İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadın dışına yapılan platform stadın heybetinden çalıyor.
Çok gereksiz bence.
İnanılmaz hoş bir hava katıyor ''Platform''
Yorum
-
Türk telekom forma sponsorluğundan çekiliyormuş. Stat ismine sponsor olacak firma acaba forma sponsoruda olurmu? Bildiğim kadarıyla beşiktaş içinde böyle bişey söz konusu, vodafone hem forma reklamında olacak hemde stat sponsoru. Keşke bizede samsung sponsor olsa
Yorum
-
İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekale arkası uzaklıklar 12 metreye çıkmış diyolar doğrumu ?
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadın dışına yapılan platform stadın heybetinden çalıyor.
Çok gereksiz bence.u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenım o resımde gördüğüm kapalıda oldugu gibi yine taraftar girişi ve üstünde loca katı yani 2 kat şeklinde olacak diğer tribünlerde iyi bakın
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kanıya nasıl vardınız gerçekten çok merak ediyorum..
Yok harbiden videodan anladığım benimde o seyirci girişinin üstüne yapılıyo galiba localar o 3 basamakta loca balkon koltukları sanırım . Yada zaten böyle olucaktı da ben mi yeni anladım
Daha iyi anlayan biri instagramdan videoyu izleyip anlatabilir mi ?
Video instagramda olduğu için buraya atmayı bilmiyorum
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiEn son Fatih Kuloğlu tarafından düzenlendi; 19.05.2014, 15:41.Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatihle aynı şeyi görüyoruz ... dışa sarkan merdivenler loca merdivenleri .. alt katta kalan kısımda taraftar girişi şeklinde görüyorum ben ve umarım öyle değildir
Yorum
Yorum