maksat müteahhitler boş durmasın bişeyler yapsın para dönsün.
afyonun malatyanın aydının ne işi var 45-50bin kişilik statla.
şehirde futbol kültürü yok süperliği geçtim 1.ligde takımı yok başka açıklaması olamaz bu yapılan statların.
gelişmişlik göstergesi olarak düşünülüyorsa bilemem tabi bakın ne çok geliştik nasıl statlarımız var
kale arkasının sahaya olan uzaklığı 10,protokol tribününün uzaklığı ise 8 metre olacakmış,bu çok değil mi..2-3 metre olsa yeterdi..eğer yan tarafta koşu pisti olacaksa yazık olacak,bunun için yan sahalar var,futbol stadına yazık ediyorlar.
ayrıca koltuklar bordo mavi beyaz renkte olacakmış. ,bir de motif ekleyeceklermiş,kadir has gibi berbat birşey olmasın sonunda.çok renk hoş güzel olmuyor. şunu direk bordo yapsanıza tek renk,liverpool stadına gidip gördünüz kırmızının psikolojik üstünlüğünü.
En son mourner tarafından düzenlendi; 29.10.2014, 23:32.
Bordo-Mavi-Beyaz olacak diye düşünüyorlarmış ama bakalım nasıl yapacaklar bu işi. TRABZONSPOR'u beyaz şekilde yazarlar belki beyaz orda kullanılır. Bunun dışında Bordo-Mavi'yi degrade mi yoksa altlı üstlü mü yapacaklar o da var yani.
Bende aynı biçimde yapılacağını düşünüyorum.bordo - mavi degrade + beyaz yazıyla da trabzonspor..bence hiç fena olmaz.
futbolla alaksı olmayan AYDIN şehrine 50 bin kişilik stad yapılıyor......
kim dolduracaksa...
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Yorum