Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Antalya stadı.
    Stat gibi stat.
    Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
    -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya da boşverin şunu koyarım...

bizim numaralı tribün locaları çok kötü görünüyor bence.hele sağ ve soldan aşağı çapraz inen beton şeklindeki bloklar, bi de en üst kattaki blokların bir kaç sıra olması da görüntüyü bozuyor.

Yorum

• En üst bloklar 9 sıra yanılmıyorsam

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stadın inşai faaliyetlerinden sorumlu beyefendi taraftarın üstün mimari algısına takılmasın. Trabzon'un betonarme silüetine alışan her şeye uyum gösterir, o hiç sıkıntı değil. 90'larda maratonda brüt betona değerdi çok değerli popolarımız, kolonun denk geldiği kale tarafını radyodan dinlerdik ama yine de mabedimizdi Avni Aker. Bana yok tavanı kompozit ahşap, çatısı Ferrari teflon olsun, yok locada kişi başına 40m3 hava düşsün, yok tuvaletlerinde 40 adım atılacak kulvar olsun vs. bunlar lazım değil. Hayati olan kısımlar bellidir:

1. Cefakarız ama Kimeryalı da değiliz malum, denizin kenarındaki stadı ısıtmasız bırakmasınlar. Sonra 4000 kişiye oynarsın bak tehdit ediyorum.
          2. O kadar HES dikip de tabiatını yine bozamadığımız şehrimizde her sezon başı berbatlaşan zeminde oynamayalım. Sonra "Onur'un sakatlığı zemine bağlı değil, lazutlama dediğimiz bir olaydır. Biliyorsunuz lazut Lazca mısır demektir" gibi açıklamalarla birbirimizi yemeyelim. Orta Avrupa Almanının über teknolojilerinde gözümüz yok; İngiliz, Hollandalı ne yapıyorsa parası verilsin aynısı yapılsın. O suratı asık iklim bir tek bizim topraklarda yok. Yapılmışı masa altından çıkarılsın.
          3. Ben de inşaat sektöründeyim; rüzgar bizde sevilmez. İş kılıfına uydurulur o değerler hep istenen seviyede çıkarılır. Bizim şehre zaten hiç yatırım yapılmaz, 10 senede ancak yaptığımız stadyum en az 30 sene devamlı kullanılacak; tek dileğim çakallık yapılmasın, Atatürk Olimpiyat Stadı'na dönmesin. Gerekirse ben yardım edeyim 3-5 bir şey çıkayım; tek seferde halletsinler bu sorunu, ileride palyatif çözümlerle berbat etmesinler mis gibi alanı.

Üstün mimari algımla eklemek istediğim de şu var: Soyunma odaları. Rakip takım soyunma odası açık mavi olsun. Ama her yeri. Koltuğu, duvarı, kapısı, Adidas tuvalet terliği vs. Bakımlı olsun ama 70'lerin devlet dairesi olsun, hastane gibi olsun. İçine girenin içi kararsın, önünde kuyruk olmak için vezne arasın. Bizim odayı da bordo yaparlar, Uefa falan laf ederse "Abi kulüpteki renkler bu, fuşya mı yabaydık?" denilsin. Psikoloji önemli bu sporda.
          Süpersin Cenkhan

Yorum

• Arkadaşlar konya ile bizim tribün mesafeleri aynı mı teşekkür ederim
            ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              3. vinçte gelmiş hayırlı olsun. Bu arada Habu Antalya'nın stadı kaç kişilik boyle.
              33 bin kişilik. Bizimki de 41 bin. Nasıl oluyorsa artık.
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• 25.11.2014
                Saat 10:30

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar konya ile bizim tribün mesafeleri aynı mı teşekkür ederim
                  hayır konya kale arkası en uzak kızmı 12 metre sanırım. yan tribüler de 9 metre. bizde 10-8.5

Yorum

• Dün yeni mabedimizi gezme fırsatımız oldu. Arkadaşlar gelip yazacaktır konuşulanları.

Benim içime su serpildi. Ciddi bu kadro, işini çok ciddi yapmaya çalışıyor. Bazı imalatlar felan dünya tarafından takip ediliyormuş. Çünkü bu konuda ilk örnek olacakmış.

