İlk olarak CamilloVillegas tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO mesajlar Vodafone Arena'nın temeline gömüldü
Beşiktaş'ın 21 binden fazla taraftarının gönderdiği mesajlar kağıtlara basılarak, inşaatı devam eden Vodafone Arena'nın temeline gömüldü.
"
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe kadar güzel. Ben böyle şeylerden etkileniyorum. Ama bizde mesaj gömmeye gerek yok, bizim mesajlarla bir kat tribün dikilir. Avni Aker'den bir şeyler eklemek kâfidir benim için. Bir tuğla, bir çim, bir demir parçası, bilemiyorum...
Bunun tek çaresi sponsor anlaşması. Bir sponsorumuz olsaydı taraftar çok daha etkin bir şekilde sürece dahil olabilirdi (edilirdi). O sponsor da ne zaman belli olur Allah bilir...
Yorum
-
Zaman aşımına uğramış bir proje, canlanacağı yıl da malum sürece denk geldi. Biraz da stadı çıkar için kullananlar olunca, çoğumuzun içi kıpır kıpır değil. Belki yapılacağına bile inanmıyoruz yine...
Taraftarını hiçbir şeye katmayan yönetim bu projeye hiç katmaz. Hele bu yönetim, çakmak verseler Trabzonspor taraftarını ateşe verir.
İki üç parça TS Club dileklerimiz bile dikkate alınmıyor.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaman aşımına uğramış bir proje, canlanacağı yıl da malum sürece denk geldi. Biraz da stadı çıkar için kullananlar olunca, çoğumuzun içi kıpır kıpır değil. Belki yapılacağına bile inanmıyoruz yine...
Taraftarını hiçbir şeye katmayan yönetim bu projeye hiç katmaz. Hele bu yönetim, çakmak verseler Trabzonspor taraftarını ateşe verir.
İki üç parça TS Club dileklerimiz bile dikkate alınmıyor.
Başarılı olup olamayacağını bilemem, illa o gelsin de diyemem ama Muharrem Usta şu an başkan olsaydı, biz de o stadın temellerine mesajlarımızı gömmüş olurduk çoktan. Usta, taraftarı stada çekmenin yolunu şimdiden yapardı.
En azından stadla ilgili aktif bir internet sitemiz olurdu ya, ne hallere düştük, vay arkadaş ya!
Yorum
-
İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence kale arkaları ve maraton olabildiğince uzak olsun
kadroda ki malların elini ayağını titretip rakibi gaza getirmekten başka bi işe yaramayacak çünkü
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad konusunda inanılmaz bir akıl tutulması yaşıyoruz. Taraftar hiçbir şekilde sürecin içine giremedi, yönetim de ne kadar giriyor muamma. Bön bön bakıyoruz şu an stada, ne bileyim yani Boztepe'deki Trabzon Modern evleri staddan daha çok ilgilendirmiştir milleti diye düşünüyorum, öyle hissediyorum yani.
Bunun tek çaresi sponsor anlaşması. Bir sponsorumuz olsaydı taraftar çok daha etkin bir şekilde sürece dahil olabilirdi (edilirdi). O sponsor da ne zaman belli olur Allah bilir...
Yorum
-
Arkadaşlar mevcut yönetimin burada suçu yok. Sadri Şener yönetimi bu stadyumun yapılacağına inanmıyorum deyip stadyuma dahil olma yerine bu bahane arkasına sığınarak başkanlığın gerektirdiği yetkileri kullanmadı siyaset yaptı. Eğer Sadri Şener siyaset yerine Trabzonspor başkanlığını yapmış olsaydı bu gün ne mesafe konusunu, nede bu duyarsızlıkları konuşur olurduk. Bize bir şampiyonluk kazandırdı evet ama çok büyük bir kazık atıp da gitti.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületoki yaptığı işe 2. bir kurumu ekler mi ? hele bu saatten sonra. kulübü taraftarı takmayan toki sponsoru da takmayacaktır. ben de m. usta diyenlerdendim o olsaydı şimdi biraz daha söz sahibi olabilirdik belki.
Ne bileyim, en azından bi site kurar, güncel fotoğraflar, bilgiler paylaşılır. Taraftar oraya yorum yazar. Stadın etrafına yerleştirilebilecek sloganlar için anketler yapılır. Stadın belli yerlerine yerleştirilecek dekoratif tuğlalara isteyen taraftar 500 TL-1000 TL karşılığı ismini yazdırır, falan filan...
Ne bileyim yani, bu tür şeyler yapılabilir diye düşünüyorum...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar mevcut yönetimin burada suçu yok. Sadri Şener yönetimi bu stadyumun yapılacağına inanmıyorum deyip stadyuma dahil olma yerine bu bahane arkasına sığınarak başkanlığın gerektirdiği yetkileri kullanmadı siyaset yaptı. Eğer Sadri Şener siyaset yerine Trabzonspor başkanlığını yapmış olsaydı bu gün ne mesafe konusunu, nede bu duyarsızlıkları konuşur olurduk. Bize bir şampiyonluk kazandırdı evet ama çok büyük bir kazık atıp da gitti.
Yani kronolojik sırayı bilmiyorum ama tt arena yapılmadan önce stadı ayrıntılarıyla gösteren bir animasyon hazırlandığını hatırlıyorum, locaları falan gösteriyordu, o zamandan pazarlıyorlardı. Hatta stad bitmeden locaların hepsi satılmış diye bi haber hatırlıyorum.
Yani ne bileyim biz bi animasyon yapmak istedik de TOKİ mi izin vermedi, Galatasaray da %25 bittikten sonra mı yayınlamıştı animasyonu?, ben anlamıyorum arkadaş...
Yorum
-
Bakalim yarin hangi gunu bekliyecegiz2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum