Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1 Kasım 2014

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1 Kasım 2014

Çok sağol bekir.

Yorum

• bekir emeğine sağlık.
        az önce statımızın yeni fotolarına uzun uzun baktım....
        "statımız" diyorum çünkü artık tüm olumsuzluklarına rağmen bu statı benimsemek durumu gerekli.. çünkü her şeye rağmen, artık bu stat bizim. iyisiyle kötüsüyle bizim. artık uzun yıllar bu stat bizim bernebau bizim noucamp, bizim emirates'imiz olacak. bu saatten sonra yapacağımız şey, statın o ince mimari kısımlarını elden geldiği kadar taraftar beklentisini karşılayacak şekilde dizayn ettirmek.çünkü mükemmellik ayrıntıda gizlidir.
        İnşallah bu statımızda, trabzonsporuz nice başarılara imza atar.

Yorum

• Eyvallah dostlar, sağolun...

Kamp Eğitim Merkezi binası için de hazırlıklar başlamış gibi..

Yorum

• Eyvallah Bekir emeğin çok büyük.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eyvallah dostlar, sağolun...

Kamp Eğitim Merkezi binası için de hazırlıklar başlamış gibi..

Kamp Eğitim Merkezi Trabzonspor'a mı verilecek yoksa ordaki Gençlik,Spor Müd. bağlı mı olacak?
              Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
              Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Geleceğin stadyumdan sorumlu yöneticisi f1bekir

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kamp Eğitim Merkezi Trabzonspor'a mı verilecek yoksa ordaki Gençlik,Spor Müd. bağlı mı olacak?
                  Şu an için Gençlik Spor'da hepsi. Kulübe devredilecek mi diye sormuştum (MAY tesislerinin de buraya taşınması ile ilgili soruya paralel olarak), "orasını karıştırma" tarzında bi cevap almıştım. Şu an için GSGM'de yani herşey. Kulüp neyi alabilirse artık, henüz net verilmiş bir karar yok benim anladığım...

Yorum

• Burda kaç tane işçi çalışıyor tam olarak.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1 Kasım 2014

Şu resime bakıyorumda o loca bölümüne üç sıra loca koltuğu (İngilteredeki yedek kulübeleri gibi) eklenebilir. Çokta güzel bir görüntü çıkar ortaya.

Gesendet.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu an için Gençlik Spor'da hepsi. Kulübe devredilecek mi diye sormuştum (MAY tesislerinin de buraya taşınması ile ilgili soruya paralel olarak), "orasını karıştırma" tarzında bi cevap almıştım. Şu an için GSGM'de yani herşey. Kulüp neyi alabilirse artık, henüz net verilmiş bir karar yok benim anladığım...
                        "orasını karıştırma"

isim meselesi hortlamaz inşallah...
                        sakin olun...

Yorum

• böyle bişey yapsalar koltukları onnumara beş yıldız olur bukadar çirkin çalışmama rağmen yinede mükemmel gözüküyor birde gerçeğini düşünün

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            "orasını karıştırma"

isim meselesi hortlamaz inşallah...
                            Bu, isim tartışmalarından önce verilen bir cevaptı. Dolgunun tamamını almak için çalışıldığı söylenmişti. Bunun içinde adı geçen binalar da vardır tabi ama şu an Trabzonspor'un sahip olduğu hiçbir şey yok, sonuç bu...

Neresi kime verilecekse bir an önce verilmesi lazım. Herkes planını projesini ona göre yapsın, çok uzadı bu iş...

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

böyle bişey yapsalar koltukları onnumara beş yıldız olur bukadar çirkin çalışmama rağmen yinede mükemmel gözüküyor birde gerçeğini düşünün
                              Bizimkilerin böyle bişe yapabileceği hiç aklına geliyo mu peki

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

böyle bişey yapsalar koltukları onnumara beş yıldız olur bukadar çirkin çalışmama rağmen yinede mükemmel gözüküyor birde gerçeğini düşünün
                                Bizimkisi daha güzel olacak ,hiç merak etmeyin..stadın projesi almanya'da çizildi.yani alman standardlarına göre inşa ediliyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X