En çok membran hakkında konuştuk. Çıkan sonuç şu: Köydeki evinin çatısına membran yaptıran arkadaşlar aynı malzemenin statda da kullanılacağını sanıyor. M2'si 140 dolar. Ne diyorsunuz?

Ayrıntılar gelecektir.
                    En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 25.11.2014, 11:05.
                    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      33 bin kişilik. Bizimki de 41 bin. Nasıl oluyorsa artık.
                      kale arkalarının küçük ve kat kat olduğundan dolayı 33 bin..

Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• ne kadar eleştirsek de yeni stad bir başka ya. hem görüntüsü hem konforu hem de havası.. iple çekiyorum yeni stadı.

Yorum

• Bizim stadyum 10 yıl sonra yeni nesiller tarafından dalga konusu olur. Allahtan deniz kenarı felan böyle bir ayrıcalığı var. Stadın dışı beyazsa Bayern'ın stadı gibi olmalı. Bizim stadın dışı çok çirkin kim ne derse desin. İçi ile burda çok güzel fikirler felan sunuldu ama dışı çok çirkin öyle böyle değil. Paintte bir proje çizsem bizim stadın dışını kolaylıkla çizerim. O kadar basit amatör. Asla elit bir stad değil, asla modern bir stad yapısı değil. 1990 larda yapılmış 2020'lerde işlevini kaybedecek stadlara benziyor. 10 yıl sonra bu stad yeni yapılan stadlarla karşılaştırılmayacak kadar kötü olacak. İş işten geçmiş olacak böyle büyük yapılar yapılırken son teknoloji ile yapılmalı. Uzun vaadeli yaşayan yapılar bunlar. Ben Akyazıyı kabul etmiyorum,

Stad merkezde olmalıydı. Bizim gibi şehir takımları için en önemli unsurlardan birisi budur.

Şu kadar şeyde tek doğru stad kapasitesi, gaza gelinip 50 bin kişilik yapılmadı iyiki. 35-40 bin yeterlidir.
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• iki stadın canlı yayın kamera görüntü farkına bakın

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bizim stadyum 10 yıl sonra yeni nesiller tarafından dalga konusu olur. Allahtan deniz kenarı felan böyle bir ayrıcalığı var. Stadın dışı beyazsa Bayern'ın stadı gibi olmalı. Bizim stadın dışı çok çirkin kim ne derse desin. İçi ile burda çok güzel fikirler felan sunuldu ama dışı çok çirkin öyle böyle değil. Paintte bir proje çizsem bizim stadın dışını kolaylıkla çizerim. O kadar basit amatör. Asla elit bir stad değil, asla modern bir stad yapısı değil. 1990 larda yapılmış 2020'lerde işlevini kaybedecek stadlara benziyor. 10 yıl sonra bu stad yeni yapılan stadlarla karşılaştırılmayacak kadar kötü olacak. İş işten geçmiş olacak böyle büyük yapılar yapılırken son teknoloji ile yapılmalı. Uzun vaadeli yaşayan yapılar bunlar. Ben Akyazıyı kabul etmiyorum,

Stad merkezde olmalıydı. Bizim gibi şehir takımları için en önemli unsurlardan birisi budur.

Şu kadar şeyde tek doğru stad kapasitesi, gaza gelinip 50 bin kişilik yapılmadı iyiki. 35-40 bin yeterlidir.
                              stadın bitmiş halini rüyanda mı gördün ? adam gibi bir animasyon yapılmadı diyoruz uyduruktan bi animasyondan ancak bu kadar kötülenebilirdi bir stad. ayrıca ankarada yaşıyorsun sanırım ama şimdi ki stada araba ile 4 5 dk mesafeye uzak diyebiliyorsun? şaka gibi yahu..

Yorum

• İlk olarak tomislav tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                iki stadın canlı yayın kamera görüntü farkına bakın
                                Haklısın ama birisi şehrin ortasında veri iletişimi muazzam diğeri şehrin dışında ne kadar sağlıklı veri aktarımı olabilir ki? Ben şehir dışında yaşıyorum sayılır. Hala 4 mb int. hızının üstüne çıkamadım. Buna da şükür..

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
                                Lazanat' lı

Yorum

Çalışıyor...
                                X