İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorunluyum ama tedavi oluyorum...Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence buradaki ''en Trabzonspor'luların'' dolmuşuna gelmiş olabilir... Çünkü bizim gibi düşünenler olayın bütününe bakıp itirazlarını sıralarken, karşı taraf ''olayı değil, eleştirenleri'' hedef alıyor. Acı ama gerçek...
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGecmis olsun acil sifa diliyorum.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakın burda da yaşınızın getirdiği tecrübe ile olsa gerek , dayanaksız salt eleştiri yapanlara karşı çıkanlari sanki tüm süreci kabulleniyor gibi göstererek "En Trabzonsporlular " diye kinayeli sınıflandırmanizla algı yönetimi yapıyorsunuz .. Bu basit taktikler yerine eleştiri kisvesi altında projeyi kotuleyenlere bunu da dayanaksız yapanlara Bizim de eleştiri yapmak hakkımız olduğunu düşünseniz daha bütünnlestirici yorumlar yapabilirsiniz .. İşinize gelir mi bilemem ????
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHodri meydan sözünü benden başka kullanan olmadı burada... Benden çok saldırı alan da yok maalesef... Gereksiz alınganlık iddianızı reddediyorum. Yine de nazik bir mesajdı, teşekkür ederim...
Ancak burda benim kabul edemediğim aslı olmadan bizim proje berbat !! Bak su projeye Ahhh Ahhh .. şeklindeki yorumlar .. bunları yaparken analiz yapmadan alelade söylemlerlr yapılması.. Bende karşılaştırıyorum , turkiyedeki projelerle, maliyetlerle , yapan firmayla , artı ve eksileriyle ... Sonuçta Tr deki diğer stadyumlardan hiçbir eksiği olmayacak .. en iyi 3 stadyum projesinden biri olacak ve işçilikte de en iyisi olabileceğini düşünüyorum.. bunu da inşaat alanının rahatlığı, yüklenici firmanın sonrdan dahil olduğu projede çıkardığı is ve tecrübesine dayandırarak diyorum... Ayrıca dolgu alanı üstünde oldukları icin , ince eleyip sık dokuyorlar..
Bende teşekkür ederim
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizin mesajlarınizdan cok daha iddialı üstü kapalı hodri meydan diyen mesajlar var . İlla ki aynı kelimelerin kullanilmasi gerekmiyor.. zira stadyum yapılış sürecini , taraftarin sürece dahil edilememesi ve bilgilendirme eksikliğini kabul edebilmek imkansiz. Bunun temel sebebi de yönetimlerin acziyetidir..
Ancak burda benim kabul edemediğim aslı olmadan bizim proje berbat !! Bak su projeye Ahhh Ahhh .. şeklindeki yorumlar .. bunları yaparken analiz yapmadan alelade söylemlerlr yapılması.. Bende karşılaştırıyorum , turkiyedeki projelerle, maliyetlerle , yapan firmayla , artı ve eksileriyle ... Sonuçta Tr deki diğer stadyumlardan hiçbir eksiği olmayacak .. en iyi 3 stadyum projesinden biri olacak ve işçilikte de en iyisi olabileceğini düşünüyorum.. bunu da inşaat alanının rahatlığı, yüklenici firmanın sonrdan dahil olduğu projede çıkardığı is ve tecrübesine dayandırarak diyorum... Ayrıca dolgu alanı üstünde oldukları icin , ince eleyip sık dokuyorlar..
Bende teşekkür ederim
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaşıma vurgu yapmadan bir mesaj yazmanızı beklemiyordum açıkçası... Tecrübe iyidir genç kardeşim... Kinaye filan yapmıyorum, durum tespiti yapıyorum... Altı buçuk satırlık yazınıza, ''basit taktikler, sınıflandırma, algı yönetimi yapma gibi'' yaftaları yapıştırıp, bütünleştirici yorumlar yapmanın pek de işime gelmediği algısını subliminal bir mesaj olarak yerleştirince, siz yeterince bütünleştirici oluyorsanız, susup saygı duymak lazım... Ve öyle yapıyorum müsaadenizle...
Yorum
-
Sanırım bu başlığa acil olarak Juventus Stadı'nın bir resmi lazım. Hararetlenmemek lazım. Anlaşılan o ki taraftarın şuanda devam eden inşaata etki edebilme ihtimali yok. O zaman bekleyip göreceğiz. Yetkili olan herkes endişe etmeyin diyor. En azından inşaatın %25 seviyesine gelip proje detaylarının paylaşılmasını bekleyelim.Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
DEEP BLUE
Akyazı Arena Projesinden çıkan sonuç şu:
DEEP BLUE nickli abi, sorunlu ama tedavi gören, alıngan, aynı zamanda algı yönetimi yapan(çünkü stadyum inşaatından 10 milyon doları cebe indirecekti, yolu kesildi), tecrübesiyle paralel olarak(paralel kelimesinden korkuyorum aslında) basit taktikler uygulayan, ayrıştırıcı bir abidir... :-)))) Gerisi boştur... :-)))) Stat şahanedir. Proje, kimse bilmiyor olsa da süperdir... :-)))) Daha da uzatmayalım... Vallahi kabul ediyorum hepsini...
Mesaj espri temelinden yazılmıştır, ciddiye almayınız...
Yorum
-
Şunu anlamıyorum: Daha proje belli olmadan, daha %25'i tamamlanmadan...
Peki ne zaman eleştirilecek? Bittikten sonra mı? Ortada olanı eleştiriyoruz işte. Gösterilen çizimleri, toplayabildiğimiz bilgileri eleştiriyoruz. Ne isteniyor anlamıyorum. Susalım mı? O zaman its2late olmaz mı?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞunu anlamıyorum: Daha proje belli olmadan, daha %25'i tamamlanmadan...
Peki ne zaman eleştirilecek? Bittikten sonra mı? Ortada olanı eleştiriyoruz işte. Gösterilen çizimleri, toplayabildiğimiz bilgileri eleştiriyoruz. Ne isteniyor anlamıyorum. Susalım mı? O zaman its2late olmaz mı?
Yorum
-
İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursa timsah arena stadyumunda 24 saat canlı yayın var hem içten hemde dışından bizde böyle birşey yapamazmıyız acaba ?En son Travelair tarafından düzenlendi; 24.02.2014, 15:13.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum