Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Stadin etrafini.etkinliklerle suslemek lazim..

Kucuk bi sahada miniklerin maci olabilir..

Restorantlar - Cafeler olmasi lazim..

Sahil boyunca guzel bi gezi alani vs vs..

Suslersen taraftar sadece mac icin degil iyi zaman gecirmek icin gelir..

Belki taraftar kulturumuz olusur daha ilk sezondan..

Ayrica Her ilcenin merkezine ucressiz otobusler kalkmali..
    En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 15.11.2014, 16:45.

Yorum

İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cati bu kadar alcak olamaz
      ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cati bu kadar alcak olamaz
        Aynen, ben boğulurum bu stadyunda.

Yorum

• bugun resım yok mu?,bekir kardeş nerde

Yorum

• Swarovski Arena

Yorum

• Bugün geç kaldım biraz arkadaşlar, karanlık oldu, yarın inşallah. Cumartesileri de çalışmaya başladım çünkü, belki fotoğraf işini pazara kaydırabilirim

Yorum

• olsun canın sagolsun ,tabıkı önce iş ,yarın olsun temız olsun sımdıden ellerıne saglık....

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Valla cidden kapatmasınlar şu stadyumu. Böyle çok daha güzel.

Gesendet.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bugün geç kaldım biraz arkadaşlar, karanlık oldu, yarın inşallah. Cumartesileri de çalışmaya başladım çünkü, belki fotoğraf işini pazara kaydırabilirim
                    Pek bir değişiklik yoktur herhalde Bekir, yorulma bu kadar çok.

Yorum

• Stadyum çok eleştirildi buradaki arkadaşlarımız tarafından fakat görünen o ki gerçekten çok güzel bir stadyum yapıyorlar!

Bildiğin ''TANK'' gibi olmuş!

Keskin hatları, farklı mimarisi ile ülkemizin en farklı ve estetik stadyumu oluyor Akyazı.

Diğer stadyum inşaatlarına baktığımda bu stadyumun özenilerek yapıldığını açıkça söyleyebilirim.

Umarım ''Çatı'' olayını da kaba inşaat gibi kaliteli yaparlar.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Pek bir değişiklik yoktur herhalde Bekir, yorulma bu kadar çok.
                        Katılıyorum. Bundan sonra en fazla prekastların dizilimini göreceğiz. Onu da kameradan görüyoruz zaten.
                        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• statdın üstü kapanmalı bence yaz dönemler için düğün salonu olarak kullanılsa ek gelir olu.r çimlerin üzerine bir panel eklenir kapatılır. oh miss gibi düğnler olur konserler bile verilir...
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dert ettiğiniz şey ulaşım olsun..görende diyecek ki maça gidenler hep avni aker'in çevresindekiler..ordan gelse gelse 500 kişi gelir onlarda hiç konumasın zaten...beyler Trabzonsporumuzun maçını izlemek isteyenlerin büyük çoğunluğu ilçelerden geliyor..Of'tan Sürmene'den Araklı'dan Vakfıkebir'den Tonya'dan Çaykara'dan Maçka'dan maça gelenler stada yürüyerek mi gidiyor ki taşımayı dert ediyorsunuz..bırakın bu işleri.
                            Seyrantepe'ye,Olimpiyat'a geldi bizim stada da Paskalar'dan geçen metro neden olmasın ya da Karadere'den deniz otobüsü.Biz de büyük şehiriz.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Stadyum çok eleştirildi buradaki arkadaşlarımız tarafından fakat görünen o ki gerçekten çok güzel bir stadyum yapıyorlar!

Bildiğin ''TANK'' gibi olmuş!

Keskin hatları, farklı mimarisi ile ülkemizin en farklı ve estetik stadyumu oluyor Akyazı.

Diğer stadyum inşaatlarına baktığımda bu stadyumun özenilerek yapıldığını açıkça söyleyebilirim.

Umarım ''Çatı'' olayını da kaba inşaat gibi kaliteli yaparlar.

İsmail Tatlıcı ''Konya stadyumu Akyazının yanında gece kondu dur demişti'' Bu aşamada bile farkı görebiliyoruz . Eleştirirken gözü kapalı eleştirmeyi seviyoruz. Bir yıl önce beğenmeyenlerin çoğu beğenecek dediğimde bana dayatmacı demişlerdi

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İsmail Tatlıcı ''Konya stadyumu Akyazının yanında gece kondu dur demişti'' Bu aşamada bile farkı görebiliyoruz . Eleştirirken gözü kapalı eleştirmeyi seviyoruz. Bir yıl önce beğenmeyenlerin çoğu beğenecek dediğimde bana dayatmacı demişlerdi
                                Kendi adıma; eleştirilerimin tamamı stadyumun Trabzonspor ile alakasız oluşu üzerineydi. Mainz kulübüne "Coface Arena" olarak tanıtım filmi bile hazırlanan hazırlanarak pazarlanan stadın, veto yiyince (sebep önemli değil), bize kakalanmasını hazmedemedim.

İşin acı tarafı, dünya üzerinde "konsept" bir stadyum çalışması yapılabilecek nadir yerlerinden biridir Trabzon ve de nadir takımlarından biridir Trabzonspor. Bu kadar net karakteristik özellikleri olan bir kültürü bu kadar yansıtmayan başka bir stat olamazdı muhtemelen...
                                En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 15.11.2014, 20:51.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X