Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Deniz tarafi bol soguk olur...ruzgar da iyi hesaplanmali....olimpiyata donmesinde
    Akyazı iyi rüzgâr alıyor, stadyum yapıldıktan sonra rüzgârın saha içini nasıl etkileyeceğini merak ediyorum .
    .

Yorum

• tribünlerin etrafı kapalı olacak üstü kapalı zaten nasıl olimpiyat gibi rüzgar alsın stad? azcık mantıklı olmak lazım..

ayrıca saha içi ısıtma işini sanki erol bey dile getirmişti. yüklenici firma yapmazsa kulüp de pek ala halledebilir sponsorluklarla vs. önemli olan alt yapının buna uygun olarak inşaa edilmesi.

Yorum

• İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Söyle ufak bi calisma yaptim, renklere boyadik mi nasil olurmus stadimiz diye..
        Ben çok beğendim valla. Bide üstüne beyazla yazı falan müthiş olur.
        Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• S.Moskovanın yeni stadının tribün eğimleri ve aradaki mesafeler de bizim stada oldukça benziyor.
          çatı önemli olay tabii

Yorum

• Deniz tarafı kale arkasınada prekast dizimi başlamış. Yada ben yeni görüyorum

Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Evet bugun ovleden sonra baya bi hizlandi yol tarafi da bitti gibi
              GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar yol tarafı kale arkasına yeni gelen turuncu vinç 200 tonluk imiş (eskisi 100 tonluk idi) ve üst kısımlara daha rahat ulaştığı için eskisine göre daha seri prekast döşeyebiliyormuş. Eski vinç ne olacak bilemiyoruz ama...

Bir de çatı işleri için rüzgar yükleri hesaplanıyormuş ve yakında (kesin tarih belli değil) il dışından 5 veya 6 tane vinç gelecekmiş çatı için...
                İiiiiinşallllahhh geçemez rüzgar testini yaaa rebbbummm.

Statdan ziyade dolgu alanının geneli baya rüzgarlı olacaktır. Öyle hayal ettiğimiz gibi kalabalık olmayacağından korkuyorum yerleşkemizin...

Gesendet.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Prekkeast yapımında acayip hızlanma var
                  Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Deniz tarafı kale arkasınada prekast dizimi başlamış. Yada ben yeni görüyorum

dün başladı ve geçmişe göre daha hızlı ilerliyor
                    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• güne nasıl başladığımızı gösterebilir mi izleyen arkadaşlardan müsait olan ?
                      ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        güne nasıl başladığımızı gösterebilir mi izleyen arkadaşlardan müsait olan ?

Yorum

• çalışmalar hızlandı. boşta duran vinçte şöyle maratona başlasa çok güzel olacak.

Yorum

• teşekkürler arkadaşlar

@Mustafa Calik , @Ahmet ÇOLAK
                            ...6 Aralık 2015...

Yorum

• Arkadslar yol köse taraftakı prekastlara sankı en uste bır tane daha koyulacak gıbı demı yanılıyormuyum suan calısma yapılan yer ıcın dıyorum...

Yorum

• kamera neden yayın yook

Yorum

Çalışıyor...
                                X