Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• F1 bekir ellerine sağlık agbi. Bidakine haber ver de beraber cikalim resime

Bagzi fotonlardan anladigim kadariyla kale akrasi mesafesi sanki 10 m den daha kisa gibi ama bu sadece görüntü fikri. Yaniltici olabilir. Loca konusunda hala daha fikrim ayni loca sayisini çok rahat bir şekilde 61 e cikarabiliriz planlardan öyle görünüyor.

Maraton tirubununde alt katlarini kullanmicaz buradan öyle görünüyor. Acaba nazil birsey planliyorlar orda halada soru işareti.

Koltuklar tabiki de koyu bordo olacaktır ama betonu ne renge boyarlar bilemem. Beyazin üstüne bordo yapabilirler ama inşallah tahminin gibi cikmaz. Rakip takim sahaya cikinca gol atmasakmi yoksa buradan cikamayiz demeli öyle bir atmosfer yapmaliyiz ama cooook zor..

Yorum

• ADAMSIN f1bekir
      sakin olun...

Yorum

• Helal F1Bekir..

Yorum

• Köşe ortaya çıkmaya başlamış.

Yorum

• Bu proje beni taraftar olarak hic tatmin etmiyor. Trabzona has bir proje cizilmeliydi. Isim olarak da Firtina arena olabilir

Yorum

• Merak ettiğim birşey var
              Stad boyuna denize paralel değilde neden enlemesine paralel yapılıyor?

Stadin etrafinda hem yol tarafinda hem denız tarafinda dar bir alan kalmış oluyor..
              En son memmedaga tarafından düzenlendi; 23.03.2014, 18:44.
              sakin olun...

Yorum

• Mersin maçı şu an TRT Spor'da canlı yayınlanıyor. Yeni bir stat ama ne bileyim öyle hoş bir görüntüsü yok gibi. Hele ki "localar kat aralarında olsaydı" diyenler bence fikirlerini tekrar gözden geçirmeliler. Türk işi olunca ortaya böyle apartman dairesi gibi bir görüntü çıkıyor. Ha yine de yeni stat işte güzel ve elbet cezbedici yönleri olabilir ama ne bileyim ecnebi de yeni stat yapıyor ama arkadaş bariz belli ki biz ucuza yapıyoruz ve estetikten yoksunuz. Hele ki merdivenleri sarıya boyanması. Hiç mi zevk olmaz arkadaş. Ambulans/itfaiye çıkışları umarım bizde ikiye düşürülür.

Neyse yeni işte, hayırlı olsun. Yeter de artar bu millete. Umarım beklenen hayal kırıklığını biz Akyazı'da yaşamayız.
                En son erolizmts tarafından düzenlendi; 23.03.2014, 19:04.
                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

suan trtdporda Mersin'in maçı yeni stadyumda. kale arkası mesafeler çok uzak

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Yorum

• edit...
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Eğer Mersin gibi olacaksa kale arkaları düşündüğümden çok daha uzak.Kale arkası görünmüyor bile tvde.
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Merak ettiğim birşey var
                        Stad boyuna denize paralel değilde neden enlemesine paralel yapılıyor?

Stadin etrafinda hem yol tarafinda hem denız tarafinda dar bir alan kalmış oluyor..
                        Sen diyene kadar bende stadın denize paralel yapılacağını zannediyordum .
                        Harbiden stat neden dik yapılıyor denize. Paralel sanki daha bi hoş gözükürdü.
                        Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Agbi çok kotu ya boyle stadyum ben görmedim. Ambians yok stadda. Kale arkalari, karesi türünün çok uzak ve oldukça kotu kotu görünüyor. Magzemedenmi kismislar acaba tek hoşuma giden sari merdivenler. Karsi tribün görünmüyor ya.

İnşallah bizimkide boyle olmaz ne bu ya. Ben boyle beklemiyordu. Çimen dikim olmasına rağmen güzel görünüyor. Hic begenmedim mersin stadini. Bizede boyle birsey Yapmasalar yasa aglarim valla..

Yorum

• İlk olarak Tuğrul TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sen diyene kadar bende stadın denize paralel yapılacağını zannediyordum .
                            Harbiden stat neden dik yapılıyor denize. Paralel sanki daha bi hoş gözükürdü.
                            Gunes , ruzgar , hava şartlarında göz önüne almislardir herhalde ondandir diye dusunuyom

Yorum

• Eyvallah dostlar.

stad niye dikine yapılıyor? ey gidi bu konuyu bile zamanında tartışmıştık, eski gunler geldi aklıma :-) stad denize dik olmak zorunda demişti bi arkadaş başka bir arkadaş da marmara denizine dik olsa olmaz mi diye espri yapmıştı.

stad denize dil olmak zorunda ama sebep deniz değil. asıl sebep stadın kuzey-güney doğrultusunda olması gerek. güneşin futbolcuların gözüme direk vurmaması için. ha bu bi bi yerde yazıyor muydu onu unuttum ama en son bu şekilde kapatmıştıj konuyu :-)

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                * Sahaya sıfır olsa ne olucak çok büyük bir baskı mı olucak sanki ben bu ısrarınızıda anlamış değilim

aynen
                                alti pasin icinde bile seyircimiz olsa o hasretle olmasi beklenen ambiansin olacagini ben de pek sanmiyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X