Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu proje yapilacak, baska yolu yok. kimse merak etmesin. ama sürec biraz uzayacak gibi görünüyor.
    „Choose a lazy person to do a hard job.
    Because a lazy person will find an easy way to do it.“
    BILL GATES

Yorum

• Samsun'da yapılacak stadyumun ihalesi 9 aralıktaymış......
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Samsun'da yapılacak stadyumun ihalesi 9 aralıktaymış......
        Antalya yanın da ihale ilanı cıkmış. bize bu durumu reva görenler hakkımızı aradığımız için bu işi süründürenler sizi Allah a havale ediyorum. Allah tan bulun.

Yorum

• Bizim stadın ihalesi dolgu yapılırken yapılacak böylece zaman kazanılacaktı. Ne oldu o?
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hükümet tarafndan Trabzon insanına zerre kadar önem verilmediği ve Trabzonda yaşayan insancıklarında bu duruma karşı herhangi bir şekilde tepki vermemeleri verselerde çok cılız olması, bizim stadın yıllardır bitmemesinin tek sebebidir.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hükümet tarafndan Trabzon insanına zerre kadar önem verilmediği ve Trabzonda yaşayan insancıklarında bu duruma karşı herhangi bir şekilde tepki vermemeleri verselerde çok cılız olması, bizim stadın yıllardır bitmemesinin tek sebebidir.
              Trabzon halkı kültür birikimini bir kenara atıp cahilliği seçti maalesef. Gerçi 80 sonrası korkuyla karışık bütün ülkede benzer şeyler yaşandı ama Trabzon kültür, sanat ve siyaset gibi konularda "sancak" diyebileceğimiz bir şehirdi. Anlatılanlar ve okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla tabi ki...

Şimdi ise tüm tepki ve refleks kabiliyeti kaybolmuş, "yap" diyince bile yapamayan düz bir şehir haline geldi. Asıl görevimiz burada başlıyor sanırım.

Kimseye siyasi bir seçim dayatacak değiliz ama iradesini geri kazanması için yol göstermek mümkün.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• işte son resimler 5 dk önce çektim görüntüler

Yorum

• 941. sayfada resimlerlen karşılaştırma yapın arkadaşlar ne kadar ilerledi diye

Yorum

• Çok sağol Yusuf kardeşim. Eline sağlık. Bitmiş gibi...
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Çoktan ihaleye çıkılmalıydı, bu iş neden bu kadar geç kaldı anlayamıyorum.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu iş neden bu kadar geç kaldı anlayamıyorum.
                        Bir seçim daha görsün diye, neden olacak?
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Tuttuğunu koparabilecek adamar yokmu Trabzonlu

Yorum

• Bu hızla giderse 2 3 ayda biter.Tabi yeni bir şey yapıp haftada çalışılan günleri 1 2 güne indirmezlerse.

Yorum

• yusuf kadeşim,trabzonda yaşayan bir çok arkadaş gibi boş boş konuşmak yerine resim yükleyip bizim de bir fikir sahibi olmamızı sağladığın için sonsuz teşekkürler.
                              ANADOLU KAPLANI

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tuttuğunu koparabilecek adamar yokmu Trabzonlu
                                bizde tutma konusunda ustalar mevcut fekat koparmada sıkıntı var, ey trabzonlu...uyu sen uyu, sana demedim
                                Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                                my name is onur....
                                Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

Yükleniyor...
                                X