Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Signal iduna park var.
    tesekkurler

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bursa Timsah Arena...

abi,timsah arena'nin iki kale arkasi tribunu de tek katli foto ve videolardan gordugum kadariyla.

Yorum

• Teşekkürler bütün resim arkadaşlara
        2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• Stad Projesinin siyasete alet edildigi dogru gs'de de böyle olmustu ancak bize en kötüsü yapilacak kompleksinden kurtulmaliyiz özellikle Avni kerde milletin islandigi catisi olmayan bir stad varken.

Yorum

• foto lar icin cok tskler
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stad Projesinin siyasete alet edildigi dogru gs'de de böyle olmustu ancak bize en kötüsü yapilacak kompleksinden kurtulmaliyiz özellikle Avni kerde milletin islandigi catisi olmayan bir stad varken.
              Yani başınızı sokabileceğiniz bir çatı buldunuz ya yetmiyor mu diyorsun?
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Beşiktaşın stadında her bir ayrıntı düşünülmüş.Bursa stadı zaten muazzam.Bizde ise stad ile tek ilgilenen taraftar.
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beşiktaşın stadında her bir ayrıntı düşünülmüş.Bursa stadı zaten muazzam.Bizde ise stad ile tek ilgilenen taraftar.
                  Konya stadyum inşaatını takip ediyorum bir çok inşaat gibi. İlginç olan kaba inşaat boyunca içeriden sürekli bilgi alıyorlardı kaba inşaatla ilgili, Şimdi çatı montajına geçildi ve geçildiği gün çatı imalatıyla ilgili yetkili kendisi açıklama yapmaya başladı. Hatta forumlarında olan bir kişi proje müdürlerinden randevu alıp konuşabiliyor. BJK stadında da keza hemen hemen aynı durumda sürekli bilgi alış verişinde bulunuyorlar.Benim diyeceğim bu forumda bu sorumluluğu alacak kimse yokmu ?

Yorum

• merhaba arkadaşlar bundan sonra stad için ne olacak yinemi kazık cakılmaya deavmı edecek yoksa stad hızmı kazana cak biri anlatsın bana bilgi almak isterim lütfen yazın kim yazarsa bn bilgilendirise sevinirim

Yorum

• arkadaslar bu dolgu alanı stadın bıtmesı ıle beraber nekadar daha yukselecek.
                      Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
                      Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
                      NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yani başınızı sokabileceğiniz bir çatı buldunuz ya yetmiyor mu diyorsun?
                        Stadin türkiye standrtlarinin altinda olacagini düsünmüyorum problem türkiyedeki standartlar olabilir ancak bize bilincli olarak kötü stad yapilacagi kanisina katilmiyorum insanlar milyon dolarlik projeyi bilincli sekilde sabote etmez.

Yorum

• İlk olarak BordoMavi_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          merhaba arkadaşlar bundan sonra stad için ne olacak yinemi kazık cakılmaya deavmı edecek yoksa stad hızmı kazana cak biri anlatsın bana bilgi almak isterim lütfen yazın kim yazarsa bn bilgilendirise sevinirim
                          Merhaba, resimlerden gördüğün gibi locaların oturtulacağı bölümün temeli dökülmeye başlandı bu aşamadan sonra işler eş zamanlı olacaktır. Temeli atılan yere kolonlar dikilmeye başlanacak bu işlem kazık,temel, kolon, tabla şeklinde devam edecek.

Yorum

• İlk olarak Ufuk Turgut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaslar bu dolgu alanı stadın bıtmesı ıle beraber nekadar daha yukselecek.
                            +1 Kodundan bahsediyorlardı dolgunun çevresine dönülen duvar boyuna eşit sanırım, bu tahmin.

Yorum

• Chernomorets Stadyumu(34,164)
                              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• bu stat harbı guzelmıs ama ..
                                Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
                                Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
                                NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

Yükleniyor...
                                X