İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa Timsah Arena...
abi,timsah arena'nin iki kale arkasi tribunu de tek katli foto ve videolardan gordugum kadariyla.
Yorum
-
İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad Projesinin siyasete alet edildigi dogru gs'de de böyle olmustu ancak bize en kötüsü yapilacak kompleksinden kurtulmaliyiz özellikle Avni kerde milletin islandigi catisi olmayan bir stad varken.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Beşiktaşın stadında her bir ayrıntı düşünülmüş.Bursa stadı zaten muazzam.Bizde ise stad ile tek ilgilenen taraftar.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaşın stadında her bir ayrıntı düşünülmüş.Bursa stadı zaten muazzam.Bizde ise stad ile tek ilgilenen taraftar.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani başınızı sokabileceğiniz bir çatı buldunuz ya yetmiyor mu diyorsun?
Yorum
-
İlk olarak BordoMavi_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemerhaba arkadaşlar bundan sonra stad için ne olacak yinemi kazık cakılmaya deavmı edecek yoksa stad hızmı kazana cak biri anlatsın bana bilgi almak isterim lütfen yazın kim yazarsa bn bilgilendirise sevinirim
Yorum
-
İlk olarak Ufuk Turgut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar bu dolgu alanı stadın bıtmesı ıle beraber nekadar daha yukselecek.
Yorum
-
Chernomorets Stadyumu(34,164)Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
Yorum