Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kendimiz yapsak stadı ,canımız istediği gibi yaparız. Maalesef şimdi canları nasıl isterse öyle yapıyorlar.
    Kendi stadyumunu yapacak gücün var mı ?

Yorum

• İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kendimiz yapsak stadı ,canımız istediği gibi yaparız. Maalesef şimdi canları nasıl isterse öyle yapıyorlar.
      Hayır bence bizim hatamız. Baştan sona kadar. Ama bizim böyle olmamızın sebebide lanet olası şike davası. Bizden çok şey götürdü. Çok saygı duyarak verdiği emekleri takdir ettiğim Ender Kuyumcu Şikedeki gelişmeleri takip etmek yerine belki Staddaki gelişmeleri takip edecekti. Biz daha çok bilecek daha Organize olacaktık. Ama olamadık bazısı futboldan soğudu. Bazılarının siyasi parti aşkı söylemek istediklerini bastırdı. Durumuz bu yani. Yıkmalıydık ortalığı eylem yapmalıydık gerekirse çadır da yatıp ne bileyim yol kesip eylem yaparak stadı istediğimiz gibi yaptırmalıydık.

Çünkü ben öldüğümde Allah nasip ederde olursa torunumda yeğenimde oğlum kızım bu stadda izleyecek Trabzonsporumun maçlarını.Onlara çok daha güzel bir stad bırakabilirdik. Çünkü bu stad kıyamet kopmazsa 2100 e kadar yıkılmaz yenisi yapılmaz herhalde.

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bugünden fotolar... Fotoyu direkt büyük paylaşmayı beceremediğimden böyle paylaştım.

[ATTACH]5839[/ATTACH]

[ATTACH]5840[/ATTACH]

[ATTACH]5841[/ATTACH]

[ATTACH]5842[/ATTACH]

[ATTACH]5843[/ATTACH]

[ATTACH]5844[/ATTACH]

[ATTACH]5845[/ATTACH]

[ATTACH]5846[/ATTACH]

[ATTACH]5847[/ATTACH]

[ATTACH]5848[/ATTACH]
        Arka sayfalardan arayıp buldum. Teşekkürler
        https://twitter.com/usamegin

Yorum

• İlk olarak Erkan SÜNGER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hayır bence bizim hatamız. Baştan sona kadar. Ama bizim böyle olmamızın sebebide lanet olası şike davası. Bizden çok şey götürdü. Çok saygı duyarak verdiği emekleri takdir ettiğim Ender Kuyumcu Şikedeki gelişmeleri takip etmek yerine belki Staddaki gelişmeleri takip edecekti. Biz daha çok bilecek daha Organize olacaktık. Ama olamadık bazısı futboldan soğudu. Bazılarının siyasi parti aşkı söylemek istediklerini bastırdı. Durumuz bu yani. Yıkmalıydık ortalığı eylem yapmalıydık gerekirse çadır da yatıp ne bileyim yol kesip eylem yaparak stadı istediğimiz gibi yaptırmalıydık.

Çünkü ben öldüğümde Allah nasip ederde olursa torunumda yeğenimde oğlum kızım bu stadda izleyecek Trabzonsporumun maçlarını.Onlara çok daha güzel bir stad bırakabilirdik. Çünkü bu stad kıyamet kopmazsa 2100 e kadar yıkılmaz yenisi yapılmaz herhalde.
          Ayne öyle. Sirf erdogan bayraktar ve bir kac kisinin keyfi istedi diye elimiz kolumuz mahkum birakildik. Allah tüm bunlara canak tutanlarida yola getirsin.
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Arkadaşlar haftasonu bi arkadaş şu akyazı ya ugrasa son durum nedir diye bi sorsa sonrada bi kac resim çekip buraya atsa bende hakkari den ona eline ayağına sağlık desem merak ediyoz biz disardakiler da diğer takimlarin forumlarindahaftada bir resim paylasiliyor bizim trabzondakiler çok meraksiz her hal neyse hafta sonu ceken olursa allah razı olsun. Bundan önce resim çekip paylasanlara lafım yok

Yorum

• Beyler kazık durumunda bir değişiklik yok, birkaç ay içerisinde gözle görülür bir gelişme olmaz herhalde, yazın işler hızlanır.

