Madem İho mitinglere gidiyordu şu dolgu alanının geri kalanını nasıl alamadı arkadaş? O dolgu alanı Trabzonspor'un geleceği demek. Para basma makinesi demek. Kesinlikle alınmalı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
akyazı stadını birde fly kameradan izleyelim yeni çekilmiş..
En son hasanakyuz tarafından düzenlendi; 14.11.2014, 22:39.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO dolgunun geri kalanını bize yedireceklerini hiç sanmıyorum. Kulüp üst kullanım hakkını almaya çalışıyor ama deveye hendek atlatmak daha kolay olabilir...Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMevcut Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinin yerine de proje vardı sanırım. Takım tesisleri de artık Akyazıda olacak diye hatırlıyorum doğru mu?Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak hasanakyuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakyazı stadını birde fly kameradan izleyelim yeni çekilmiş..
http://www.youtube.com/watch?v=t23qsyRT6Co
Bu şarkıyı duyunca da aklıma Sadri Şener, Ersun Yanal, Gökhan ile Umut'un kaçırdığı goller, Konya-Denizli maçları, Yusuf'un transfer edilemeyişi ve yağmurda ıslanışlarımız geliyorEn son f1bekir tarafından düzenlendi; 14.11.2014, 23:40.
Yorum
-
Güzel çekim olmuş. Stadyum güzel olacak bence.
Umarım ses konusunda da sesi direkt sahaya veren ve ambiyansı düşürmeyen bir çatı yapısı olur.
Bir de çevre düzenlemesi konusunda çok endişeliyim"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO Zaman biz de Mehmet Ali Yılmaz tesislerini vermeyelim yani orası da bizim değil mi
vereceklerimiz
avni aker, yavuz selim, 19 mayis spor salonu, akcaabat fatih stadi
may tesisleri eninde sonunda havaalani icin istimlak edilecek, bakalim nezaman ve kac paraya"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
tesislerin yeri
5 tane akyazı yapar@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten may tesislerini vermiyecegiz
vereceklerimiz
avni aker, yavuz selim, 19 mayis spor salonu, akcaabat fatih stadi
may tesisleri eninde sonunda havaalani icin istimlak edilecek, bakalim nezaman ve kac paraya
Akçaabat Fatih Stadı'nın bizimle ilgisi ne ki?
Akçaabat Sebatspor kulübüne ait değil mi zaten?"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkçaabat Fatih Stadı'nın bizimle ilgisi ne ki?
Akçaabat Sebatspor kulübüne ait değil mi zaten?
sebat tarih oldu
simdi akcaabat projesi isminde bir kulüp cikardilar
dogru biliyorsam"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
arkdaşlar bizlik olan birşey yok.
avniaker, 19mayıs, fatih stadı, yavuzselim; gsgm (devlet)nin. biz avniakerde kiracıyız.
toki(devlet) bunlar karşılığında akyazı yı yapıyor. stadyumu da avniakerde olduğu gibi biz kiralayacağız.
yönetimin akyazıdaki diğer yerlerde de hak sahibi olabilmek adına çalışmaları var. ancak bu da çok kolay gözükmüyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum