk kullanacaklarını söylediler. Bu konuda görüşünüz nedir? Taraftar gruplarına eski tip koltuk koymak mantıklı mı? Bana kalırsa hepsi katlanabilir olsun ama yöneticilerin söylediği de doğru, bu koltuğun üzerinde tepinecekler, bunun kaçarı yok, kısa süre sonra pert! Şu halde ne yapmak lazım, görüşünüz nedir?
          passolig yokmu
          herkesin koltugu belli degilmi
          kirandan parayi istesinler
          yeter artik
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• hatta bir sigorta sirketinlen anlassinlar
            taraftar passoligden biletini alirken koltugunu ek olarak 1-2-3 tl ye sigortalasin
            kiriklari sigorta üstlensin
            birde takima sponsorluk yapsin o sirket
            koltugunu sigortalamayanda kirdigini cepinden öder
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Arkadaşlar, yanlış anlaşılma olmasın bu koltuk örnek koltuklardan biridir, kesin bu olacak diye bişey yok ama en kalitelisi buysa bunu aldırtacağız diyor Trabzonspor, kesin bu olacak diye anlaşılmasın yani.

Bu olmadi iste bu koltugu sececeklerini zannetmiyorum sevincimiz kisa surecek gibi taraftar gruplarinin oldugu kisima eski koltuk koymak ne demek neresiymis orasi tam bir andavallik.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Statta merdiven genisligi zaten fazla koltuk uzerine cikmadan da ziplayabilir taraftar acilir kapanir koltuk harici facia olur sevincimizin kursagimizda kalmasini gectim simdi bir de bu manyaklik cikti.
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

bence hepsı aynı tıp koltuk olması lazım,aynı model katlanır...
                  kısı zıplayıp kırsa bıle kı katlanır prekastın sutunde zıplayacak kı ,ama ona ragmen kırıyorsa o koltugun sahıbı bellı nasıl olsa ondan parası alınsın bak bır daha yapıyor mu ....
                  kesınlıkle aynı tıp katlanır olması gerekır...

Yorum

• bütün koltuklar aynı model olmalı. yoksa çok sırıtacağını düşünüyorum. taraftarın zarar verme ihtimaline karşı uygulanacak yaptırımlar gruplara iletilirse sorun olmayacaktır.

vip ve localarda daha konforlu koltuklar olacaktır ancak kalite farkı olsada burada da aynı renk koltuklar kullanılmalı.
                    3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• kısının pasalıg kartı var koltugu bellı kırdı mı otomatık olarak pasolıgıne koltuk parası eklensın öac bıletı aldıgı zaman hem bılet parası hem koltuk parası alınsın....

Yorum

• Konya stadina benzer..renk farkliklari olur..uyumsuz olur.. göze hoş gelmez.. ucuz gözükür..sazen taraftar grubu kalmadi.. neyin kafasindalar.. bi yandan iyi biyandanda ucuz olmasini istiyorlar
                        !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Statta merdiven genisligi zaten fazla koltuk uzerine cikmadan da ziplayabilir taraftar acilir kapanir koltuk harici facia olur sevincimizin kursagimizda kalmasini gectim simdi bir de bu manyaklik cikti.
                          Abi Hayri Gür Salonu'ndan biliyoruz, orda açılır kapanır koltuk olmasına rağmen, zemin yerine koltukların üzerine çıkıp tepiniyorlar.

Yorum

• İngilizler zıplamadan, tepinmeden de bağırabiliyorlar.

Yorum

• Baya havadan ucuyorsunuz.

Kale arkalarin da asla katlanabilir koltuk olmamali digerlerinde olabilir.

Sizin goz zevkiniz icin oturma grubu gumusluk catiyi da kartonpyerli yapalim da tam olsun bari.

Stat mi yapiyoruz gelin evi mi diziyoruz.
                              En son Koray tarafından düzenlendi; 28.11.2014, 18:41.
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Gladbach ve Schalke taraftar gruplarin oldugu bölüm !

...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Çalışıyor...
                                X