İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
bana da saçma geldi böyle bir kural, mimarın işi o. belki güvenlik nedeniyle diyecem ama, o tamamiyle başka bir konu.ayrıca bu işin üstadı ingilizler, en iyi atmosfer orda ve tribünler sahaya çok yakın.ayrıca futbolculara o kadar yakın olmak tamamiyle başka bir heyecan yaratır, izlemesi daha keyifli olur.
Yorum
-
İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakyazı yeni çekilmiş resimler yokmuGÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ
Yorum
-
İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa tribün uzaklıkları. Valla yapılmış ve yapılacak projeler içinde en beğendiğim ve en güzel olacağını düşündüğüm proje timsah arena.
Belki bu fotoğraftan fark edememiş olabilirsiniz ama kale arkası ile saha çizgisi arasında en az 8 metre gözüküyor şu hali ile
Yorum
-
Bildiğim kadarıyla kale sahası uzunluğu 5.5 metre, penaltı noktası 11 metre Fotoğraflara göre yaklaşık bir ölçekle Bursaspor'un kale arkası mesafesi 9.5-10 metre gibi duruyor. Fena değil bence. Ben kale arkası mesafesinin yanında tribün ile saha arasında ki yükseklik farkının da önemli olduğunu düşünüyorum. Sahaya ne kadar yakınsa o kadar ürkütücü olur çünkü. İngiliz stadları gibi.En son B.AKDEMİR tarafından düzenlendi; 23.03.2014, 14:58.Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.
Yorum
-
* Sahaya sıfır olsa ne olucak çok büyük bir baskı mı olucak sanki ben bu ısrarınızıda anlamış değilimTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKale arkası mesafesi hemen hemen bu şekilde olacak.
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bu lanet olsai UEFA kurali sadece bizim icin mi gecerli !!!
Yorum
Yorum