Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bekir bey sıkılmış olabilir git gel yapmaktan. Bu olayı bahane ediyo olabilir ama saygı duyuyorum.

Not: Bu mesaj Forum Yönetimi tarafından düzenlenmiştir. Lütfen foruma mesaj yazarken Türkçe klavye kullanınız...
    En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 16.09.2014, 01:58.
    Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bakınız tepki göstermemiz gerekiyordu ve hepimiz tepki gösterdik.

Belediye ağzının payını aldı ve aşağı oturdu, sesleri kesildi.

Kaldı ki burada Trabzonspor'un yaptığı açıklama hepimizin yüreğine su serpti.

O nedenle bu tepkinin devam ettirilmesinin doğru olmadığını düşünüyorum.

Çünkü bu kompleksin adı asla bir siyasi isim olmayacak!

Bu gayet açık!

O zaman hala neye tepki gösteriyoruz?

Bekir Beyin kişisel bir kırgınlığı olabilir, saygı duyarım.

Fakat bu isim konusu ile alakalı bir tepki doğru değil. Çünkü isim bahsedildiği gibi RTE olmayacak!
      Siz cumhurbaşkanının bu olayda geri adım atacağına inanıyor musunuz? daha önce herhangi bir konuda geri adım attığına örnek verebilir misiniz? İnşallah bu yanlıştan dönülür ama ben kesinlikle geri dönüş olacağına inanmıyorum. Hele hele de %70 oy almışken....
      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Canlı yayın kamerası çalışmıyor bir sıkıntı mı var.
        (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Canlı yayın kamerası çalışmıyor bir sıkıntı mı var.
          BMN Yöneticilerine iletelim hemen ilgilenirler !!

Yorum

• Burada her yapılana eyvallah diyen olanları normal gören arkadaşlar var ya işte onları makineleriyle Bekir arkadaşın yerine stadyum resmi çekmeye bekliyoruz...

Bekir arkadaşımıza haklı protestosunda sonuna kadar katılıyorum.....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Bu gayet açık!

Fakat bu isim konusu ile alakalı bir tepki doğru değil. Çünkü isim bahsedildiği gibi RTE olmayacak!

Zaten bir olaya muhalif yaklaşsan şaşıracağım. Her şeye de eyvallah denmez yahu..

Belediye meclisinde onaylanmış, sen ben tepki göstermezsek bu isim koyulacak, bu gayet açık ! Yemişler Trabzonspor yönetimini..
              Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Denizden, Akyazı Stadı'na bakış...

Fotoğraf: kadiryeter Kadir Yeter. 15.9.2014 (Atatürk'ün, Trabzon'u ilk ziyâretinin 90. Yıldönümü günü 1924- 2014) TRABZON.

tp://forum.bordomavi.net/

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bekir bey sıkılmış olabilir git gel yapmaktan. Bu olayı bahane ediyo olabilir ama saygı duyuyorum.
                  RTÜK'e kapattıracaksın bu forumu arkadaş. Sıkıldım ve Şike kelimlerini yazarken dikkatli olalım.

(yurt dışı olduğumuzdan bilgisayar ve cep telefon tuşlarımızın ağzı çok bozuk, gavur işte ).
                  En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 16.09.2014, 01:56.
                  Ömer

Yorum

Bu gayet açık!

Kaynak nedir acaba? Belediye bu spor kompleksi ismini bakanlığa bildirecekti,bakanlık ret mi etti bu ismi?

Yorum

• Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan FLAŞ açıklama.. Stad ismi tartışmalara son noktayı koydu... >>> http://bit.ly/1oPOjWo

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak dekker61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan FLAŞ açıklama.. Stad ismi tartışmalara son noktayı koydu... >>> http://bit.ly/1oPOjWo
                        Yakup Aslan gibi sadece stadın ismindenmi bahsetti, yoksa tüm komplekstenmi? Burada bir dümen çevrileceğinden şüpheleniyorum. Resmi sitedeki açıklamada tatmin etmedi beni. İsim konusunda son kararı Trabzonspor verecekir şeklinde devam eden cümlenin içinde de sadece "stadın ismi" diye geçiyor, kompleksten bahsedilmiyor ilk cümledeki gibi.

Gesendet.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Trabzonspor�a ait olan ve hali hazırda inşaatı süren Akyazı Stadyumu ve Spor Kompleksi�nin isim hakkı Trabzonspor Kulübü için önemli bir gelir kaynağıdır.

1. Komplekse verilecek isimden herhangi bir gelir almamızın söz konusu olmaması.

İsim hakkı ile ilgili tasarruf yetkisi de yalnızca Trabzonspor Yönetim Kurulu�na aittir. Trabzonspor Yönetim Kurulu, isim hakkı ile ilgili çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir.

2. Yönetimin şu anda üzerinde çalışmakta olduğu konunun stadyumun isim hakkı olması.

Böylesi önemli bir müsabaka öncesinde, Akyazı Spor Kompleksi�ni Trabzonspor�a kazandıran Sayın Cumhumbaşkanımız�ın ismini, kendi bilgisi ve izni olmadan bu projede geçirmenin uygunsuz ve zamansız olduğunu düşünmekteyiz. Kaldı ki Sayın Cumhurbaşkanımız, teşrifleri ile onurlandırdıkları Akyazı Kompleksi�nin temel atma töreninde, �Kompleksin adını Trabzonspor kamuoyu belirlesin� diyerek konuya net bir şekilde nokta koymuştur.

3. Trabzonspor kamuoyunun büyük bir çoğunluğunu oluşturan Trabzon halkının bu isme sempati ile bakması.

Trabzonspor sevdalılarının bu konu ile ilgili farklı açıklamalara itibar etmemesini rica ederiz.

Trabzonspor Yönetim Kurulu

Şu saydığım üç nokta beni böyle düşünmeye itiyor. Uyanık olmamız, tedbiri elden bırakmamamız lazım. Enayi yerine düşmeyelim bu işin sonunda.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• 41.513 kişilik Yeni Trabzon Akyazı Stadyumu projesinin yapısal çelik işlerinin GALPAN tarafından yapılacağı imzalanan sözleşme ile kesinleşmiştir.
                            Tüm Trabzonlu ve Trabzonsporlu arkadaşlarımın nice zaferleri keyifle izlemesi dileği ile..

Wowturkeyde Gorkem nickli arkadaş böyle bir haber paylaştı doğruluk payı nedir bilmiyorum.

Yorum

Bekir bey sıkılmış olabilir git gel yapmaktan. Bu olayı bahane ediyo olabilir ama saygı duyuyorum.
                              * Türkçe klavye kullanalım lütfen
                              En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 16.09.2014, 01:56.
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

Ben saygı duymam
                                En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 16.09.2014, 08:53.
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X