Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonda yasasaydim, Bekir kardesimizden bu gorevi gecici bir sureligine devralabilirdim. Burada yorum yazan Trabzondaki arkadaslar bir zahmet poponuzu kaldirin.
    u will need justice at the end..

Yorum

• sorun bekirin fotoğraf çekmeyerek tepki vermesi değil ki, sorunu tüm taraftar paylaşmalı. sorun bir kişinin tepki vermesiyle düzelmez benim imkanım var ama gidip fotoğraf çekmiyorum. ben de soğudum. ne zaman kulüp müdahil olur "hayır biz oynayacağız bizim dediğimiz olacak, avni aker ismini spor bölümünde yaşatmaya devam edeceğiz gs gibi" derse o zaman zaten bekir abi de paylaşımlarına devam edecektir..

bir iki hafta fotoğraf görmezsek bir şey olmaz.. merak etmeyin stad bu akşam ki maça hazır olmadı henüz..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonda yasasaydim, Bekir kardesimizden bu gorevi gecici bir sureligine devralabilirdim. Burada yorum yazan Trabzondaki arkadaslar bir zahmet poponuzu kaldirin.
        senin istedigin nedir

tabiiki kimse cekip paylasmiyacak

bu bizim davamiz , bu davada bekir arkadasimiz yaptiginla bize destek oluyor, nedemek olur onu simdi sirtindan vurmak

bunu gerceklestirenin ofg den ne farki kalir

bekiri yeniden tebrik ediyorum ve tsk sunuyorum
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Şahsen Bekir kardeşin fotoğraf yüklemediğine üzüldüm. Ama kararına da saydı duyuyorum. Şahsen ben Trabzonda oturduğum halde bir fotoğraf çekmemiş olarak tepki gösteremem. Kaldı ki gönüllü yapıyordu.

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi
            Kafaya bakin yaw..böyle bisey yok arkadas... böyle tepki mi olur.. neyin tepkisi bu? olan bize oluyor gene..Resim görmekte ne var anlamadim. o stad sonucta bitecek adida TS nin istedigi gibi olacak.

Son olarak;
            TAVSAN DAGA KÜSMÜS DAGIN HABER YOK.

Neyin showunu yapaysiniz burda.
            Gümüşhaneli anladık çok istiyorsun stadyumu, bizde istiyoruz aynı şekilde ama bu yapılana da eyvallah demeyeceğiz. Bu tepkileri göstermezsek birlik olamazsak ensemize vuran çok olur. O yüzden bu tepki sadece bir kısmı diğer kısmı da sokakta şu anda . Dağında haberi var artık

Yorum

• biz tepki istemeyruk foto isteyruk
              Onur Recep Kivrak

Yorum

• meydan da ki yürüyüş te bir pankart gördüm akyazı şenol güneştir diye . şahsen rte nin isminin verilmesi ne kadar yanlışsa o da öyle.

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  biz tepki istemeyruk foto isteyruk
                  Sendeki düşünce olsun da ne olursa olsunculuk. Ensene vuran çok olur Gümüşhaneli.

Yorum

• AKP'ye oy veren biri olarak stadyuma değil spor kompleksine de RTE isminin verilmesine şiddetle karşı çıkıyorum. Takımımızla ilgili ne varsa hiçbirine siyasi bir figür ismi verilmemeli. Velakin, bu proje devam etmekte ve biz uzaktakiler merak etmekteyiz. Bekir kardeşimizin kararına saygı duyuyorum da başka bir Allah'ın kulu bir fotoğraf bari ekleseydi fena olmazdı. 😀😀

Yorum

• Bekir kardeşimin kararına saygı duyuyorum lakin bu kararından etkilenen biz Trabzonspor aşıklarıyız. Spor kompleksine rte adını teklif eden şahsiyet sanki www.akyazistadi.com adresine bakıyor mu saniyorsunuz.Adamın tuzu kuru.

Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok

Ayrica bekir kardeşimden de Allah razı olsun.İnşaallah bizleri fotoğraflarından mahrum etmez.
                      NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• Konya stadinin cati iskeletini simdi gördüm de,antalyanin cati iskeleti yapilmaya basladi.birebir aynisi.yarin disindan çekilmiş fotoğraf eklerim.acaba bütün stadlarin cati iskeletleri ayni mi olacak.standart fabrikadan cikmis gibi.
                        YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Biz davamız davamız diye gecemizi gündüzümüze katarken burda hiç bir şey olmamış gibi stadyum aşkı yaşayanlara ne güzelde dokunuyor bu tavır. İçimizin yağlarını erittin Bekir reyiz. Allah razı olsun.

Gesendet.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Biz davamız davamız diye gecemizi gündüzümüze katarken burda hiç bir şey olmamış gibi stadyum aşkı yaşayanlara ne güzelde dokunuyor bu tavır. İçimizin yağlarını erittin Bekir reyiz. Allah razı olsun.

Gesendet.
                            Zorunami gitti Ibraaaam
                            Onur Recep Kivrak

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Niye resimde resim diye ağlayan ben değilimki. Zoruma niye gitsin.

Gesendet.
                              En son ibrahim tarafından düzenlendi; 15.09.2014, 08:54.
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bakınız tepki göstermemiz gerekiyordu ve hepimiz tepki gösterdik.

Belediye ağzının payını aldı ve aşağı oturdu, sesleri kesildi.

Kaldı ki burada Trabzonspor'un yaptığı açıklama hepimizin yüreğine su serpti.

O nedenle bu tepkinin devam ettirilmesinin doğru olmadığını düşünüyorum.

Çünkü bu kompleksin adı asla bir siyasi isim olmayacak!

Bu gayet açık!

O zaman hala neye tepki gösteriyoruz?

Bekir Beyin kişisel bir kırgınlığı olabilir, saygı duyarım.

Fakat bu isim konusu ile alakalı bir tepki doğru değil. Çünkü isim bahsedildiği gibi RTE olmayacak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X