bekir emeğine sağlık.
az önce statımızın yeni fotolarına uzun uzun baktım....
"statımız" diyorum çünkü artık tüm olumsuzluklarına rağmen bu statı benimsemek durumu gerekli.. çünkü her şeye rağmen, artık bu stat bizim. iyisiyle kötüsüyle bizim. artık uzun yıllar bu stat bizim bernebau bizim noucamp, bizim emirates'imiz olacak. bu saatten sonra yapacağımız şey, statın o ince mimari kısımlarını elden geldiği kadar taraftar beklentisini karşılayacak şekilde dizayn ettirmek.çünkü mükemmellik ayrıntıda gizlidir.
İnşallah bu statımızda, trabzonsporuz nice başarılara imza atar.
Kamp Eğitim Merkezi Trabzonspor'a mı verilecek yoksa ordaki Gençlik,Spor Müd. bağlı mı olacak?
Şu an için Gençlik Spor'da hepsi. Kulübe devredilecek mi diye sormuştum (MAY tesislerinin de buraya taşınması ile ilgili soruya paralel olarak), "orasını karıştırma" tarzında bi cevap almıştım. Şu an için GSGM'de yani herşey. Kulüp neyi alabilirse artık, henüz net verilmiş bir karar yok benim anladığım...
Şu an için Gençlik Spor'da hepsi. Kulübe devredilecek mi diye sormuştum (MAY tesislerinin de buraya taşınması ile ilgili soruya paralel olarak), "orasını karıştırma" tarzında bi cevap almıştım. Şu an için GSGM'de yani herşey. Kulüp neyi alabilirse artık, henüz net verilmiş bir karar yok benim anladığım...
Bu, isim tartışmalarından önce verilen bir cevaptı. Dolgunun tamamını almak için çalışıldığı söylenmişti. Bunun içinde adı geçen binalar da vardır tabi ama şu an Trabzonspor'un sahip olduğu hiçbir şey yok, sonuç bu...
Neresi kime verilecekse bir an önce verilmesi lazım. Herkes planını projesini ona göre yapsın, çok uzadı bu iş...
Yorum