Bordo-Mavi-Beyaz olacak diye düşünüyorlarmış ama bakalım nasıl yapacaklar bu işi. TRABZONSPOR'u beyaz şekilde yazarlar belki beyaz orda kullanılır. Bunun dışında Bordo-Mavi'yi degrade mi yoksa altlı üstlü mü yapacaklar o da var yani.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegördügünüz gibi ayni bizdeki gibi kameralar localarin üst tarafinda
onlarin 1 kat bizden daha cok locasi oldugunu hesaplarsagik, bizde bundanda yakin olacak
Koltuklar konusunda da umarım en azından bu konuda bir görsel örnek sunarlar. Ben de beyaz'ın Trabzonspor yazısında kullanılacağını düşünüyorum. Bekleyelim bakalım örnek görselleri. Zahmet olmaz umarım paşazadelere.
Yorum
-
İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah kardeş. Kayseri'deki gibi bir görüntü olmasından korkuyordum.
Koltuklar konusunda da umarım en azından bu konuda bir görsel örnek sunarlar. Ben de beyaz'ın Trabzonspor yazısında kullanılacağını düşünüyorum. Bekleyelim bakalım örnek görselleri. Zahmet olmaz umarım paşazadelere.
dinlemiyorsalar neden sorarlar bize
nedir bordo mavi beyaz, stadi papagana cevirecekler
En son selcuk tarafından düzenlendi; 29.10.2014, 12:04."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
Abiler ben baya uzak kaldım olaylardan . Şimdi konya stadında maç izledim kale arkaları bizle bir mi konyanın yani kale ile kale arkası mesafesi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiMavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
Tahmin etmiştimTaraftarın önerilerini dikkate alacaklarını sanmamız hata. Yine kendi bildiklerini okuyacaklar. Bordo-mavi-beyaz az. Yanına gold formadaki altın sarısını ve siyahıda ekleyelim...
● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Stat koltuklarının renkleri konusunda korkmaya başladım Konya stadını mahvettiler bunlar da aynı kafada gibi renk cümbüşü istiyorlar herhalde.Hiç mi Avrupa'daki İngiltere'deki statlara bakmazsınız arkadaş o dar kafanızla ne işlere el atıyorsunuz bunlar merdiven boşluklarını da sarı renge boyar.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStat koltuklarının renkleri konusunda korkmaya başladım Konya stadını mahvettiler bunlar da aynı kafada gibi renk cümbüşü istiyorlar herhalde.Hiç mi Avrupa'daki İngiltere'deki statlara bakmazsınız arkadaş o dar kafanızla ne işlere el atıyorsunuz bunlar merdiven boşluklarını da sarı renge boyar.
bekir erol agaoglunlan röportaj yapti
her an anasayfada yayinlanir, ondan sonra son durumu daha net ögrenmis oluruz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum