Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cerasus'a kesinlikle katılmıyorum. İsim olayının milliyetçilikle alakası yok. Dilimizde stadyuma ek olarak verilebilecek bir kelime yok maalesef. Kendisi de birşey önerememiş zaten. Yayla nedir ya? Orası yayla mı? Ne yayla ne vadi ne park gitmez oraya. O zaman şöyle diyelim futbol ingilizce bir kelime biz niye ayak topu demiyoruz ? Madem herşeyi Türkçeye çeviricez futbol başlı başına yabancı. Tamam Arena şart değil ki zaten bizim stada da Arena ismi pek gitmez ama böyle saçma bahanelerle yok yaylaymış yok vadiymiş böyle saçma sapan isimler de verilmez.
    Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Deniz kenarında olduğu için içinde deniz olan isimler verilebilir. Mesela "Denizin Sesi" stadı.

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Her koltuğun önüne demir tutacak olmamalı. Kale arması ayakta herkes çılgınlar gibi bağırıyor mac kizismis o anda gol oluyor ve 15 kişi üst üste atlicak nasıl olacak o. Kesinlikle karşıyım demir tutacga. Gercektende hoş görünmüyor trabzon için kardan çok zararı olur..
        Üst tribünlerin dilkiği TT Arena kadarsa bence mutlaka olmalı, yoksa çok tehlikeli olur.

Yorum

• Bence de yayla falan olmaz. Trabzonspor'u Trabzon'la kisitlayan anlayislara karsiyim.
          Tamam yerellik onemli ama hakikaten yayla ne alaka? Firtina olsun bari en azindan isminde bir caydiricilik var.
          "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• neden illa marjinal bir isim arıyoruz onu anlamadım.. Stadyum güzeldir olmadı arena da olabilir başkaları kullandı diye kullanmamak asıl aşağılık kompleksine dalalet eder bana göre. Yayla nedir Allah aşkına rakip takım için daha rehabilite edici bir isim daha olamazdı
            #

Yorum

• 3 Temmuz Adalet ! Stadyumu olabilir ? Her seferinde adı tekrarlarken bu isin asla kapanmayacaginin farkına varsınlar !

Yorum

• İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Paylaşıldı mı bilmiyorum ama az önce stadyum programında bjk'in örnek locasını gösterdiler. Malesef biz stadyum tasarımının yanında animasyon, tanıtım, reklam gibi tüm konularda geride kaldık..

Fikretin söylediklerine bakılırsa hemen tüm locaları satmışlar, inşaatta ordan gelen parayla ilerliyormuş.

adamlar stadyumdan gelme ihtimali olan parayı harcıyorlar. şu anda alacakları düştükten sonraki borçları 670 milyon TL. GS nin 890 milyon TL. fenev i ve bizi bilmiyom. Ama bizim elimizde hala bir değer olan stad ve tesisler var.
                borçlarımızı kapatıp fazla borçlanmadan bu kadro kademe kademe çok daha iyi yapılır.
                Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Arkadaşlar bilen varsa soruma cevap verebilir mi konya ile bizim tribün mesafeleri aynı mı ?
                  ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak Szym Kowiak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    neden illa marjinal bir isim arıyoruz onu anlamadım.. Stadyum güzeldir olmadı arena da olabilir başkaları kullandı diye kullanmamak asıl aşağılık kompleksine dalalet eder bana göre. Yayla nedir Allah aşkına rakip takım için daha rehabilite edici bir isim daha olamazdı

aynen sana katılıyorum bencede abartmamak lazım benim istediğim hep söyledim galatasaraygibi onlarınki alisamiyen sporkompleksi türktelekomarena stadı bizimkide sponsorumuz samnsung olduğunu var sayıyorum inşallahta öyle olur tam adı şöyle yaparız hüseyinavniakaer sporkompleksi samsung arena bence engüzeli umarım böyle olur çoğunluğunda beğeniceğini umuyorum
                    2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Toplam Koltuk Kapasitesi: 41.513

Bu ne oluyor stad kapasitesi 41.461 değil mi?

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
                      Lazanat' lı

Yorum

• STADYUM
                        Toplam Koltuk Kapasitesi: 41.513
                        Seyirci Koltuğu Sayısı: 38.001
                        VIP Seyirci Koltuğu Sayısı: 2.954
                        Protokol Koltuğu Sayısı: 196
                        Loca Sayısı: 122

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
                        Lazanat' lı

Yorum

• Ben bu kapasite işine takılmıyorum. Koltuklar yerleştirilince belirlenen kapasitenin biraz daha üstüne çıkacaklar. Hep öyle oluyor. Tam olarak 41461 olmayacak bence

Yorum

• Bizim tesisler burada olacak değil mi, yanlış mı biliyorum? Deniz kenarında o rüzgarda o soğukta nasıl antreman yapacak bu adamlar?
                            yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak tahsinsever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aynen sana katılıyorum bencede abartmamak lazım benim istediğim hep söyledim galatasaraygibi onlarınki alisamiyen sporkompleksi türktelekomarena stadı bizimkide sponsorumuz samnsung olduğunu var sayıyorum inşallahta öyle olur tam adı şöyle yaparız hüseyinavniakaer sporkompleksi samsung arena bence engüzeli umarım böyle olur çoğunluğunda beğeniceğini umuyorum
                              kesinlikle. Hiç sakıncası yok..
                              #

Yorum

• Temiz olsun adı. Stadın.

Yorum

Çalışıyor...
                                X