Tayyip erdoğanı seven bi zahmet Trabzonsporu sevmesin kupa muhabbetide yapmasın cidden çıldırıcak gibi oluyorum . O sezonu ben unutmam unutamam pskolojimi yaşamımı okulumu herşeyimi etkiledi beşiktaşı inönüde yendiğimiz maçta ki göz yaşlarım gençlerbirliğine son dakikada attığımız da üstüm sırılsıklam sevincimi olimpiyatta penaltıyı gözlerim dolu şekilde soğuktan tir tir titreyişimi ve 11 deplasman anımı unutamam siyasetse siyaset ak parti bizi mahvetmiştir sevincimizi çalmıştır beni çaldığı milyonlar bu kadar üzmemiştir!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Tayyip erdoğan ismi stadımıza veriliyor , siyaset yapmayın diyenler var
Alooooo
Bu adam ki fenerbahçeyi kurtarmak için 40 takla attığını, oğlu bilal'e anlatırken yüzü kızarmayan adam(hadi bu ses kayıtlarına inanmazsın sen onlar montajdır dersin , peki kişilerle kurumlar ayrılsın diyen , Demirören'i tff başına atayan kim ? Başka birisi mi ) .
Bizim kupamız o. Siyaset değil mesele . kupa mesele, alın teri , mesele şike.
Şimdi bu adamın ismi bizim stadyuma verilecek öyle mi ?
Ben böyle geniş mezhebin içine tükürürüm.#Dik oyna
Yorum
-
İlk olarak dr.wehbee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanlaşıldı akşam akşam bulaşmaya yer arıyorsun. trabzonspor üzerinden kimse siyaset yapmasın derken başka partiden renktaşlarına bile tahammül edemeyen ve bunuda belli bir ideolojik jargonla ifade eden tiplerdensin sende. kalıp cümleler, sokuşturulmuş fikirler, benim fikrimden değilsen siktir ol git lan tarzı tepkiler. varsa adam gibi diyeceğin şeyler buyur yaz dinleyelim ama kendi fikirlerini kendi cümlelerinle. yoksa mesajı alıntılama, cevap verme, rahat ver..
art(w)in: Şike meselesini konuşurken bile burada siyaset yapmayın diyenler var. Şike meselesinde muktedirin yaptıklarını anlatmak bile "siyaset yapiyorsun" gibi saçma bir tepki ile karşılanır olmuş. Hey gidi hey. Bize ne kupa ne de adalet lazım. Hatta ben ısınmaya başladım isme. Rte spor kompklesi...fena durmuyor.
Tayyip erdoğan ismi stadımıza veriliyor , siyaset yapmayın diyenler var
must61: Alooooo Bu adam ki fenerbahçeyi kurtarmak için 40 takla attığını, oğlu bilal'e anlatırken yüzü kızarmayan adam(hadi bu ses kayıtlarına inanmazsın sen onlar montajdır dersin , peki kişilerle kurumlar ayrılsın diyen , Demirören'i tff başına atayan kim ? Başka birisi mi ) . Bizim kupamız o. Siyaset değil mesele . kupa mesele, alın teri , mesele şike. Şimdi bu adamın ismi bizim stadyuma verilecek öyle mi ? Ben böyle geniş mezhebin içine tükürürüm.
Yorum
-
sıkıntı burada fanatik bilinen trabzonsporluların esas fanatikliğinin siyasi şahıslar üzerinde olmasıdır. misal erdoğanı sevebilirsin ama biat etmek taparcasına sonuna kadar onunlayım demek kişiliksiz bir insanın başvurabileceği bir harekettir. hele hele kalkıp onun adını olan bunca şeyden sonra tapelerde trabzonsporun hakkının nasıl yendiği gün gibi ortadayken spor kompleksine adını vermek son derece yanlıştır. birisi de kalkıp demiyor ki niye trabzonun değerlerinden biri verilmiyor neden halka sorulmuyor neden illa siyasi bir şahsın hem de hayattayken adı bu komplekse veriliyor? nedir arkadaş bu kibir? gümrükçüoğlu'nun hiçbir zaman trabzonspor konusunda samimi olduğunu düşünmedim. en son geçen seneki fener maçında trabzon itfaiyesini stadın yanında bekletmesinden sonra bıraktım zaten. olay çıkarsa polis aracına itfaiyle su verecekler taraftar iyice galyana gelecekti Allahtan buna izin verilmedi.
Yorum
-
Trabzonda oylama yapsinlar, stadin adi H.A.A mi R.T.E mi olsun diye % 70 ile kazanir tayyip, trabzon halkinin Trabzonspor'a yeteri kadarsahip ciktigini sanmiyorum artik, halbuki bu halk 30 yil şampiyonluk beklemişti, şimdi onu çalana sahip çıkıyor, çok ilginç...2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
İlk olarak demirel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonda oylama yapsinlar, stadin adi H.A.A mi R.T.E mi olsun diye % 70 ile kazanir tayyip, trabzon halkinin Trabzonspor'a yeteri kadarsahip ciktigini sanmiyorum artik, halbuki bu halk 30 yil şampiyonluk beklemişti, şimdi onu çalana sahip çıkıyor, çok ilginç...
Yorum
-
maç varken maça giden 2000-3000 taraftar varken AKP mitingleri ne hikmetse onbinler gidiyordu.....
bu nasıl sahip çıkma ...
kent takımı bırakmış....
nasıl olsun başkanın bile siyasete bulaşmış..
İstanbul'da alınan otobüs kutlamalarında cirit atıyor....
of offf
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
saçmalığın daniskasına bak!
kimse durup dururken siyasetle alakalı birşey konuşmuyor.
senin stadına fenerli aktif bir siyasetçinin adı verilmek isteniyor.
burada buna tepki göstermek siyaset yapmak oluyor hemi ?
siyaset konuşmayın deniyor!!!
bizde ; Trabzonsporla ilgili herhangi birşeyde siyaset konuşmasın,
konuşulmasın diye tepkimizi koyuyoruz.
Bu koyun zihniyet hernangi bir yanlışı ima edenleri dahi vatan haini,paralel maralel dış mihrak falan vs vs. ilan ediyor.
Burada siyaseti asıl siz yapıyorsunuz, belli ki siyaset konuşmayın yapmayın diyenler o siyasetçilere tapanlardan, nasıl bir haleti ruhiye bu nasıl bir çirkeflik,
senin siyasetçin kanımızın içine kadar siyaseti soksun bizde itiraz ediyoruz diye siyaset yapmış oluyoruz.
bu kadar çirkefce bir zihniyet ,bu kadar derin bir sapıklık olamaz.En son memmedaga tarafından düzenlendi; 10.09.2014, 01:45.sakin olun...
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu isim meselesi hakkında bir kaç kelam da ben edeyim.
Adı Tarih sayfalarında elbette yer alacak bir Siyasi Liderin , O tarih sayfalarında hangi konularda yer alacağı da değişken
PKK ile Anlaşarak, Apo'yu danışman yapan adam
Amerika ile bozulan ilişkilerini yeniden tesis etmek amacıyla Eremeni Soykırım meselesine sıcak bakan adam
Kıbrıs'ı elden çıkaran adam
Çoluk Çocuğu ve kendisi ile birlikle , Yaptıkları hırsızlık günyüzüne çıktığında, Çocuklarını almak için gelen Polislere,i korumaları ile çatışmaya girip oğlunu adalete vermeyen adam
Yolsuzluk ile ilgi ses kayıtları ortadayken, Bunlar montajdır demesine rağmen, Montaj olduğuna daire bir tane belgesi yokken, O ses kayıtlarını ortaya çıkartanları içeri tıktıran adam
Ergenekon adını verdiklkeri örgüt için yüzlerce kişi içeri tıkarken oy toplayan ve Ergenekoncuların masum oldukları ortaya çıktığında dışarı çıktıklarında da oy toplayan adam
Cemaat ile beraber bu ülkede yemedikleri nane yokken, Cemaat ile ilişkileri bozuldu diye, Herkese paralel ilan eden adam
ŞİKECİ FENERİ AKLAMAK İÇİN PLATİNİ İLE BERABER ANLAŞARAK, KİŞİLER İLE KURUMLAR BİRBİRİNDEN AYRILSIN DİYEREK, FENERİN CEZA ALMASINI ENGELELEYEN ADAM
DEMİRÖREN DENEN TÜP KAFAYI TFF NIN BAŞINA GETİRİP, HER TÜRLÜ NANEYİ YİYEN ADAM
Şimdi Trabzon stadının ya da komklesinin adı Ona verilecekmiş. Yazıklar olsun yazıklar olsun
Sen siyaseet yap, çayı ben hazırlar getiririmTrabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
Hüseyin Avni Aker Stadyumu 1998 yılında 49 yıllığına Trabzonspor'a kiralanmıştır...
Yani yasal olarak 2047 'ye kadar bizimdir.....
Başka stadyumlara gitmeyelim elden geçirelim bize Avni Akerimiz yeterde artar bile.....
Diğer sadyuma isterlerse Ulu manitu stadı desinler o zaman....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum