Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O isim o stada verilecekse tüm ilişkimi keserim Trabzonspor ile, eminim ki bu kararı alan birçok kişi daha olur.
    .

Yorum

• BMN'nin kamuoyu duyurusunu Facebook ve Twitter üzerinden paylaşalım arkadaşlar.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Neyseki böyle bir şey olursa futbol benim için bitecek..O saatten sonrada alsın başlarına çalsınlar stadlarını..Bunca yıl bu takımın peşinden koştuk uykusuz kaldık göz yaşı döktük nice kardeşimiz can verdi ona yanıyorum başka bir şeye değil..
        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O isim o stada verilecekse tüm ilişkimi keserim Trabzonspor ile, eminim ki bu kararı alan birçok kişi daha olur.
          stada isim vermek söz konusu olamaz. o dolgu alanına isim vermekten bahsediliyor. bende karşıyım. benim görüşüm şu yönde, ordaki yıldızlı köyünde birçok mal sahibi zarara uğradı istimlak geldi evlerinden yok geçecek diye. bilmiyorum biliyor musunuz stad için tünel açıldı yeni yol yapılıyor oraya. bu yüzden bu kadar şey yapılmışken ismi AKYAZI tesisi olarak kalmalı. stad ismi için zaten klub stadı aldığında kendi vereceği karar

41 KERE 61 !!

BORDO-MAVİ

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Rteyi Trabzonspor dan çok seven trabzonlular var bu şehirde..
            malesef ! en büyük korkumda stad ismini bi seçim gibi halka sormaları. böyle birşey olursa birde bu rezilliğin açıklaması olmaz

41 KERE 61 !!

BORDO-MAVİ

Yorum

• Kulubu arıyorum acmıyorlar
              ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
              KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Trabzonda olsaydım dev gibi pankarta " hüseyin Avni Aker kompleksi" yazdırır Akyazının girişine asardım
                KÜLTÜRÜ!

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak mukutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  malesef ! en büyük korkumda stad ismini bi seçim gibi halka sormaları. böyle birşey olursa birde bu rezilliğin açıklaması olmaz
                  Aynı Son seçim sonuçlarıyla aynı çıkar bunu değiştiremezsin biri çıkıpta demezki arkadaş bu kulüple siyaseti katıştırmayalım yok rte babaları gibi sahipleniyolar. Bildiğin fanatizm cidden TS den çok seviyolar

Yorum

• İlk olarak mukutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    stada isim vermek söz konusu olamaz. o dolgu alanına isim vermekten bahsediliyor. bende karşıyım. benim görüşüm şu yönde, ordaki yıldızlı köyünde birçok mal sahibi zarara uğradı istimlak geldi evlerinden yok geçecek diye. bilmiyorum biliyor musunuz stad için tünel açıldı yeni yol yapılıyor oraya. bu yüzden bu kadar şey yapılmışken ismi AKYAZI tesisi olarak kalmalı. stad ismi için zaten klub stadı aldığında kendi vereceği karar
                    Hocam benim için fark etmez o şahsın ismi hiçbir şekilde geçmemeli orada, bu Trabzonspor'a hakarettir, rezilliktir. Daha ağır konuşacağım yazmak istemiyorum buraya hocam .
                    .

Yorum

• Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin pazartesi günü yapılan eylül ayı meclis toplantısında, Trabzonspor'un yeni stadına, 'Recep Tayyip Erdoğan' ismi verilmesi...

YES de ne ayak; hemen kararı verdirtmiş...

Yorum

• Akyazicilar hemen geri cekiliyor ya tuhaf oluyor.

Ama yanildigimi anladim. Ben; bize şikeyi unutturmsys calişiyorlar saniyordum meger bize TRABZONSPORU UNUTTURMSYA CALİŞİYORLARMİŞ.
                        BİZE HERYER TRABZON!!!
                        Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Belkide rte ben fenevliyim böyle bir şeyi kabul edemem diye red eder bi umut
                          ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Banane Trabzon sehri %70 vermişse once olmayan kafalarına soksunlar,Trabzonspor'un kökleri o sehirde doğmuş olabilir,butun dünyaya yayılmış bir kulub,sehir isterse %100 versin bizene? İki kavram cok farklı...o belediye baskanı once olmayan beynıne sunu koysun Trabzonspor kulubu Trabzon sehrınden cok daha buyuktur nokta! İçinde Solcusu,sağcısı,islamcısı,komünisti,dindarı,dinsizi,tayipçisi,kemalcisi,bir cok insan barındıran birleştirici bır unsundur...sizin lağım siyasetınıze tüküreyim. Yeter be yeter
                            En son Napoli tarafından düzenlendi; 08.09.2014, 19:51.
                            KÜLTÜRÜ!

Yorum

• Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: "Önerim stat için değil, spor kompleksi içindir. Stadın ismi Trabzonspor'a devredildikten sonra belirlenecektir."

Hiçbir şekilde şikeye göz yuman birisinin ismi Trabzonsporun yanından geçmemeli!!
                              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                              ~Twitter ~

Yorum

• Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: "Bu işin yapanı da, yaptıranı da Recep Tayyip Erdoğan'dır. Spor kompleksine onun ismi verilmelidir."

Sanane mk sanane..

2007'den bu işi yokuşa sürende kim?

Trabzonsporu da 1967'de tayyip mi kurdu. Allahım sen bana yardımcı ol yarabbim.
                                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                                ~Twitter ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X