Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ama tribünler de gizleniyor en iyisi kameranın alçakta olması bana göre.
    İdeal bir nokta bulunmalı, şurası olmalı diyemiyorum. Yayıncı kuruluş en güzel görüntüyü almak için uğraşacaktır diye düşünüyorum...

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stadın dışına yapılan platform stadın heybetinden çalıyor.
      Çok gereksiz bence.
      Aynı fikirde değilim...

İnanılmaz hoş bir hava katıyor ''Platform''

Yorum

• Türk telekom forma sponsorluğundan çekiliyormuş. Stat ismine sponsor olacak firma acaba forma sponsoruda olurmu? Bildiğim kadarıyla beşiktaş içinde böyle bişey söz konusu, vodafone hem forma reklamında olacak hemde stat sponsoru. Keşke bizede samsung sponsor olsa

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kale arkası uzaklıklar 12 metreye çıkmış diyolar doğrumu ?
          Yanlis, 33 metreye cikmis

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Stadın dışına yapılan platform stadın heybetinden çalıyor.
            Çok gereksiz bence.
            gereksiz bir yorum daha
            u will need justice at the end..

Yorum

• Şükrü Saraçoğlu'nun tribünlerinin toplam yüksekliğini bulabilecek olan var mıdır?

Yorum

• Daha güzel bir stadyum projesi için Youtube'daki Minecraft vidyolarına bakılabilirdi. Neler var neler oralarda.

Yorum

• benım o resımde gördüğüm kapalıda oldugu gibi yine taraftar girişi ve üstünde loca katı yani 2 kat şeklinde olacak diğer tribünlerde iyi bakın

Yorum

• ismail beyin yüklediği videoları atarmısınız buraya izleyen arkadşlar

Yorum

• İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      benım o resımde gördüğüm kapalıda oldugu gibi yine taraftar girişi ve üstünde loca katı yani 2 kat şeklinde olacak diğer tribünlerde iyi bakın
                      bu kanıya nasıl vardınız gerçekten çok merak ediyorum..

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu kanıya nasıl vardınız gerçekten çok merak ediyorum..

Yok harbiden videodan anladığım benimde o seyirci girişinin üstüne yapılıyo galiba localar o 3 basamakta loca balkon koltukları sanırım . Yada zaten böyle olucaktı da ben mi yeni anladım

Daha iyi anlayan biri instagramdan videoyu izleyip anlatabilir mi ?

Video instagramda olduğu için buraya atmayı bilmiyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                        En son Fatih Kuloğlu tarafından düzenlendi; 19.05.2014, 15:41.
                        Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• fatihle aynı şeyi görüyoruz ... dışa sarkan merdivenler loca merdivenleri .. alt katta kalan kısımda taraftar girişi şeklinde görüyorum ben ve umarım öyle değildir

Yorum

• Zeminde kaymalar felan bos cikti

HEP
                            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              fatihle aynı şeyi görüyoruz ... dışa sarkan merdivenler loca merdivenleri .. alt katta kalan kısımda taraftar girişi şeklinde görüyorum ben ve umarım öyle değildir
                              Locaların koltukları loca odalarının önünde olur , o yukardaki katın sarkması tamamen loca kısmını kapatmak için aşağıya doğru bi nebze aradaki yüksekliği kısa göstermek için.locaların bulunduğu yerle taraftar girişi aynı yerden olacak.locaların önündede ikişer üçer sıra elit koltuklar yapılır,ama ikinci kattaki üç basamak sarkma tamamen loca katındaki yüksekliği kısa göstermek iç kısmı saklamak için

Yorum

• [QUOTE=Magic61;1919582086]

Bakın buradaki gibi loca katının üstünde çatı misali duracak o üç basamak

Yorum

Çalışıyor...
                                X