İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarşılastirdigin stadyumlarin kapasitesi ile bizimkisi farkli.. senin dediğin gibi düşünelim.. Bjk eger girisleri tribün içinnden vermeseydi.. o loca sayısına ulaşamazdi. Zira bizde Oyle ek localar kapalı da olmasaydı ulaşamazdik, Bu tamamen kapasite ile alakalı . Hem san mames de iki kat loca yok alt kat az önce reklam panosuna örnek gösterdiğim resimde var sadece tribün girisi , yani alt katlarin pürüzsuzlugunun nedeni o.
Ayrica estetik olarak kat girisi üstüne locanin 60000kisilik staddaki görüntüsü ile 40000 kişilik staddaki görüntüsü cok farklıdir.. Bjk bunu cok ıyi makyajlayarak , localarin ferahlığıdan kısarak gidermeye çalışmış...
Yani senin soyledigin sekilde mümkün değil loca sayısı 70-80 olacak sekilde mümkün olabilirdi.
Şayet bana sorarsan vodafone arenaya bakarak moralini bozmana gereke yok , Benim gibi San Mamese bakıp bozmaya devam edebilirsin
Yorum
-
Aramıza yeni katılan abimiz inşaat mühendisi olarak eksik ya da yanlış gördüğü bilgilerimize açıklık getirmek için geldiğini söyleyip Vodafone Arena'yı bolca övmüş ve bize de gördüğüm kadarıyla pek bir bilgi vermemiş.Verdiği bilgiler Bjk'nın stadıyla alakalı.
Bizim stat için Toki stadı deyip kestirip atmak doğru bir davranış değil detaylara vakıf olmadan yorum yapmaya çalışıyoruz.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
zaten oraya normal halki sokmak islerine gelmez
yarin öbürgün isler kötü gittimi ordan asaga dogru taraftarin ne yapacagini kestiremezdiler"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Ben de sordum, burada birkaç başka arkadaş da sormuş ama kimse şu ısınma ve ulaşım gibi temel iki konuya bir açıklama getirmiyor. (Ya da kimse cevabı bilmiyor)
1-Ulaşım işi ne olacak. Sadece tek bir karayolundan ulaşım var şu an, o yol da tırların bilmem nelerin gittiği transit bir yol. Maç saatinde o yolda yaşanacak trafiğin rahat ilerlemesi mümkün mü? Bir kaza olsa, sel vs gibi bir afet yaşansa, bir yol çalışması olsa, bir yoğunluk olsa bu insanlar stada nasıl gidecek? Raylı sistem yapılacak mı? Feribot seferleri düzenlenecek mi?
2- Deniz kenarındaki bu stadın olduğu alan rüzgarlı bir alan. Soğuk olacak. Stadın dışı ve çatısının daha sağlam daha kapalı bi yapısı olması gerekmez mi? Tribün ısıtması gerekmez mi? Kapanabilir çatı gerekmez mi?
Sen stada insanların rahatça gelip gitmesini, sıcak ve konforlu bir ortamda maç izlemesini sağlayamazsan ister tribünü köstebek gibi del, ister her yere apartman gibi loca dik, istersen hiç tribün yapma millet saha kenarından izlesin, hiçbir fark yok. Bunlar teferruat. Asıl konuları kimse sorgulamıyor.
Olimpiyat stadı da dolduğu zaman müthiş bir atmosfer yaratıyor, müthiş bir maraton tribünü var ama kimse gitmiyor. Sadece iki sebep var: Ulaşım sıkıntısı ve soğuk hava.En son atomantcum tarafından düzenlendi; 27.11.2014, 12:57.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
its2late kardesim sen surekli muhabbeti farkli yere cekiyorsun kiyaslama yaparken akyazinin +yonlerini gosterip diger stadlarin olumsuzluklarini gosteriyorsun boyle kiyaslama mi olur? Diyorsun ki onlarin stadinda iki jat loca var bizde yok,senin stadinda koskocaman bir ust tribun yok hem de bu maraton tribunu..
Stadlar ayni zamanda kulube para kazandirmak icin yapilir.modamerkezinden konserden bana ne diye birsey mi var adamlar sadece konserlerden senin 1 senede kazandigin parayi kazanacak?biz istanbul takimlarina kafa tutmak istiyorsak gelirlerimizi arttirmaliyiz.cok amacli kullanilacak bir stadyum yapilmaliydi.bu da buyuk eksiklik.
Ve hepsinden onemlisi bu adamlar stadlarini kendi paralariyla yapiyor.son kurusuna kadar ceplerinden oduyor.biz bu stadi kendimiz yapsaydik kesinlikle boyle bir proje yapmazdik bunu sen de biliyorsun ben de biliyorum.
Sana gore stadin kendi enerjisini uretmesi,mukemmel teknolojik yapisi,getirecegi milyon dolarlik gelir kaynaklari,tasarimi,malzeme kalitesi onemli degil alt tribun cikislari onemli ise tartisacak bise yok.dediklerimin onemini belki simdi anlamiyorsun ama bundan 10 sene sonra anlayacaksin.sevgiler kardesim..
Yorum
-
Aslinda hükümete sadece akyazi alanina dolgu yaptiracaktir.
Kendi stadimizi ve tesislerimizi de bjk gibi sponsora yaptiracaktir.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAramıza yeni katılan abimiz inşaat mühendisi olarak eksik ya da yanlış gördüğü bilgilerimize açıklık getirmek için geldiğini söyleyip Vodafone Arena'yı bolca övmüş ve bize de gördüğüm kadarıyla pek bir bilgi vermemiş.Verdiği bilgiler Bjk'nın stadıyla alakalı.
Bizim stat için Toki stadı deyip kestirip atmak doğru bir davranış değil detaylara vakıf olmadan yorum yapmaya çalışıyoruz.
Eger varsa bir merak ettigin sorun cevaplamaktan ve yardim etmekten mutluluk duyarim.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslinda hükümete sadece akyazi alanina dolgu yaptiracaktir.
Kendi stadimizi ve tesislerimizi de bjk gibi sponsora yaptiracaktir.
Yorum
-
İlk olarak mehmetts1961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba hekimoglu kardesim.evet insaat muhendisiyim.daha once ukrayna ve rusyada stad insaatinda calistim.vodafone arena ile ilgili bilgim akyazi stadindan daha fazla cunku bizim projelere ulasmamiz nerdeyse imkansiz.toki is yaptigi firmalar haricinde bilgi paylasmiyor ve seffaf degil.digerini ozel sektor yaptigi icin daha cok bilgi bulabiliyoruz.
Eger varsa bir merak ettigin sorun cevaplamaktan ve yardim etmekten mutluluk duyarim.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak mehmetts1961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleits2late kardesim sen surekli muhabbeti farkli yere cekiyorsun kiyaslama yaparken akyazinin +yonlerini gosterip diger stadlarin olumsuzluklarini gosteriyorsun boyle kiyaslama mi olur? Diyorsun ki onlarin stadinda iki jat loca var bizde yok,senin stadinda koskocaman bir ust tribun yok hem de bu maraton tribunu..
Stadlar ayni zamanda kulube para kazandirmak icin yapilir.modamerkezinden konserden bana ne diye birsey mi var adamlar sadece konserlerden senin 1 senede kazandigin parayi kazanacak?biz istanbul takimlarina kafa tutmak istiyorsak gelirlerimizi arttirmaliyiz.cok amacli kullanilacak bir stadyum yapilmaliydi.bu da buyuk eksiklik.
Ve hepsinden onemlisi bu adamlar stadlarini kendi paralariyla yapiyor.son kurusuna kadar ceplerinden oduyor.biz bu stadi kendimiz yapsaydik kesinlikle boyle bir proje yapmazdik bunu sen de biliyorsun ben de biliyorum.
