Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eyvallah arkadaşlar, sağolun.

Koltuk işini ihmal etmeyelim...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Valla böylesi yok Sedat abi :-)
      Kardeş aldırma sen bunlara. Bu memlekette olan klasik şeyler bizim köyün iğrenç yolunu adam yapıyor kendi cebinden para harcıyor. Adama edilmeyen hakaret iftira kalmıyor köyde. Neymiş bir çıkarı vardır o yüzden yapmış.

Anlayacağın bu memlekette bu işler böyle maalesef. İyilik et, denize at, balık bilmezse Hâlik bilir. (Bizde biliyoruz ) Ben her cumartesi sitene girip stadı takip ediyorum açıkçası buraya fazla girmek istemiyorum çok anlamsız eleştiri ve yazılar oluyor senin sitede ise en azından istediğim şeyi görüyorum. Yola Devam kardeş seninleyiz

Not: Ayrıca siteden bir kazanç sağlamandan dolayı kim laf edebilir sana. Sonuç olarak bir masrafın var o sitenin barındığı yere para ödeniyor ve vs. masrafların var. Bence bir kazanç sağlamalısın.
      (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• kimsenin yerel basının kulübün dahi yapmadığını bekir yapmıştır.
        onun sayesinde dünyanın dört bir yanında ki taraftarımız stadyuma çakılan çividen dahi haberdar olmuştur.

uzaktan izliyorum. bekirin forumdan uzaklaştığının farkındayım. ama öncesinin de farkındayım.
        öncesi de şu. facebook ta ki statla alakalı sayfanın sitenin vs imzasından silinmesi..
        buna alınganlık göstermesi darılması da gayet normaldir.
        üstelik uyarı yapılmadan.

imza kuralları var . bunu da biliyorum.
        ama bazen bazı konularda esnek olunabilir. bu her yerde böyledir.

bu gibi basit sebeplerden dolayı insanların şevkini kırmayalım. hele de böyle faydalı işler yapan kişilerin.
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Bekir abiye laf eden valla taş olur ayıptır ya . Bize stad yapıldığını dahi sayesinde öğrenenler var.
          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Hayri Gür Salonu TBMM’ye taşınıyor
            Trabzonspor'un erkek basketbol takımının iç saha maçlarını oynadığı Hayri Gür Spor Salonu'nun çökme tehlikesi ile karşı karşıya kaldığı iddiası TBMM'ye taşındı.

Konuyla ilgili CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Yomra İlçesi’nde çöp alanına yapıldğı iddia edilen ve bir süre önce çöken spor salonunun, Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tarafından soru önergesi olarak TBMM'ye sunulduğunu açıkladı.
            "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Bekir olmasaydı biz bu stadın yapılıp yapılmadığını bile göremeyecektik..herkes Trabzon'da yaşamıyor ,herkes Trabzon'a gidemiyor.,hele hele bir yerel medyamız varki evlere şenlik,,stadyum yanlarında olduğu halde 6 ayda bir ancak gidebiliyorlar yanına..hele fotoğraf çekmek onlar için oldukça pahalı bir iş..eğer biryerlerden reklam alırlarsa ehh o zaman gider çekerler..haaa eğer haber istanbul medyasında çıkarsa işte o zaman atlarlar üzerine kopyalar yapıştırır bakın Trabzon stadı yükseliyor diye de başlık atarlar...Bekir sayesinde dünyadaki tüm Trabzonsporlular bu stadyumun varlığından haberdar oldu...emeklerin için sana minnettarız Bekir kardeş iyiki varsın.
              En son pascalli tarafından düzenlendi; 06.08.2014, 13:23. Sebep: eksik cümle

Yorum

• herkes arkadasimiza sahip cikmis ( Bekir ). bende yurtdisindan takip eden bir uyeniz olarak bu arkadasa binlerce kez tesekkur ederim. kim boyle bir isi gonullu yapmak icin ustlenirdi ? herseyin para oldugu bu dunyada ben isterdimki bu arkadasimiz bu isten para kazansin. Kendisi kazanmiyorum diyor ama bence kazanmanin yollarini bulmali. Emek = para.

