Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bugün bana eşlik eden mühendis arkadaş şu işaretlediğim yerlerin kamera platformu olduğunu söyledi. Bana daha önce ana kameranın kedi yolunda olacağı söylenmişti dedim, "sanmıyorum" dedi...
    İşte bu güzel haber. Kadir Has gibi olmayacak en azından. Çokta alçak olmayacak. Tam yeri

İlk olarak karadenizli-_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hem fikir olunan tek konu renklerimiz bordo-mavi (Ton olayına girmeden tabi)
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak karadenizli-_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eline sağlık Bekir Bey. Sende olmasan halimiz harap..

Arkadaşlar bırakın apartmana benzesin ne çıkar. Futbolun bir tarafı da sokak değil mi zaten. Hepimiz futbolu evlerin aralarında sokaklarda oynamadık mı? Oynarken hangi birimiz evlere takıldık? Stat bitti artık değişmeyeceğine göre bu konu yüzünden tartışmaya ne gerek var. Futbolun bir parçası olan sokak kültürünü de stat içerisinde tuttuk gözüyle bakın. Belki oturduğumuz evleri de beğenmiyoruz ama mecburiyetten kabulleniyoruz. Bunu da böyle kabullenmek lazım. Bundan sonrası o tarafı ne kadar güzel hale getirebilirlerse o kadar iyi. Herkes fikirlerini anlatırsa o işte hallolacaktır. Yine birçok kişi beğenmeyecektir ama milyonlarca taraftarın tek konuda birleşmesi çok zor. Hem fikir olunan tek konu renklerimiz bordo-mavi (Ton olayına girmeden tabi)
      enterasan olmuş
      sakin olun...

Yorum

• Locaların alt kısmına da üst tribün gibi bir kaç sıra koltuk yapılcak mı acaba?
        devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• @bekir
          çok emeğin var bu başlıkta sayende an be an takip ediyoruz gelişmeleri,hiçbir kurumun(toki,inşşaın müteahhiti,kulüp)yapamadığını yapıyorsun.
          hakkını helal et.

Yorum

• Uzun tartışmaların neden olduğu kale arkaları açıkta olacak üşüyeceğiz denilen kısım Dışarıdan görünecek çirkin görüntü oluşturacak da deniyordu bu kısımlar için.

Yorum

• İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Locaların alt kısmına da üst tribün gibi bir kaç sıra koltuk yapılcak mı acaba?
              O kısımda loca koltukları olacak.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Uzun tartışmaların neden olduğu kale arkaları açıkta olacak üşüyeceğiz denilen kısım Dışarıdan görünecek çirkin görüntü oluşturacak da deniyordu bu kısımlar için.
                Keşke oraları camekan yapıp, dükkan, cafe vs. türü alanlar yapılsaydı. Işıl ışıl olurdu o kısım.

Gesendet.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Keşke oraları camekan yapıp, dükkan, cafe vs. türü alanlar yapılsaydı. Işıl ışıl olurdu o kısım.

Gesendet.
                  Kör köhne kalmayacak ki o kısımlar yine ışıl ışıl olacaktır o kısımlar.

Yorum

• İlk olarak bz hr yr trbzn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bekir bey eline emeğine sağlik. Ilgin ve gayretlerin için çok teşekkürler. Stad yukardan bakınca kutu gibi gözüküyor. Eğer çatı da çok yüksek olmaz ve basık olursa ses ambiyansı müthiş olacak bence.Çatı galiba uzun zaman alacak. Uzun bir süre sanki stad yavaşlamiş gibi gelebilir bize. Bekir bey bazı resimlerde yerde dizilmiş gözüken malzemeler (çelik yuvarlak parçalar vb.) Çatı malzemesimi acaba. Yoksa başka birşey mi.

Çatı konusunda ki yükseklik ölçüleri resimde olduğu gibi olacak büyük ihtimal. Oklarla işaretlediğim kolonlar çatının oturtulacağı yerler olacak. Bu kolonların en üst sıra koltuklardan yüksekliği tahmini olarak 5.5 metre Loca tarafı için geçerli . Kale arkalarında farklı, maratonda farklı olacaktır bu yükseklik. Loca tarafını baz alırsak çatının alt kısmı bu ölçülere bakarak 30 metre 1-2 metre arası yukarı oynar aşağı oynamaz . Yalnız bir başka konu var birleşik resimde işaretlediğim gibi üçgenlerin en üst seviyesi zeminden 40 metre olacak. Yani çatının alt seviyesi 30 metre yükseklikte baklava kısımlarında 40 metre olacak . Bu ölçüleri Loca tarafında işaretlediğim gibi en son koltuk sırasını baz alırsak. En üste oturan kişiye çatının alt tarafı 5 metre baklava kısımları ise 15 metre üstünde olacak kesitlerden okuyabildiğim bu. Bu yükseklikteki bir çatının Ambiyansı olumlu veya olumsuz etkilerini göreceğiz. Tabi bu planlar elimdeki kesitlere göre değişmediyse bu şekilde olacak birde ben yanlış okumadıysam kesit planı

Yorum

• Bekir bey ve Fatih Ç bey aydınlatıcı bilgileriniz için teşekkürler. Inşaallah her şey güzel olur. Şuan tek temennim A.Akere şampiyonluk ile veda edebilmek. Bu takıma inanirsak şampiyon olur. Hatirlayin GS ligi 8. Bitirdiği senenin ertesi yılı Ünal Aysal ve Fatih Terimi getirdi, takımı komple değişti yinede şampiyon oldu. Bu yıl da ist. Takımlarının hali ortada. Karamsar olmamak lazım ve inanarak takımı desteklemek lazım. Çünkü seneye biz takımı korusak bile onlarda takımı güçlendirecektir. Gelecek yıl bu yldan daha zor olacaktır.

Yorum

• Apartman falan hikaye .. tek derdim hala localarin aynı metaliste oynadığımız statta ki gibi olabilme ihtimali ... Kabak gibi ortada kalıyor .. inşallah öyle olmas.. cok korkuyorum bundan

Yorum

• İlk olarak kadeng tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Apartman falan hikaye .. tek derdim hala localarin aynı metaliste oynadığımız statta ki gibi olabilme ihtimali ... Kabak gibi ortada kalıyor .. inşallah öyle olmas.. cok korkuyorum bundan
                          Maci televizyondan izleyenler icin problem yok o taraf zaten gözükmicek.
                          Onur Recep Kivrak

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Onların çatı ile ilgisi yok hocam.

Bunlar;

Bu hale geliyor;

) bizimkiler çalışıyor. Mekanik on numara olacak.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Biz TRABZONSPORLUYUZ. Bükemediğimiz bileği, KIRARIZ!

uozqɐɹʇ ɹǝʎ ɹǝɥ ǝziq

Yorum

• stat yetkililerinin dediği gibi çatı inşaatı mayıs ayında tamalanacaksa gelecek sezon başına stat yetişmez. net. ayrıca. statın çatısının basık olması çok sevindirici. bize, sivas statında yaptıkları gibi 20-30m yüksekliğinde ucube yapmalarından korkuyordum açıkçası.
                              En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 21.09.2014, 12:11.

Yorum

• en cok da resimdeki huseyin avni aker yerleskesi olayi hosuma gitti.. Helal olsun sana be Bekir
                                u will need justice at the end..

Yorum

Yükleniyor...
                                X