İlk olarak s.volkan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynı paint çalışmasını locaların iki basamak altına çizermisin bir set şeklinde?
abi tam olarak anlamadim localarin iki basamak alti derken siyahla cizdigim yerimi doldurmami istiyorsun
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar toplantıya gittim ama asıl TOKİ yetkilileri orada değildi, yarın geleceklermiş. Fırsat olursa önerilerimizi bir rapor halinde de hazırlayıp götüreceğim, belki sunum yapma imkanım olmayabilirmiş yarın.
Burada olumlu bakılan konulardan bahsetmek istiyorumancak TOKİ'nin ne diyeceğini henüz bilmiyoruz tabi.
1. Tribünler için ısıtma sistemi.
2. Tartan pist kısmının yeşil olması
3. Üst kata reklam panosu (prekast çıkıntılarını gizleyecek şekilde)
4. Merdiven boşluklarının sarı olmaması
5. Işıklandırmayı herkes istiyor ama bakalım
6. Sahayı gören restoranlar olacak
7. Hibrit çim mantıklı
8. Koltuklar katlanabilir olacak, şimdi fotoğrafı yükleyemiyorum, şantiyedeki örnek San Mames'teki koltuklar gibi idi.
9. Koltuklar dizilirken ortaya çıkan çarpıklıkların (Konya örneği) olmamasına dikkat edilecek
10. Betonun görünen kısımlarının gizlenmesi
11. Animasyonu herkes istiyor.
12. Hafif raylı sistemi herkes istiyor.
13. Koltuk rengi ile ilgili anket sonuçlarını paylaştım. Tek renk çok sevilmiyor gibi geldi bana. Bizim stad üzerine yapabilir misiniz dediler bu renk çalışmalarını (dwg formatında çalışabilecek olan varsa ona dosyayı yollayabilirim)
14. Bir de çatı malzemelerini tedarik eden firmanın yetkilisi ile görüştüm. Paranın satın alabileceği en iyi membran kullanılacak dedi, Mersin'le falan karıştırmayın dedi. Örneğin çatıya bir kuş pisledi, membrandaki özel kimyasal madde ile dışkı reaksiyona giriyor ve ortaya çıkan yeni madde rüzgar veya suyla kolayca temizleniyor imiş.
Yetmedi bir de bu işi üstlenip taraftarın isteklerini düzgün bir şekilde yönetime ve yetkililere iletiyorsun.
Senin gibi çalışkan ve üretken insanları umarım Trabzonspor Kulubünde sorumluluk noktalarında görürüz.
Şu istekler de olursa zaten emin ol Avni Aker denildiğinde sen de akıllardan geçeceksin değer bilen insanlar tarafından.
Dip not:Kardeş koltuklar bordo olsun bordo stad mavi deniz doğal kareografi.
Bir de deniz tarafının arkasına sık yapraklı,geniş gövdeli ve uzun boylu ağaçlandırma yapılsın,denizden gelen rüzgarı dağıtmak şart.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekir abi bilgiler için teşekkürler abi bir sorum var kapali daki localarin önüne birşey koyulacak mi birde abi sen bugün kimlerle görustun ? Bilgiler için tekrardan teşekkürler
Bugün, Erol Bey dışında, GSGM yetkilisi, membran ve koltuk firması yetkilileri, sty inşaatın sahibi Turan Bey ile oğlu Murat Bey ve proje müdürü İbrahim Bey vardı.
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordo mambran ihtimali varmıydı yani? Bilsem yemin ederim üç senedir o konuda yoğunlaşır, milleti o yönde galeyana getirirdim valla.
Gesendet.
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekir kardeş senin hakkın da ödenmez.Sayende her hafta stadımızı takip ettik,emin ol sen olmasan kimse gidip o kadar fotoğraf bile çekmezdi.
Yetmedi bir de bu işi üstlenip taraftarın isteklerini düzgün bir şekilde yönetime ve yetkililere iletiyorsun.
Senin gibi çalışkan ve üretken insanları umarım Trabzonspor Kulubünde sorumluluk noktalarında görürüz.
Şu istekler de olursa zaten emin ol Avni Aker denildiğinde sen de akıllardan geçeceksin değer bilen insanlar tarafından.
Dip not:Kardeş koltuklar bordo olsun bordo stad mavi deniz doğal kareografi.
Bir de deniz tarafının arkasına sık yapraklı,geniş gövdeli ve uzun boylu ağaçlandırma yapılsın,denizden gelen rüzgarı dağıtmak şart.
En azından yönetimle bir iletişimimiz var. Ben asıl stad bize teslim edildikten sonra isteklerimizi daha rahat hayata geçirebileceğimizi düşünüyorum.
Yorum
-
-
İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRengi ne o koltuğun acep desem şimdi ben
Yorum
-
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerden kırdın yahu
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDna testinde bile %99.999.. diye çıkıyor her zaman bir olasılık vardır
Bunu 10 olarak kabul ediyorum
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHa öyle olsun da, dedim bildiğin bi yamuğu mu var
Bunu 10 olarak kabul ediyorum
Benimki prosedür işte
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum