Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Böyle bir mal fikir sari cizmeli cakma Süper Mario dede ´den gelmesine sasmadim.Ha yakariz yikariz gecelim bir halt yapamaz Trabzon daki cogunluk cünkü sehir bitmis atesini kaybetmis tüm konularda.Trabzonspor olmasa sakin yol gecmez kervan gecmez Anadolu sehirlerden hic farki kalmaz di Trabzonun.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Artık olmaz demiyorum, yaparlar mı yaparlar.
      Bu şehrin artık yaptırım gücü kalmadı malum siyasilere karşı.
      İstedikleri an şehrin en az yarısı arkalarında.
      Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beyler burda gereksiz geyik yapacagımıza mail telefon faks ne varsa tepkimizi koyalım.nasıl?
        Bence o daha gereksiz. Böyle bir öneri sunan adamın amacı yalakalık zaten senin fikrini önemser mi?
        Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hayir hayir galiba yanlis anladiniz. Ben RTE ye karsi degilim onun isminin komplekse veya stada verilmesine karsiyim.
          Yazik, nefsi ile buz eden ve öven insanlara.Yazik, mantigini kullanmayan insanlara..
          Dedim ya az önce bu olay tecavüz edilen birinin tecavüzcüsüyle evlendirilmesi gibidir diye
          Demek bu işten zevk alanlarda varmış
          Mantığa gel
          Bi de gelmiş afilli cümleler kuruyo
          Arkadasim bırak Trabzonspor'un peşini
          En son Anıl C tarafından düzenlendi; 08.09.2014, 18:17.
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

• Mazisi zaferlerle, şereflerle dolu bir kulübün geldiği duruma bak
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Neyi yapamıyorlar. Kim engel olacak. Mecliste görüşülmüş ve teklif edilmiş. Yani ilk adım atılmış.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
              TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Aziz Yıldırım olsun bari

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Bütün şehirlerin stadı bitti. Konya Bursa Mersin Urfa Erzurum .... Hepsi bizden önce başladı ve birçoğu bitti. Ancak futbol şehri Trabzon'un stadını 7 yıldır hala yapacaklar ve bunu bize lütuf diye yutturacaklar. Hadi ordan.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
                  TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Durdursunlar yapmasinlar adı rte spor komplexi olacaksa bu nedir abi ya nasıl bir ego dur bu her yere kendi adını verme çabası. Haberlerde görünce çıldırdım resmen. Yalaka belediye başkanı Yalaka il meclis üyeleri.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dedim ya az önce bu olay tecavüz edilen birinin tecavüzcüsüyle evlendirilmesi gibidir diye
                      Demek bu işten zevk alanlarda varmış
                      Mantığa gel
                      Bi de gelmiş afilli cümleler kuruyo
                      Arkadasim bırak Trabzonspor'un peşini
                      + Bırak ve sürüne katıl...

Yorum

• benim anladığım hafta sonu bir güzel yenileceğiz başka bir şey değil
                        bu şehiri artık anlamak mümkün değil
                        hani başkalarına derdik ya bu şehir başka şehir diye
                        Trabzon öyle artık ..
                        cumhurbaşkanının her şehir gibi trabzona da önemli katkıları vardır ..adı bir çok yere verilebilir ...
                        siyasetçidir işini yapmış karşılığını almıştır ..
                        juventus veya lıverpolun siyasetten devletten katkı aldığı olmadı mı tabiki olmuştur .bu gibi klüpler sembol tesislerine David cameron stadı veya Silvio tesisleri diye isim verir mi ...böyle şey olmaz
                        ama burası türkiye amk ,olabilir la

Yorum

• united center barrack obama stadyumu olsun bari bullsun stadı

ilk defa trabzonsporluluğumu askıya alacağım aklıma gelmezdi..fenerbahçeli birisinin stada isminin verilmesi

Yorum

• Şike süreci, Akyazı için seçilen proje ve projenin uzaması vs...
                            %70 oyunu malum kişiye veren halk...

E herhalde ismi RTE olacak başka ne olacak?

Yorum

• Fenerbahçe'li bir siyasi liderin stat ismimiz olması ancak rüyalarda olur. rahat olmayın, tepki koyun.

Yorum

• fevzi babasinin adinida degistirsin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X