Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Son 50 sayfayı okumuş ama üstünkörü okumuş demek.
    Bence buradaki ''en Trabzonspor'luların'' dolmuşuna gelmiş olabilir... Çünkü bizim gibi düşünenler olayın bütününe bakıp itirazlarını sıralarken, karşı taraf ''olayı değil, eleştirenleri'' hedef alıyor. Acı ama gerçek...

Yorum

• Ben şantiye şefi arkadastan tek ricam projeye objektif bakip eksiklikleri neler onlari soylesin. Daha iyi nasil olabilirdi?
      Mesela projenin kirpila kirpila bu hale gelmesi memnun edici mi?
      Yoksa akp gozlugu ile erdogan bayraktar gibi mi bakiyor projeye?
      Cunku ordan bakinca herseye biat edilmesi isteniyorda...
      En son Anıl C tarafından düzenlendi; 24.02.2014, 13:21.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• Bizim bu çadır arena ne zaman bitecek.Gerçi bu kadar dandik bir yapının tamamlanması çokta uzun sürmez.Ülke futbolunda devrim yapmış koskaca trabzonspora layık görülen şu neyi düyü belirsiz şeyi nasıl beğeniyorsunuz birde bunu eleştirenleri suçluyorsunuz.Geçen hafta bursa stadındaydık inanılmaz heybetli bir yapı..Bizim yeni stadyumun denizi mahvedip üzerine konulması doşında hiç bir cazibesi!! Yok.
        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence buradaki ''en Trabzonspor'luların'' dolmuşuna gelmiş olabilir... Çünkü bizim gibi düşünenler olayın bütününe bakıp itirazlarını sıralarken, karşı taraf ''olayı değil, eleştirenleri'' hedef alıyor. Acı ama gerçek...
          Vay be demek olayin butunune bakiyorsun diger cenahta olayi degil sadece elestirenleri elestiriyor oylemi su kadar tartismadan bunu mi cikardin pes dogrusu.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu an yapılmakta olan bjk,bursa ve konya stadyumlarının maketleri,tanıtımları,detayları vs inşaat başlamadan yada başlandıktan kısa süre sonra yayınlanmışken neden bizim projenin bir tanıtımı vs yok sevgili İsmail Bey ? Net koltuk sayısı neden kesin değil ? Tribün dış kaplaması neden farklı renkte ve modelde;kiminde kırmızı-beyaz kiminde gri, kiminde açık kiminde kapalı? Hep sorular sorular sorular ??????
            sana sonuna kadar katılıyorum neden hala bizim stad tanıtım videmuz yok stadın özelliklerinin anlatıldığı güzelbir tanıtım video hazırlamak çokmuzor.
            2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• hala "neden bizim stadımızın tanıtımı yok" diyenler var arkadaş anlamamak için bu kadar zorlamayın kendinizi da. """TOKİİİİ!!!!!!" DİYE BİR GERÇEK VAR VE BU GERÇEK STADI %25E GELMEDEN BİLGİ PAYLAŞIMI YAPMIYORMUŞ İŞTE HALA NİYE ALİ VELİNİN VARDA BİZİM YOK DİYOSUNUZ. ONLARI TOKİ YAPMIYOR VE ONLARIN BU YÜZDEN GÖRSELLERİ VAR. hala aynı muhabbet sonra bize karşı taraf diyolar. abi okuyup anlamak bu kadar zor mu ya ?

Yorum

• santıye sefı arkadası ınstagramda takıp edıyorum.. gayet guzel vıdeolar resımler paylasıyor. ( her ne kadar 15sn ınst ızın versede ).

benim takildigim konu bu abimiz niye bukadar atarlanmis 5 dakikadir onu dusunuyorum. su kadar insana bir gram aciklama yapilmamis, yillardir akyazi denmis ama ortada daha net olarak kac kisilik olacagi ( sen bile bilmiyosun ) stadin bicimi nasil olacagi ( dis kaplama ) statin akilli bir stat mi yoksa tribunler ve cimden ibaretmi olacagi, seyirciler icin isitma sistemi olacakmi, ruzgar sorunu nasil giderilecek.. cek de cekk hocam.. sen kalkmis burda bos bos yorum yapmisiz diyorsun. bombos projeye bombos yorum olur..

yap bize bir internet sitesi koy bir kamera gorelim ne oluyor ne bitiyor gun be gun.. internet sitesinden bakalim neymis stadimiz.. bir tane site yapmislar onda da linkler calismiyor..

herseyi gec ! Trabzonspor takiminin taraftarina nasil bir stat istersiniz i bile sormadilar. onuda gec hadi, insan iki uc proje yapar hangisini istersiniz der ! kendi cikarlari icin koca Turkiye`yi ayaga kaldirip evetciler ve hayircilar diye ikiye bolmeyi iyi bilirler. ama olay milletin uc kurusluk zevki olunca boyle uyduruktan ne oldugu belirsiz projelerle karsimiza cikarlar..

ben amerikada yasiyorum.. inanin bukadar muhabbet bir stat hakkinda edilseydi yada baska bir projede sundan sonuna kadar emin olun ki o firma yada yetkili her kimse coktan mahkemelik olmus ve bilgi ve proje detaylarinin nasil halkla paylasilmadigi yuzunden coktan ceza almisti.

ama bazi seyleride cok gormuyorum.. bakacaksin insanina memleketine. bakacaksin profile bakacaksin maca gidenlerin ruh haline.. bakacaksin kale arkasina.. sonra bakacaksin yeni stadina.. %100 cuk diye oturuyor.. MUSTAHAK !!
                u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Vay be demek olayin butunune bakiyorsun diger cenahta olayi degil sadece elestirenleri elestiriyor oylemi su kadar tartismadan bunu mi cikardin pes dogrusu.
                  Mesajınızı okuyunca, başka şeyler de çıkardım aslında... Ama yazmamayı tercih ediyorum. İzniniz olur mu acaba?

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    santıye sefı arkadası ınstagramda takıp edıyorum.. gayet guzel vıdeolar resımler paylasıyor. ( her ne kadar 15sn ınst ızın versede ).

benim takildigim konu bu abimiz niye bukadar atarlanmis 5 dakikadir onu dusunuyorum. su kadar insana bir gram aciklama yapilmamis, yillardir akyazi denmis ama ortada daha net olarak kac kisilik olacagi ( sen bile bilmiyosun ) stadin bicimi nasil olacagi ( dis kaplama ) statin akilli bir stat mi yoksa tribunler ve cimden ibaretmi olacagi, seyirciler icin isitma sistemi olacakmi, ruzgar sorunu nasil giderilecek.. cek de cekk hocam.. sen kalkmis burda bos bos yorum yapmisiz diyorsun. bombos projeye bombos yorum olur..

yap bize bir internet sitesi koy bir kamera gorelim ne oluyor ne bitiyor gun be gun.. internet sitesinden bakalim neymis stadimiz.. bir tane site yapmislar onda da linkler calismiyor..

herseyi gec ! Trabzonspor takiminin taraftarina nasil bir stat istersiniz i bile sormadilar. onuda gec hadi, insan iki uc proje yapar hangisini istersiniz der ! kendi cikarlari icin koca Turkiye`yi ayaga kaldirip evetciler ve hayircilar diye ikiye bolmeyi iyi bilirler. ama olay milletin uc kurusluk zevki olunca boyle uyduruktan ne oldugu belirsiz projelerle karsimiza cikarlar..

ben amerikada yasiyorum.. inanin bukadar muhabbet bir stat hakkinda edilseydi yada baska bir projede sundan sonuna kadar emin olun ki o firma yada yetkili her kimse coktan mahkemelik olmus ve bilgi ve proje detaylarinin nasil halkla paylasilmadigi yuzunden coktan ceza almisti.

ama bazi seyleride cok gormuyorum.. bakacaksin insanina memleketine. bakacaksin profile bakacaksin maca gidenlerin ruh haline.. bakacaksin kale arkasina.. sonra bakacaksin yeni stadina.. %100 cuk diye oturuyor.. MUSTAHAK !!
                    Bu kadar güzel anlatılırdı... Tebrik ediyorum kardeşim...

Yorum

Mesajınızı okuyunca, başka şeyler de çıkardım aslında... Ama yazmamayı tercih ediyorum. İzniniz olur mu acaba?
                      Neymis ogrenelim.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hala "neden bizim stadımızın tanıtımı yok" diyenler var arkadaş anlamamak için bu kadar zorlamayın kendinizi da. """TOKİİİİ!!!!!!" DİYE BİR GERÇEK VAR VE BU GERÇEK STADI %25E GELMEDEN BİLGİ PAYLAŞIMI YAPMIYORMUŞ İŞTE HALA NİYE ALİ VELİNİN VARDA BİZİM YOK DİYOSUNUZ. ONLARI TOKİ YAPMIYOR VE ONLARIN BU YÜZDEN GÖRSELLERİ VAR. hala aynı muhabbet sonra bize karşı taraf diyolar. abi okuyup anlamak bu kadar zor mu ya ?
                        Araştırmama rağmen, ''inşaat realizasyonu % 25 seviyesine gelmeden bilgi paylaşımı yapılmıyor'' şeklinde bir kanun, sirküler ya da benzer bir madde bulamadım. Bir link varsa paylaşmanız mümkün mü acaba? Lütfen altında bir şey aramayın, gerçekten öğrenmek için soruyorum.

Yorum

Yorumsuz... Israrla, ''kendi beğenileri üzerinden hodri meydan'' sözüne ithafen... Umarım yeterince nettir.
                          Bakın ne güzel anlatmışsiniz sizin kendi beğenileri üzerinden hareket etmediğinizi.. Diğer mesajlarınzda olduğu gibi gereksiz bir alınganlık içerisine düşmüşsünuz yine .. Benim Mesajim da gayet net = Beğenileri üzerinden analiz yapmadan salt eleştiri yapanlara ! Eğer olaya bu şekilde yaklasmadiysaniz bu algı yönlendirmesi neden ? Direk size mesaj atmak isteseydim suan olduğu gibi msjinizi cvplardim ...

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Neymis ogrenelim.
                            Çekmecemden perforatör ve fosforlu kalem çıkardım... Bir belgenin üzerini renklendirip, delerek dosyaya takmam gerekiyordu. Umarım merakınızı giderebilmişimdir.

Yorum

• İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bakın ne güzel anlatmışsiniz sizin kendi beğenileri üzerinden hareket etmediğinizi.. Diğer mesajlarınzda olduğu gibi gereksiz bir alınganlık içerisine düşmüşsünuz yine .. Benim Mesajim da gayet net = Beğenileri üzerinden analiz yapmadan salt eleştiri yapanlara ! Eğer olaya bu şekilde yaklasmadiysaniz bu algı yönlendirmesi neden ? Direk size mesaj atmak isteseydim suan olduğu gibi msjinizi cvplardim ...
                              Hodri meydan sözünü benden başka kullanan olmadı burada... Benden çok saldırı alan da yok maalesef... Gereksiz alınganlık iddianızı reddediyorum. Yine de nazik bir mesajdı, teşekkür ederim...

Yorum

Çekmecemden perforatör ve fosforlu kalem çıkardım... Bir belgenin üzerini renklendirip, delerek dosyaya takmam gerekiyordu. Umarım merakınızı giderebilmişimdir.
                                Bunun benim mesajimla baglantisi nedir sorunlu musun?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X