Yorum

• bugün biraz daha dikkat ettim de üst dolgu işi baya hızlı ilerliyor. ayrıca yine beşirli ile akyazı dolgu sahası arasında kalan kısım da yine deniz dolgusu devam ediyor hatta bana akyazı dolgusundan daha hızlı ilerliyor gibi geldi. akyazının beşirli tarafında viyadük için yapılan direkler döküldü üst yolu yapmak kaldı. yine tünel inşaatı da baya ilerledi. stad için dökülen direklerin sayısı da arttı. ancak ben tam olarak stadın nereye yapılacağını anlayamadım yani direkler çok karışık geldi bana saha nereye gelecek tam belli olmuyor yoldan bakınca.. söz vermeyeyim ama hafta sonu çekebilirim fotoğraf.

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bugün biraz daha dikkat ettim de üst dolgu işi baya hızlı ilerliyor. ayrıca yine beşirli ile akyazı dolgu sahası arasında kalan kısım da yine deniz dolgusu devam ediyor hatta bana akyazı dolgusundan daha hızlı ilerliyor gibi geldi. akyazının beşirli tarafında viyadük için yapılan direkler döküldü üst yolu yapmak kaldı. yine tünel inşaatı da baya ilerledi. stad için dökülen direklerin sayısı da arttı. ancak ben tam olarak stadın nereye yapılacağını anlayamadım yani direkler çok karışık geldi bana saha nereye gelecek tam belli olmuyor yoldan bakınca.. söz vermeyeyim ama hafta sonu çekebilirim fotoğraf.
                  Dostum kaba taslak bir çizim yaptım. Mavi ile çizdiğim bölüm stadyumun içi. Bordo stadyumun dış kısmı olarak çizdim. Bordo ile mavi çizginin arası stadyumun oturtulacağı kazıkların olacağı yer. Birde bu kazıklar -1. katta olacaktır bu kazıkların üstüne beton dökülür, tribün tabladan sonra yükselmeye başlayacaktır. Yani şimdiki zeminle tribünlerin başlayacağı zeminin arasında ara kat olacaktır .

Yorum

• Bjk nin statına beton dökümü yapılyor.statı kasım ayına kadar bitirmeye çalışıyorlar.muhtemelen de bitirirler.

Yorum

• @Fatih Ç teşekkür ederim. bugün geçerken daha dikkatli bakacam oraya. dolmuşla geçiyor olmasam fotoğrafta çekerim de dolmuştan inince zor buluyosunuz o bölgede tekrar dolmuşu

Yorum

• iş işten geçmeden tribün uzaklıklarını yönetime iletip onlarda durumu düzeltebilirler arkadaşlar burdan yazmaklan olmuyo harekete geçmemiz lazım
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Tribün mutlaka saha ile dip dibe olmalı

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @Fatih Ç teşekkür ederim. bugün geçerken daha dikkatli bakacam oraya. dolmuşla geçiyor olmasam fotoğrafta çekerim de dolmuştan inince zor buluyosunuz o bölgede tekrar dolmuşu
                            Ben teşekkür ederim. Ayrıca işi alan şirketin bu gün itibariyle 511 günleri kaldı yanlış hesaplamadıysam

Yorum

• akustik nasıl olucak acaba
                              işkenaz

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                deminde belittim. juve nin yeni stadı tam bizlik. sadece kale arkaları iki katlı. yeni yapılacak statın birinin kale arkası tek katlı yapılmalı.
                                İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kutu gibi.. ve dikkat edin. alt tribün daha geniş üst tribün dar. tam akustik için ideal. kadir has ta ise tam tersi bu durum.. bu konuya da dikkat edelim..
                                İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bakın beyler açıkça söylemek gerekirse: bu stat er yada geç bize yapılacak. bu statın yapımıyla , erdoğan bayraktar gibi birisi varken, statımızn en teknolojik donanımı en akustik şekli yaptırılabilir bu bir fırsattır .. yeni statın 1 ve 2. katı ledli reklam panosu olmalı, dış cephesi ise göz alıcı şekilde yapılmalıdır. biz eğer istersek olur. bu konuda bastırmalıyız...

3 yıl öncesinden bir entry.. hey gidi hey..

Yorum

Yükleniyor...
                                X