Sana gore stadin kendi enerjisini uretmesi,mukemmel teknolojik yapisi,getirecegi milyon dolarlik gelir kaynaklari,tasarimi,malzeme kalitesi onemli degil alt tribun cikislari onemli ise tartisacak bise yok.dediklerimin onemini belki simdi anlamiyorsun ama bundan 10 sene sonra anlayacaksin.sevgiler kardesim..
ayrıca ben sizin trabzonsporlu olduğunuzu da düşünmüyorum. stadı kötülediğinizden değil ısrarla bjk stadını övdüğünüzden dolayı. ayrıca hiç bir inşaat bilgisi de vermediniz herkesin bildiği "700 tv, wifi ağı, localar, akıllı stad, kendi parasıyla yapması" gibi hiç alakasız şeyler söylüyorsunuz. bu dediklerinizi her stada sonradan yapabilirsiniz zaten. ayrıca bursa stadını hiç hesaba katmamanız bile benim gözümde facia. çünkü bursa stadı hem bizim hem de bjk stadından daha güzel içi dışı çevresi(biraz göreceli tabi) hatta burda bjk olduğunuzu ve bursa stadını da bu yüzden beğenmediğinizi düşünüyorum.. neyse bu beni pek de ilgilendirmiyor..
------
2 saat kadar önce erol bey toplantı halindeyiz diye bir mesaj attı twitterda umarım bekir abi de oradadır. şu dediklerimizi umarım yapılır..özellikle ısıtma ve locaların gizlenmesi konuları..
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaraton tribünü diyip durduğun yer şeref tribünü ve trabzon ölçeğinde yılda 1 2 kez tam manasıyla dolan bir yer. kapalı olmasına rağmen avni aker de pahalı olduğu için dolmuyor burası düşünün.. ee bize o kısmın birinci katı yeter ikinci katı isterse hep bina olsun ne farkeder zaten dolmuyor.
ayrıca ben sizin trabzonsporlu olduğunuzu da düşünmüyorum. stadı kötülediğinizden değil ısrarla bjk stadını övdüğünüzden dolayı. ayrıca hiç bir inşaat bilgisi de vermediniz herkesin bildiği "700 tv, wifi ağı, localar, akıllı stad, kendi parasıyla yapması" gibi hiç alakasız şeyler söylüyorsunuz. bu dediklerinizi her stada sonradan yapabilirsiniz zaten. ayrıca bursa stadını hiç hesaba katmamanız bile benim gözümde facia. çünkü bursa stadı hem bizim hem de bjk stadından daha güzel içi dışı çevresi(biraz göreceli tabi) hatta burda bjk olduğunuzu ve bursa stadını da bu yüzden beğenmediğinizi düşünüyorum.. neyse bu beni pek de ilgilendirmiyor..
------
2 saat kadar önce erol bey toplantı halindeyiz diye bir mesaj attı twitterda umarım bekir abi de oradadır. şu dediklerimizi umarım yapılır..özellikle ısıtma ve locaların gizlenmesi konuları..yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
Ulasim oy potansiyeline bakar
Sayet stad-sehir merkezi arasindaki dolmuşlarin sayisi fazla ise belediye mudahale etmez ulasimaBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaraton tribünü diyip durduğun yer şeref tribünü ve trabzon ölçeğinde yılda 1 2 kez tam manasıyla dolan bir yer. kapalı olmasına rağmen avni aker de pahalı olduğu için dolmuyor burası düşünün.. ee bize o kısmın birinci katı yeter ikinci katı isterse hep bina olsun ne farkeder zaten dolmuyor.
------
2 saat kadar önce erol bey toplantı halindeyiz diye bir mesaj attı twitterda umarım bekir abi de oradadır. şu dediklerimizi umarım yapılır..özellikle ısıtma ve locaların gizlenmesi konuları..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum