Sadece öneridir gerçekleşmez fazlada sinirlenmemek lazım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltyapı tesislerine emine erdoğan, tribünlere de bilal erdoğan ismi verilsin......
Yorum
-
Demir tavında dövülür lütfen tepkinizi belediye@trabzon.bel.tr adresine atın..Eskiden Sungu61 idi ....
Yorum
-
rizespor sandılar bizi, ülkenin 4 lokomotifinden biriyiz orhan fevzi kim ki çıkıp kimseye sormadan hadi RTE yapıyoruz, meclise sunuyorum oraya buraya sunuyorum vs.. diyecek ?
iyice maskara olduk millet sosyal medyada gırgır geçiyor telefonuma mesajlar geliyor sizin transferlerin parası kimden geldi şimdi anlamışındır diyorlar, ne diyeyim lan şimdi ben bunlara ne cevap vereyim ?
sinirim geçmiyor, adam çıktı stadın ismi bu olacak diyor orhan fevzi kim arkadaş kim bu adam, TRABZONSPOR uz biz rize mi sandı bizi bu herif............ ???????"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSize katilmiyorum.
Bende oyumu RTE ye verdim ama stadin veya kompleksin onun ismini tasimasina karsiyim. Ve benim gibi düsünen insanlar olduguna eminim
Yorum
-
Stadın rte oldugun trabzonspor u bırakırım hıc baska soze gerek yokEn son bordolumavi tarafından düzenlendi; 08.09.2014, 18:04.
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
Sabrımızı mı zorluyorlar ne yapmak istiyorlar. Yemin ediyorum eğer böyle birşey olsun tüm Trabzonlulara en ağır hakaretleri ederim. Yeter artık Trabzonlu olmaktan utanacak hale getirdiler bizi.
Sent from my iPhone 4S using TapatalkTRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
Trabzonspor siyaset üstüdür....
Bunu her siyasetçi söyler ama iş menfaatine gelince uygulamaz.
Bu isim olayını daha düşünce aşamasında iken kafalarından silmeliyiz.bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
Arkadaşlar bu maillere şikayetimizi atalım; mailleri kilitlensin,tepkimizi görsünler bunalsınlar, hatta o kadar atalım ki bu fikir kimin aklından çıktı serzeniş de bulunsunlar..
belediye@trabzon.bel.tr; baskan@trabzon.bel.tr; ozelkalem@trabzon.bel.tr; danisman@trabzon.bel.tr; davutcakir@trabzon.bel.tr; mustafaakkaya@trabzon.bel.tr; cengizcolak@trabzon.bel.tr; ibrahimkul@trabzon.bel.tr; hukuk@trabzon.bel.tr; osmangokhanbali@trabzon.bel.tr; bilgiislem@trabzon.bel.tr; yatiriminsaat@trabzon.bel.tr; imar@trabzon.bel.tr; ikem@trabzon.bel.tr; malihizmetler@trabzon.bel.tr; kultur@trabzon.bel.tr; yesilalanlar@trabzon.bel.tr; zabita@trabzon.bel.tr; itfaiye@trabzon.bel.tr; cevrekoruma@trabzon.bel.tr; fenisleri@trabzon.bel.tr; isletmeistirakler@trabzon.bel.tr; sivilsavunma@trabzon.bel.tr; sosyalyardim@trabzon.bel.tr; veteriner@trabzon.bel.tr; yaziisleri@trabzon.bel.tr
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
Yıllardır söylerim ve hep söylemeye devam edeceğim. Bu şehir kesinlikle ama kesinlikle bu takımı haketmiyor. Sözüm hak edecek taraftarlara değil ama kusura bakmayın siz de azınlıktasınız. Kendi akrabalarımı biliyorum. Trabzonspor zerre kadar umurlarında değil varsa yoksa malum kişi ve resmen tapılıyor. Oylama yapılsın % 50 den fazlası olumlu oy vermezse bana en ağır hakaretleri edebilirsiniz.
Sent from my iPhone 4S using TapatalkTRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
Giriş çıkış kapılarınada emine erdoğanın ismini verelim o zaman. Nasıl?
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
Yorum