Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadece tahmin;

Birileri, kulaklarına stad projesi belirlenirken şehrin/taraftarın görüşlerine başvurulmadı bundan sebep tepki var gibi fısıldamış ki stadın ismini anketle belirleyeceğiz diyerek gaz alınmaya çalışılmış bugün... Ancak gerçeklik payı yok, o kompleksin ismi Hüseyin Avni Aker olacak stadın isim hakkı da sponsor olacak firmaya kiralanacaktır...

Uzun lafın kısası edilen kelam ne kadar boşsa buradaki tartışma da o kadar boş. Yaptıkları projenin daha ne olduğunu bilmeyen insanların ortaya attıkları her lafa itibar etmemek lazım.

Yorum

• ''Yepyeni bir insanimiz var, akil yolundan öylesine uzaklar, aralarinda hos bir uyum var, ayip degil mi, hic mi umursamazlar'' diye baslayan bir sarki vardi, cok uyuyor icinde bulundugumuz duruma.
      En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 25.11.2013, 04:41.
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Jojuk....

5 tane Fotoğraf paylaşmanın lüzumu ne?

Yetmedi mi her gün aynı resimleri paylaştığın...

İnsanları rahatsız ediyorsun bu tavırlarınla, lütfen biraz daha anlayışlı olabilirmisin...

Her her gün aynı stadyumun resimleri paylaşılmaz.

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Suat Kılıç'ın twitterda paylaştığı proje bu.Yukarıdakiyle alakası yok.Ne yapacaklarını onlarda bilmiyor herhalde ya da stadı yapalım da gerisi önemli değil mantığı var.
          kardeşim aynı konuya dikkat çektim bende. 3 tane farklı foto paylaştım. üçüde birbirinden farklı.
          bahsettiğin foto ile diğer resmi hesaplardan gösterilen fotoların alakası yok.
          bakıyorsun hepsi resmi kaynak.
          daha ne yapılacağını onlarda bilmiyor.
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• arkadaş stadın temeli atıldı hala stadın projesi net değil yeni güncel stad projesinin olduğu bir video yayınlanmayacakmı?
            2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Hem stadımızı istiyorum hem de kupamızı...

Diğer takımlara nasıl yapıldıysa bize de yapılacak ve o kupayı da kanırta kanırta alacağız.Ya seve seve ya da s.s...
              NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• jojuk nikli çocuk olduğun çok belli bi sayfa önce başkasının mesajını alıntılamadan sen yazmış gibi tekrar yazman her gün aynı resimleri paylaşman.. sitenin yöneticileri nerde Allah aşkına yok mu şu çocuğu durduracak bir babayiğit.. burası forum diye her her önüne gelen aynı şeyi yazmaya devam mı edecek yok mu bu forumun belli kuralları? bıktık arkadaş yaa..

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  jojuk nikli çocuk olduğun çok belli bi sayfa önce başkasının mesajını alıntılamadan sen yazmış gibi tekrar yazman her gün aynı resimleri paylaşman.. sitenin yöneticileri nerde Allah aşkına yok mu şu çocuğu durduracak bir babayiğit.. burası forum diye her her önüne gelen aynı şeyi yazmaya devam mı edecek yok mu bu forumun belli kuralları? bıktık arkadaş yaa..
                  engelle gitsin
                  sakin olun...

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    engelle gitsin
                    çok sağol ya böyle bişey olduğunu bilmiyordum sonunda kurtuldum saçma sapan mesajlardan..

Yorum

• umarım m. ali yılmaz yada baska bir yonetici gibi birinin adı konmaz stada. kazım koyuncu gibi yada şenol güneş gibi kimsenin tartışamayacağı isimlerden biri olabilir.

trabzon onur kıvrak stadı gibi de olabilir

Yorum

• neyse bu seçimde sovumuzu gösterimizi bitirdik evelAllah
                        bir daha ki seçim öncesi görüşmek üzere hepinize sevgiler saygılar....

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ağzımıza verilen bu emzik ile bir kaç sene susmamızı bekleyenler avućlarını yalayacaklar.
                          Ben hakkım olanın verilmediģi yerde stad falan istemiyorum.
                          Çingenenin biri padişahın oğluna gelin olmuş. Saraya gelmiş , altın sırmalı perdeleri görmüş ve demişki "bunlardan ne güzel çadır olur".

Yaşar arkadaşım sen saray gibi stadı bırak git çadırında yaşa. Gassarayın staddan önceki ve sonraki halinede bir bak ondan sonra konuş.
                          En son turgutlu tarafından düzenlendi; 25.11.2013, 10:13.

Yorum

• Dün stadyumun temel atma törenlerine katıldım..hayatımda böyle garip ve eksik bir organizasyon görmedim....

-Öncelikle katılım çok ama çok azdı.... Getirilen taraftar grbununa,onlarca klübün oyuncularına rağmen katılım 2 bin civarında ancak oldu.... Başbakanın korumaları daha fazladır heralde....

-Burası Trabzon millet çayı çok sever...adam bir çay standı açar..3-5 sandalye koyar nillet otururdu dimi..hiç biri yapılmadı.....5-10 kutu su getirilip dağıtıldı o kadar....millet saatlerce güneşin altında ayakta bekledi...

-hayatımda ilk defa gündüz 12-1 civarı bir havai fişek göstersine tanık oldum.... emeğe ve harcanan paraya yazık vallahi....

-çok yoğun bir katılım olmamasına rağmen...sayanildiğim kadarıyla 500 civarı araç olmasına rağmen trafik yarım saat kadar kilitlendi.... açıkcası maç günleri 4-5 bin aracın aynı anda geldiğini düşünmek bile istemiyorum doğrusu....

-taze taze resimler çektim..ama törenle ilgili değil stadyumun yapılış aşamasıyla ilgili....muhtemelen yarın yüklerim..... arkadaşlar kazıkların nasıl olduğunu nasıl çakıldığını daha iyi anlayacakalr sanırım...

-yalnız rahatsız olduğum bir hususu belirtmeden edemeyeceğim..burada bazı arkadaşlar stadyum biterse birileri çok üzülecek mealinden açıklamalar yapıyorki bu beni çok kırıyor.... Stadyumla ilgili bir sürü çekincelerim var doğrudur..Ancak hem dolgu aşamasında hem yapım aşamasında bir sürü fotograf yükleyen ve yine yükleyecek olan bir kişiyim...sırf resim çekmek için defalarca dolgu alnına gittim.heralde nefret ettiğimden gitmiyorum.... hepimiz ayın gemideyiz bunu unutmadan yorumlar yapalım lütfen....
                            En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 25.11.2013, 10:14.
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• faik abi, trafik için akyazı da yeni bağlantı yolları yapıyorlar. orası yükü hafifletecektir maç günlerinde.
                              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stadyum Temeli Atıldı | #StatDeğilAdaletİstiyoruz

Hayirdir öbür haftaya Akyazida oynayacakmisiz gibi bir hava yaratilmaya calisiliyor, assgi yukari 20 yildir düsünülen bir stadin temelini kiytirik bir organizasyonla dün lütfen atabildik, en tehlikelisi ise gecmise kocaman bir cizik atip, iktidar partisinin eylül 2013 secimleriyle ilk defa iktidare gelmis gibi sahiplwnilmesi, yaptiklariniz yapacaklarinizin teminatidir deyip son noktayi koyuyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X