Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak CamilloVillegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Helal. Bır de reklam addonları uygulamaya koy, biraz da para kazan. Hakkındır!
    Eyvallah hocam, sağol ama bu işlerden pek anlamam ben, orda burda kaynak gösterilmeden bizim fotoğraflar kullanılıyormuş, bir arkadaş teklif etti böyle bir uygulama yapalım mı diye, benim de kafama yattı, olur dedim. Para istemiyorum da belli bir emek veriyoruz sonuçta, biraz saygı duyulsun yeter.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O mesajlar Vodafone Arena'nın temeline gömüldü
      Beşiktaş'ın 21 binden fazla taraftarının gönderdiği mesajlar kağıtlara basılarak, inşaatı devam eden Vodafone Arena'nın temeline gömüldü.
      "
      Ne kadar güzel. Ben böyle şeylerden etkileniyorum. Ama bizde mesaj gömmeye gerek yok, bizim mesajlarla bir kat tribün dikilir. Avni Aker'den bir şeyler eklemek kâfidir benim için. Bir tuğla, bir çim, bir demir parçası, bilemiyorum...

Yorum

• resim yokmu arkadaşlar kimse resim paylaşmıyor
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne kadar güzel. Ben böyle şeylerden etkileniyorum. Ama bizde mesaj gömmeye gerek yok, bizim mesajlarla bir kat tribün dikilir. Avni Aker'den bir şeyler eklemek kâfidir benim için. Bir tuğla, bir çim, bir demir parçası, bilemiyorum...
          Stad konusunda inanılmaz bir akıl tutulması yaşıyoruz. Taraftar hiçbir şekilde sürecin içine giremedi, yönetim de ne kadar giriyor muamma. Bön bön bakıyoruz şu an stada, ne bileyim yani Boztepe'deki Trabzon Modern evleri staddan daha çok ilgilendirmiştir milleti diye düşünüyorum, öyle hissediyorum yani.

Bunun tek çaresi sponsor anlaşması. Bir sponsorumuz olsaydı taraftar çok daha etkin bir şekilde sürece dahil olabilirdi (edilirdi). O sponsor da ne zaman belli olur Allah bilir...

Yorum

• Zaman aşımına uğramış bir proje, canlanacağı yıl da malum sürece denk geldi. Biraz da stadı çıkar için kullananlar olunca, çoğumuzun içi kıpır kıpır değil. Belki yapılacağına bile inanmıyoruz yine...
            Taraftarını hiçbir şeye katmayan yönetim bu projeye hiç katmaz. Hele bu yönetim, çakmak verseler Trabzonspor taraftarını ateşe verir.
            İki üç parça TS Club dileklerimiz bile dikkate alınmıyor.

Yorum

• bence kale arkaları ve maraton olabildiğince uzak olsun
              kadroda ki malların elini ayağını titretip rakibi gaza getirmekten başka bi işe yaramayacak çünkü
              adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zaman aşımına uğramış bir proje, canlanacağı yıl da malum sürece denk geldi. Biraz da stadı çıkar için kullananlar olunca, çoğumuzun içi kıpır kıpır değil. Belki yapılacağına bile inanmıyoruz yine...
                Taraftarını hiçbir şeye katmayan yönetim bu projeye hiç katmaz. Hele bu yönetim, çakmak verseler Trabzonspor taraftarını ateşe verir.
                İki üç parça TS Club dileklerimiz bile dikkate alınmıyor.
                Herşeye rağmen, en büyük hatanın bizim yönetimlerde olduğunu düşünüyorum.

Başarılı olup olamayacağını bilemem, illa o gelsin de diyemem ama Muharrem Usta şu an başkan olsaydı, biz de o stadın temellerine mesajlarımızı gömmüş olurduk çoktan. Usta, taraftarı stada çekmenin yolunu şimdiden yapardı.

En azından stadla ilgili aktif bir internet sitemiz olurdu ya, ne hallere düştük, vay arkadaş ya!

Yorum

• İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bence kale arkaları ve maraton olabildiğince uzak olsun
                  kadroda ki malların elini ayağını titretip rakibi gaza getirmekten başka bi işe yaramayacak çünkü
                  o kötü futbolcuların, kötü takımın bahaneleri, iyi futbolcuyla avantajını görürsün.

Yorum

• ''Ne hallere düştük'' demediğimiz bir şey kalmadı zaten. Emeği geçenlere teşekkürler!

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Stad konusunda inanılmaz bir akıl tutulması yaşıyoruz. Taraftar hiçbir şekilde sürecin içine giremedi, yönetim de ne kadar giriyor muamma. Bön bön bakıyoruz şu an stada, ne bileyim yani Boztepe'deki Trabzon Modern evleri staddan daha çok ilgilendirmiştir milleti diye düşünüyorum, öyle hissediyorum yani.

Bunun tek çaresi sponsor anlaşması. Bir sponsorumuz olsaydı taraftar çok daha etkin bir şekilde sürece dahil olabilirdi (edilirdi). O sponsor da ne zaman belli olur Allah bilir...
                      toki yaptığı işe 2. bir kurumu ekler mi ? hele bu saatten sonra. kulübü taraftarı takmayan toki sponsoru da takmayacaktır. ben de m. usta diyenlerdendim o olsaydı şimdi biraz daha söz sahibi olabilirdik belki.

Yorum

• Aadamlar hertürlü duyarlılığı gösteriyor trabzondakileri insan yerine koyup ne düşündükleri ne hissettikleri umrunlarında deyilki,adamlar betona mektup koyar şiirler yazıp atar bzimkiler nasıl rant yaparız nasıl çıkar saglarız onun peşinden koşar.

Yorum

• Arkadaşlar mevcut yönetimin burada suçu yok. Sadri Şener yönetimi bu stadyumun yapılacağına inanmıyorum deyip stadyuma dahil olma yerine bu bahane arkasına sığınarak başkanlığın gerektirdiği yetkileri kullanmadı siyaset yaptı. Eğer Sadri Şener siyaset yerine Trabzonspor başkanlığını yapmış olsaydı bu gün ne mesafe konusunu, nede bu duyarsızlıkları konuşur olurduk. Bize bir şampiyonluk kazandırdı evet ama çok büyük bir kazık atıp da gitti.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            toki yaptığı işe 2. bir kurumu ekler mi ? hele bu saatten sonra. kulübü taraftarı takmayan toki sponsoru da takmayacaktır. ben de m. usta diyenlerdendim o olsaydı şimdi biraz daha söz sahibi olabilirdik belki.
                            Yaptığı işe kimseyi eklemeyecek Ahmet, stadda yapılacak fiziki değişikliklerden de bahsetmiyorum. Sadece taraftarla stad arasında bir bağlantı kurulabileceğini düşünüyorum sponsor tarafından.

Ne bileyim, en azından bi site kurar, güncel fotoğraflar, bilgiler paylaşılır. Taraftar oraya yorum yazar. Stadın etrafına yerleştirilebilecek sloganlar için anketler yapılır. Stadın belli yerlerine yerleştirilecek dekoratif tuğlalara isteyen taraftar 500 TL-1000 TL karşılığı ismini yazdırır, falan filan...

Ne bileyim yani, bu tür şeyler yapılabilir diye düşünüyorum...

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar mevcut yönetimin burada suçu yok. Sadri Şener yönetimi bu stadyumun yapılacağına inanmıyorum deyip stadyuma dahil olma yerine bu bahane arkasına sığınarak başkanlığın gerektirdiği yetkileri kullanmadı siyaset yaptı. Eğer Sadri Şener siyaset yerine Trabzonspor başkanlığını yapmış olsaydı bu gün ne mesafe konusunu, nede bu duyarsızlıkları konuşur olurduk. Bize bir şampiyonluk kazandırdı evet ama çok büyük bir kazık atıp da gitti.
                              O ayrı mesle Fatih, Sadri Şener'i hiç tartışmıyorum zaten ama bu yönetimin de pek farkı yok. Erol Ağaoğlu'nun tutumunu hepimizden iyi biliyorsun, sanki projeyi kendi çizdi de savunuyor.

Yani kronolojik sırayı bilmiyorum ama tt arena yapılmadan önce stadı ayrıntılarıyla gösteren bir animasyon hazırlandığını hatırlıyorum, locaları falan gösteriyordu, o zamandan pazarlıyorlardı. Hatta stad bitmeden locaların hepsi satılmış diye bi haber hatırlıyorum.

Yani ne bileyim biz bi animasyon yapmak istedik de TOKİ mi izin vermedi, Galatasaray da %25 bittikten sonra mı yayınlamıştı animasyonu?, ben anlamıyorum arkadaş...

Yorum

• Bakalim yarin hangi gunu bekliyecegiz
                                2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                                2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                                2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X