Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Secimler bitti insaat durdu
    Üzgünüm ama İnşaat tüm hızıyla devam ediyor arkadaşım

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bugün Trabzona geldim stadın yanından geçerken çektim stadın resimlerdeki gibi değil çok ihtişamlı
      Çok güzel fotoğraf ellerine sağlık dediğin gibi fotolarda küçük gözüküyor canlısı çok ihtişamlı.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çok güzel fotoğraf ellerine sağlık dediğin gibi fotolarda küçük gözüküyor canlısı çok ihtişamlı.
        bana da çok küçük gibi görünüyor ama yanında ki iş makinelerine bakınca ihtişamı anlaşılıyor

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Trabzon'a aşırı yağmur yağmış, stat yerinde değil mi ?
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzon'a aşırı yağmur yağmış, stat yerinde değil mi ?
            Stadın zeminle bir ilişkisi olmadığını tüm dolgu alanı suya kapılsa bile stadın ayakta kalacağı kaç defa yazıldı burada ? Ya okumuyorsunuz bari laf kalabalığı yapmayın! Yok deniz alacak yok yağmur alacak..

Yorum

• Şu bizim taraftar ciddi olmayı ne aman öğrenecek merak ediyorum..
              her konuda lakayit hareketlerde bulunmayı ihmal etmiyor!

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Stadın zeminle bir ilişkisi olmadığını tüm dolgu alanı suya kapılsa bile stadın ayakta kalacağı kaç defa yazıldı burada ? Ya okumuyorsunuz bari laf kalabalığı yapmayın! Yok deniz alacak yok yağmur alacak..
                Su baskını falan oldu mu diye sordun, ben sizin burada mesajlarını sildiğiniz "stat bi halta benzemiyor" culardan değilim, normal insan gibi sordum.

Ne yaptım da lakayt davrandım anlamadım, su baskını oldu mu bir zarar gördü mü, gerçek manada merak ettim. Bu da suç mu oldu şimdi anlamadım ya
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Stadyumda işçi sayısı artırılsın. Bir an önce bitsin.
                  Bu stadyum bize hemen lazım.

Çok geç kaldık çok..

Yorum

Su baskını falan oldu mu diye sordun, ben sizin burada mesajlarını sildiğiniz "stat bi halta benzemiyor" culardan değilim, normal insan gibi sordum.

Ne yaptım da lakayt davrandım anlamadım, su baskını oldu mu bir zarar gördü mü, gerçek manada merak ettim. Bu da suç mu oldu şimdi anlamadım ya
                    Stat yerinde degil mi diye sormak baska su baskini oldu mu diye sormak baska.
                    Ilk basta su baskini oldu mu diye sorsaydin öyle bir cevap almazdin kardesim

Yorum

• Yağmurlu hava çalışmaları etkiliyormu acaba ?

Yorum

* Hayır sen burda şimdi banamı taş atıyorsun, aklınca laf mı sokuyorsun. Ayrıca bizi hiç anlamamışssın birader sen. Neyse umarım istanbulda denk geliriz yüzyüze daha rahat anlatırım bazı şeyleri. Görüşücez seninle
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• hıı

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Nemden toz kapmayalım arkadaşlar. Birbirimize karşı daha hoşgorülü davranabiliriz. Kimse kimseyle aynı şeyi düşünmek ya da aynı fikre sahip olmak zorunda değil. Hoşgörümüzü kaybetmeyelim yeter iyi kotu bir stadımız olacak işte
                            ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Forumun çatısı ve içinde bazı bölümler çöktü, meydan parkı, sahil yolu, beşirli devlet sahil yolu göle döndü. Trabzonun bir çok yerinde logar kapakları havalandı. Su 4-5 aracı değirmenderede havaya kaldırdı kaldırımlara attı. Beşirlide asfalt kalktı, ara yollarda yarıklar oluştu içine düşen araçlar var.

Bu durumda emirhanın sorduğu soru çok mu anormal ?

Toz kondurmamanın da bu kadarı. 10 kazıktan 6-7 sinin anakayaya çakılmadığını bir kaç gün evvel Karayollarının kontrol mühendisinden dinledim. Ama doğru ama yalan bilemem. Emirhanın sorusu tepki verilecek bir soru değil yani.

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Forumun çatısı ve içinde bazı bölümler çöktü, meydan parkı, sahil yolu, beşirli devlet sahil yolu göle döndü. Trabzonun bir çok yerinde logar kapakları havalandı. Su 4-5 aracı değirmenderede havaya kaldırdı kaldırımlara attı. Beşirlide asfalt kalktı, ara yollarda yarıklar oluştu içine düşen araçlar var.

Bu durumda emirhanın sorduğu soru çok mu anormal ?

Toz kondurmamanın da bu kadarı. 10 kazıktan 6-7 sinin anakayaya çakılmadığını bir kaç gün evvel Karayollarının kontrol mühendisinden dinledim. Ama doğru ama yalan bilemem. Emirhanın sorusu tepki verilecek bir soru değil yani.
                                Emirhan bu forumun rengi,gıyabında ben de çok severim ama,

''Trabzon'a aşırı yağmur yağmış, stat yerinde değil mi ?''

sorusuna da tepki normal bence.

Amaç yağmurun verebileceği tahribatı öğrenmek değil stadı baltalamak gibi duruyor geriden,
                                ha Emirhan o niyetle yazmamış olabilir ama geriden öyle görünüyor
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X