Bazilarida var ki icimizde bu isi para icin yapiyor diyor. Varsin para icin yapsin. Takimda oynayanlara 1 hafta gec ver parasini adam sahada ölü gibi davraniyor. Elinizi vicdaniniza koyun. 150 tane resimin farkli acilardan farkli yerlerden cekilmesi demek en az 2 saat demek. bunlari pc ye atip olceklendirip sitelere yuklemek en az 1 saat te ordan. gununden fedakarlik yapiyor bukadar emek harciyor.. ne icin ?

Bekir kardesim sen bu isi Amerikada yapsaydin aylik kazancin en az 1500$ di..

Isi biraz ticarete dök. yapabilirsin.. boyle davrananlara boyle davranmak mustehaktır.
                u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  * Önce hobi olarak başlanır,sonra işler değişik haller almaya başlar, sonra 40.000 kişilik forumda binlerce övgü değilde birkaç kendini bilmezin böyle iş mi olur ? hani nerede fotolar yeaa tarzı hoş olmayan mesajları bakın görüyorsunuz bana hakaret ediliyor işte ispatı tarzında argüman olarak gösterilerek ince ince el ayak çekilir. Ben bu filmi çok kez seyrettim. Diğer bir açıdan bakarsak eğer sağlık,özel sebepler olabilir ki inşallah yoktur o zaman şahsen özürdilerim. Şimdi sonuç itibariyle forum görevini yaptı karşılığı bumu olmalıydı ? Tek kelimeyle ayıp formula bekir kardeşim...
                  vallahi size bu forum nasil uyeliginizi devam ettiyor nasil bir iliski icerisindesiniz bende bunu merak ediyorum.. bir insanin tum mesajlari itici tum mesajlari alayci tum mesajlari can sikici bukadar olabililir mi ?

sahi donup mesajlarinizi okudugunuzda yahu sunu yazmasaydim da insanlarin kalbini kirmasaydim dediginiz oluyor mu ?

Bekir kardesi tanimam etmem kimdir neyin nesidir onuda bilmem. Tek bildigim resim ceken Trabzonlu bir arkadas. ( bunuda farkli dusunme diye aciklama babinda yazdim )
                  u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hayri Gür Salonu TBMM’ye taşınıyor
                    Trabzonspor'un erkek basketbol takımının iç saha maçlarını oynadığı Hayri Gür Spor Salonu'nun çökme tehlikesi ile karşı karşıya kaldığı iddiası TBMM'ye taşındı.

Konuyla ilgili CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Yomra İlçesi’nde çöp alanına yapıldğı iddia edilen ve bir süre önce çöken spor salonunun, Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tarafından soru önergesi olarak TBMM'ye sunulduğunu açıkladı.
                    Bahsedilen çökme burda değil Yomra'daki jimnastik salonu.

Trabzon'daki spor kompleksi 3 yılda dökülmeye başladı

CİHAN
                    6 Ağustos 2014

11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları (EYOF) için 2011 yılında yapılan Yomra Cimnastik Spor Kompleksi, 3 yılda dökülmeye başladı. Çöp depolama alanı üzerine yapılan tesisin, zemindeki kaymalardan dolayı bazı yerlerinde çatlaklar oluştu. Tedbir amaçlı 2 ay önce kullanıma kapatılan tesis, tadilata alındı.

2011 Üniversitelerarası Kış Oyunları için Erzurum’da yaptırılan Türkiye'nin ilk ve tek kayakla atlama kuleleri, geçtiğimiz ay oluşan heyelan nedeniyle yıkılmıştı. 5 atlama kulesinden 3'ünün yıkıldığı olayda, 80 ve 95'lik rampaların ise pistleri yok olmuştu. Erzurum'dakine benzer bir olayın da Trabzon’da yaşandığı ortaya çıktı. 23-30 Temmuz 2011 tarihlerinde Trabzon'da gerçekleştirilen 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları (EYOF) için çok sayıda tesis yapıldı. Bazıları Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan tesislerin en önemlilerinden birisi de Yomra ilçesinde yapılan Cimnastik Spor Kompleksi. 2 bin 500 seyirci kapasiteli yarışma salonu, 2 adet antrenman salonu ve diğer bölümleriyle ülkenin en önemli cimnastik salonları arasında gösteriliyordu.

