Başbakanın konuşmasında alınması gereken en önemli mesaj Avni Akjer Stadı Kaç kişilik 18000 siz bunu bile dolduramıyorken 41061 i nasıl dolduracaksınız dır... Trabzonda olup da maça gitmeyen hızlı trabzonsporlulalara güzel bir kapak. Ben Kıbrıstan kalkıp Antalyada Trabzonumu seyrediyorum İstanbuldaki taraftarlar Atatürk Stadında 70 binleri buluyor takım kendi şehrinde 10 bin kişiye oynuyor Kulübün en büyük sorunu budur...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ikna edememis, basbakan ikna etsin diye oraya cikmislar. Sonradan
baktikki durum hicte öyle degil, bir anda sike ortaya cikmis, Alexin fazlaliklarini ondan degil
kisilerle kurumlari birbirinden ayirmislar. Türkiye bunun icin cok ilginc bir ülke..insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
Spor salonu ile Tenis kortuna ne oldu.Her tarafa saha yapmışlar mübarek?Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stadyum Temeli Atıldı | #StatDeğilAdaletİstiyoruz
İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Spor salonu ile Tenis kortuna ne oldu.Her tarafa saha yapmışlar mübarek?
Yorum
-
İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlar ihale kapsamında yokmus. Bugün @cevap adıyla yazan yetkili arkadaş söyledi. Resimlerde var ama yapılan ihalede yokmus. Sonradan düşünülüyor herhalde.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stadyum Temeli Atıldı | #StatDeğilAdaletİstiyoruz
İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşbakanın arkasındaki görselde var.Yapmayacağın görseli niye kullanıyorsun?Sonradan nereye yapılacak?Onların yerine de saha yapılmış paylaştığım görselde.
Yorum
-
Stadın ismi oylama ile olacak diyor Başbakan, buna biz karar veremiyormuyuz? belki reklam anlaşması yapılacak? belki Hüseyin Avni Aker olarak kalacak? La havle ona da karışma da...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDolgu alanına bir spor salonu yapılması planlanıyor. Ama Akyazı stadı için yapılan ihale kapsamında bu yok. Arka resimlerde olması sonradan mutlaka yapılacak anlamına geliyor herhalde.
Suat Kılıç'ın twitterda paylaştığı proje bu.Yukarıdakiyle alakası yok.Ne yapacaklarını onlarda bilmiyor herhalde ya da stadı yapalım da gerisi önemli değil mantığı var.En son Ogün' tarafından düzenlendi; 25.11.2013, 00:00.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadın ismi oylama ile olacak diyor Başbakan, buna biz karar veremiyormuyuz? belki reklam anlaşması yapılacak? belki Hüseyin Avni Aker olarak kalacak? La havle ona da karışma da...
Reklam anlaşması ile alakası yok bu anketin...
Yorum
-
İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Suat Kılıç'ın twitterda paylaştığı proje bu.Yukarıdakiyle alakası yok.Ne yapacaklarını onlarda bilmiyor herhalde ya da stadı yapalım da gerisi önemli değil mantığı var.Özkan SÜMER
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum