Böyle bir mal fikir sari cizmeli cakma Süper Mario dede ´den gelmesine sasmadim.Ha yakariz yikariz gecelim bir halt yapamaz Trabzon daki cogunluk cünkü sehir bitmis atesini kaybetmis tüm konularda.Trabzonspor olmasa sakin yol gecmez kervan gecmez Anadolu sehirlerden hic farki kalmaz di Trabzonun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
Artık olmaz demiyorum, yaparlar mı yaparlar.
Bu şehrin artık yaptırım gücü kalmadı malum siyasilere karşı.
İstedikleri an şehrin en az yarısı arkalarında.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler burda gereksiz geyik yapacagımıza mail telefon faks ne varsa tepkimizi koyalım.nasıl?
Yorum
-
İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayir hayir galiba yanlis anladiniz. Ben RTE ye karsi degilim onun isminin komplekse veya stada verilmesine karsiyim.
Yazik, nefsi ile buz eden ve öven insanlara.Yazik, mantigini kullanmayan insanlara..
Demek bu işten zevk alanlarda varmış
Mantığa gel
Bi de gelmiş afilli cümleler kuruyo
Arkadasim bırak Trabzonspor'un peşiniEn son Anıl C tarafından düzenlendi; 08.09.2014, 18:17.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
Neyi yapamıyorlar. Kim engel olacak. Mecliste görüşülmüş ve teklif edilmiş. Yani ilk adım atılmış.
Sent from my iPhone 4S using TapatalkTRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
Bütün şehirlerin stadı bitti. Konya Bursa Mersin Urfa Erzurum .... Hepsi bizden önce başladı ve birçoğu bitti. Ancak futbol şehri Trabzon'un stadını 7 yıldır hala yapacaklar ve bunu bize lütuf diye yutturacaklar. Hadi ordan.
Sent from my iPhone 4S using TapatalkTRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDedim ya az önce bu olay tecavüz edilen birinin tecavüzcüsüyle evlendirilmesi gibidir diye
Demek bu işten zevk alanlarda varmış
Mantığa gel
Bi de gelmiş afilli cümleler kuruyo
Arkadasim bırak Trabzonspor'un peşini
Yorum
-
benim anladığım hafta sonu bir güzel yenileceğiz başka bir şey değil
bu şehiri artık anlamak mümkün değil
hani başkalarına derdik ya bu şehir başka şehir diye
Trabzon öyle artık ..
cumhurbaşkanının her şehir gibi trabzona da önemli katkıları vardır ..adı bir çok yere verilebilir ...
siyasetçidir işini yapmış karşılığını almıştır ..
juventus veya lıverpolun siyasetten devletten katkı aldığı olmadı mı tabiki olmuştur .bu gibi klüpler sembol tesislerine David cameron stadı veya Silvio tesisleri diye isim verir mi ...böyle şey olmaz
ama burası türkiye amk ,olabilir la
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum