Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün: Müjde, yöneticimiz gitti, 7,8 metreye indi

Bugün: Ha yalnız reklam panosu var, o da 2 metre tutar hmmm...

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Benim de anladığım kale arkasıyla sahanın uzaklığı 9.80 olacak.. Zaten şantiye şefi ilk gün 10 m dedi. Sonra 1 günde hemen yöneticinin gidip o mesafeyi 8 m indirmesi bana hiç inandırıcı gelmemişti..
      www.x.com/zykmda

Yorum

• O reklam panosu var ya o reklam panosu santiye sefi anladin sen onu.
        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Herkes 7.8 metreye kabul diyor ama 2.2 metre eklenip 10 metre olunca sinirleniyor. 10 metre abarttığınız kadar uzun bir mesafe değil. Tabii ki daha yakın olması lazım ama abartmayın.

Bence bundan sonra mesafe olayını bırakıp stadın ışıklandırması için uğraşmalıyız.
          Aslına bakarsak taraftar olarak ne kadar uzak olursa o kadar iyi. Seyir açısından mesafenin biraz uzak olması son derece makul bana kalırsa. Şu an Avni Aker stadında kale arkasında maç izleyenler bulunduğu kaleyi göremiyorlar. Kale arkası mesafesi 5 metre olsa ne olacak? Ona uygun diklikte tribün yapmadıktan sonra (ki tribünlerin dik olmadığını biliyoruz) sadece insanları seyirden mahrum bırakmış oluruz.

Yeni Rize Stadında 2-3 maç izledim. Herhalde tribünlerin sahaya en yakın olduğu yer o stadyumdur. Ama inanın maratondan maçı izlerken herkes ayağa kalkınca korner direklerini dahi göremiyorsunuz.

10 metre idealdir, iyidir, hoştur. İlk derdimiz ışıklandırmadan ziyade tribün altlarında kalan boşlukları tasarıma uygun bir biçimde kapattırmak olmalı.
          Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• ya şu erol beye biri yazsaya bursa, gs nasıl yaptı diye. hey allahım, dalga mı geçiyorlar yoksa dunyadan haberleri mi yok nedir. tovbe tovbe...

Yorum

• İnsanlar 1 metrenin derdinde değil. Ona kızılmıyor. Doğru konuşulmuyor. Kupa derdinde de değiliz. Doğrunun peşindeyiz
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu şekilde olunca, birden bire çok güzel göründü gözüme... Düşünmek lazım. İyi fikir olabilir.
                Burada kullanılacak membranın kalitesi önemli, ne kadar kaliteli olursa ışıklandırma da o kadar güzel görünür. Mersindeki gibi olursa üstün gökkuşağı örtsen hiç bişey olmaz

Kaldı ki, bi yandan stadyumun beton olmaması avantaj. Sadece ışıklandırmayla belki onlarca farklı renk şekil koreografi elde edilebilir. Şu noktada adamlar bize cansız manken veriyo, üzerine ne kıyafet giydireceğin sana kalmış.

Yorum

• ben mesafede degilim açıkçası 7-10 farketmez benim için ama kimi kandırmaya çalışıyor bunlar ya? zekamıza sovuyorlar resmen.

Yorum

• @bizeheryerTT Detayı verdim.2011 yılında alınan UEFA kuralları Der ki kale arkası 10 m yanlar 8,50 m Olmak zorunda .Baska türlü kabul görmez

Erol Agaoglu ‏@AgaogluErol 2 dk.

@TS1461Taraftar Bu kural 2011 yılından sonra alındı.Tt Arena ve FB stadı da 2011 yılından evvel yapıldığı için ozaman Bu kural yoktu.

@TS1461Taraftar .Futbol da UEFA kuralları geçerli ve stad inşaatımiz 2011 yılından sonra yapıldığı için kale arkası 10 m olmak zorunda.

Sanırım cevap kesinleşti artık 10 metre olacak
                    En son Effective61 tarafından düzenlendi; 28.02.2014, 15:49.
                    Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• - Stadyum 41061 kişilik. (Bir süre sonra) Ha reklam panolarını da sayarsaaak 34061

Yorum

• İlk olarak Effective61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

@TS1461Taraftar .Futbol da UEFA kuralları geçerli ve stad inşaatımiz 2011 yılından sonra yapıldığı için kale arkası 10 m olmak zorunda.

Sanırım cevap kesinleşti artık 10 metre olacak
                        gulelım mı aglayalım mı? yaptık oldu dese kabul edecem valla. be adam beşiktaşin stadından da mı haberin yok yoksa bizi mi kandırmaya çalışıyosun?

Yorum

• 10 metre ile 8,5 sanirim out cizgisiyle ilk oturma koltugu arasi...

fb, bjk ve gs da gördügümüz rakamlar duvar ile cizgiye kadar mi yoksa koltuk ile cizgi arasi mi ?
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Yani demek oluyor ki başbakan 2007'de verdiği sözü tutup stadyumu 2011'e yetiştirseydi 7 metre olabilecekti uzaklık.
                            Ama sonuçta yapıyorlar dimi, hem de denizin üzerine. Dünyada eşi benzeri yok. Sadece Trabzon'da!!!

Yorum

• beşiktaşın stadında tribün mesafesi ne kadar bilen var mı?
                              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                beşiktaşın stadında tribün mesafesi ne kadar bilen var mı?
                                Kale arkası 7.95
                                Maraton 6.15
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X