Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadece öneridir gerçekleşmez fazlada sinirlenmemek lazım

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Altyapı tesislerine emine erdoğan, tribünlere de bilal erdoğan ismi verilsin.
      hatta reza zarrapın resmi koyulsun stadın kapısına,önüne yatmadan girilmesin stada
      .....

Yorum

• RTE stadida nerden cikti...
        Trabzonla ne alakasi var??? Fenerin en büyük koruyucusunun ismi bizim stada verilirse o stada ayak basmam. Zaten türkiyede futbola sogudum bundan sonra daha hic izlemem hersey biter
        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Demir tavında dövülür lütfen tepkinizi belediye@trabzon.bel.tr adresine atın..
          Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• rizespor sandılar bizi, ülkenin 4 lokomotifinden biriyiz orhan fevzi kim ki çıkıp kimseye sormadan hadi RTE yapıyoruz, meclise sunuyorum oraya buraya sunuyorum vs.. diyecek ?

iyice maskara olduk millet sosyal medyada gırgır geçiyor telefonuma mesajlar geliyor sizin transferlerin parası kimden geldi şimdi anlamışındır diyorlar, ne diyeyim lan şimdi ben bunlara ne cevap vereyim ?

sinirim geçmiyor, adam çıktı stadın ismi bu olacak diyor orhan fevzi kim arkadaş kim bu adam, TRABZONSPOR uz biz rize mi sandı bizi bu herif............ ???????
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Size katilmiyorum.

Bende oyumu RTE ye verdim ama stadin veya kompleksin onun ismini tasimasina karsiyim. Ve benim gibi düsünen insanlar olduguna eminim
              Doğrudur, %90 dememin sebebi de buydu zaten.
              Twitter Adresim

Yorum

• Stadın rte oldugun trabzonspor u bırakırım hıc baska soze gerek yok
                En son bordolumavi tarafından düzenlendi; 08.09.2014, 18:04.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Sabrımızı mı zorluyorlar ne yapmak istiyorlar. Yemin ediyorum eğer böyle birşey olsun tüm Trabzonlulara en ağır hakaretleri ederim. Yeter artık Trabzonlu olmaktan utanacak hale getirdiler bizi.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
                  TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Trabzonspor siyaset üstüdür....
                    Bunu her siyasetçi söyler ama iş menfaatine gelince uygulamaz.

Bu isim olayını daha düşünce aşamasında iken kafalarından silmeliyiz.
                    bordomavi.net
                    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Arkadaşlar bu maillere şikayetimizi atalım; mailleri kilitlensin,tepkimizi görsünler bunalsınlar, hatta o kadar atalım ki bu fikir kimin aklından çıktı serzeniş de bulunsunlar..

belediye@trabzon.bel.tr; baskan@trabzon.bel.tr; ozelkalem@trabzon.bel.tr; danisman@trabzon.bel.tr; davutcakir@trabzon.bel.tr; mustafaakkaya@trabzon.bel.tr; cengizcolak@trabzon.bel.tr; ibrahimkul@trabzon.bel.tr; hukuk@trabzon.bel.tr; osmangokhanbali@trabzon.bel.tr; bilgiislem@trabzon.bel.tr; yatiriminsaat@trabzon.bel.tr; imar@trabzon.bel.tr; ikem@trabzon.bel.tr; malihizmetler@trabzon.bel.tr; kultur@trabzon.bel.tr; yesilalanlar@trabzon.bel.tr; zabita@trabzon.bel.tr; itfaiye@trabzon.bel.tr; cevrekoruma@trabzon.bel.tr; fenisleri@trabzon.bel.tr; isletmeistirakler@trabzon.bel.tr; sivilsavunma@trabzon.bel.tr; sosyalyardim@trabzon.bel.tr; veteriner@trabzon.bel.tr; yaziisleri@trabzon.bel.tr
                      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                      ~Twitter ~

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Yıllardır söylerim ve hep söylemeye devam edeceğim. Bu şehir kesinlikle ama kesinlikle bu takımı haketmiyor. Sözüm hak edecek taraftarlara değil ama kusura bakmayın siz de azınlıktasınız. Kendi akrabalarımı biliyorum. Trabzonspor zerre kadar umurlarında değil varsa yoksa malum kişi ve resmen tapılıyor. Oylama yapılsın % 50 den fazlası olumlu oy vermezse bana en ağır hakaretleri edebilirsiniz.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
                        TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Zerrece ihtimal vermiyorum arkadaşlar.

O kadar da değil artık..

Rahat olun..
                          Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Giriş çıkış kapılarınada emine erdoğanın ismini verelim o zaman. Nasıl?

Gesendet.
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Beyler burda gereksiz geyik yapacagımıza mail telefon faks ne varsa tepkimizi koyalım.nasıl?

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X