Ancak 20 milyon lira harcanarak yapılan kompleks, 3 yılda dökülmeye başladı. Çöp depolama alanı üzerine yapılan tesis, zemininde kaymalar ve duvarlarında çatlaklar meydana gelmesi üzerine kullanıma kapatıldı. 2 ay önce tedbir amaçlı olarak kullanıma kapatıldığı öğrenilen tesisin tadilatı için 3 milyon lira bedelle ihaleye çıkıldı. İhaleyi alan firma güçlendirme ve tadilat çalışmalarına başladı. Tesislerin 1 buçuk ay içerisinde yeniden hizmete açılmasının planlandığı bildirildi.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, zemindeki oturmalar nedeniyle yaşanan bazı sıkıntılardan dolayı tesisin tedbir amaçlı 2 ay önce faaliyete kapatıldığını belirtti. Bilirkişilerin raporları doğrultusunda çalışmaların başlatıldığını ifade eden yetkililer, tesislerde kısmi güçlendirme yapılacağını kaydetti. Tadilat çalışmalarının başladığını ve tesisin 1 buçuk ay içerisinde de yeniden hizmete açılacağı bilgisi verildi.

CANALİOĞLU, TBMM'YE TAŞIDI

Öte yandan, CHP Trabzon Milletvekili Mehmet Volkan Canalioğlu, Yomra Cimnastik Spor Kompleksi’nde yaşanan problemi TBMM'ye taşıdı. Canalioğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tarafından cevaplandırılmak üzere soru önergesi verdi. Cimnastik Salonu’nda çökmeler olduğu ve bu nedenle tesisin hizmete kapatıldığı yönündeki iddiaların doğru olup olmadığını soran Canalioğlu, "Doğru ise konu ile ilgili başlatılmış bir soruşturma var mıdır? Tesisler bu alana yapılırken gerekli zemin etütleri yapılmış mıdır?" diye sordu.
                    En son Murat' tarafından düzenlendi; 06.08.2014, 13:59.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bahsedilen çökme burda değil Yomra'daki jimnastik salonu.
                      İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hayri Gür'de Toki'nin yaptığı bir tesis sanırım. Erzurum'da ve Yomra'da yaşanan olayları da dikkate alarak Hayri Gür için de bilgi alınmak istenmiş olabilir. Toki sonuçta. Kaliteden daha ziyade en ucuza en hızlı sallamasyon yapacak olana iş gidiyor.
                      En son erolizmts tarafından düzenlendi; 06.08.2014, 14:45.
                      "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hayri Gür'de Toki'nin yaptığı bir tesis sanırım. Erzurum'da yaşanan olayı da dikkate alarak Hayri Gür için de bilgi alınmak istenmiş olabilir. Toki sonuçta. Kaliteden daha ziyade en ucuza en hızlı sallamasyon yapacak olana iş gidiyor.
                        Her iki inşaatı da Serkan İnşaat yaptı, dediğim gibi çökme Hayri Gür'de değil Yomra'da yaşandı. Belki inşaaı aynı firma yaptığı için akıllara soru işareti gelmiş olabilir.

Yorum

• Kale arkalariyla maraton taraflarının cizgilere mesafesi netlesti mi
                          "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• 10m ve 8.75m mesafeler.
                            https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• * Laflarimi isine geldigi gibi anlayan hos nasil anlarsaniz anlayin cokta umrumda degilsiniz her mesajima muhalif tayfasi size bu : Bekir isterse dunyalari kazansin helali hos olsun sadece foruma küsmesin benim derdim bu
                              * Sikayeti olan raporlar yada mail atar hakkimda uygun gorulurse ceza verilir.
                              * Sadece bu basliga girdiginiz icin bazilariniz ! Msjlarimi itici bulabilir
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Şampiyonlar ligiyle açılacak inşallah..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X