Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başbakanın konuşmasında alınması gereken en önemli mesaj Avni Akjer Stadı Kaç kişilik 18000 siz bunu bile dolduramıyorken 41061 i nasıl dolduracaksınız dır... Trabzonda olup da maça gitmeyen hızlı trabzonsporlulalara güzel bir kapak. Ben Kıbrıstan kalkıp Antalyada Trabzonumu seyrediyorum İstanbuldaki taraftarlar Atatürk Stadında 70 binleri buluyor takım kendi şehrinde 10 bin kişiye oynuyor Kulübün en büyük sorunu budur...

Yorum

• Beyler temel atma töreninde resim yokmu,basina kapalimiydi temel atma töreni?
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Valla spor kompleksinin karsılıgında kupa nın k sini bile söylemezler artık. Rant para bak cemaaeti ne hale getirdi.Zaman gezetesi bile şaşırdı Kimse vazgecilmez degıldir.bizimkılerde gecmiş işte

Yorum

• Fazla söze gerek yok #StadDeğilAdaletİstiyoruz

Yorum

• Bir zamanlar koşu pisti istemezükçüydük, şimdi komple staddan mı vazgeçdik.

Adalet de istiyoruz stad da.
            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bunları unutmadık
              Aziz Yildirim Alexi basbakanin ynina cikarinca, ben zannettimki Aziz onu sünnet olmaya
              ikna edememis, basbakan ikna etsin diye oraya cikmislar. Sonradan
              baktikki durum hicte öyle degil, bir anda sike ortaya cikmis, Alexin fazlaliklarini ondan degil
              kisilerle kurumlari birbirinden ayirmislar. Türkiye bunun icin cok ilginc bir ülke..
              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Spor salonu ile Tenis kortuna ne oldu.Her tarafa saha yapmışlar mübarek?
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stadyum Temeli Atıldı | #StatDeğilAdaletİstiyoruz

İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Spor salonu ile Tenis kortuna ne oldu.Her tarafa saha yapmışlar mübarek?
                  Onlar ihale kapsamında yokmus. Bugün @cevap adıyla yazan yetkili arkadaş söyledi. Resimlerde var ama yapılan ihalede yokmus. Sonradan düşünülüyor herhalde.
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• Valla kimse kusura bakmasın o stadıda istiyorum o kupayıda...

Seve seve yapıcaklar o stadı s... s... vericekler o kupayı..

Yorum

• İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Onlar ihale kapsamında yokmus. Bugün @cevap adıyla yazan yetkili arkadaş söyledi. Resimlerde var ama yapılan ihalede yokmus. Sonradan düşünülüyor herhalde.
                      Başbakanın arkasındaki görselde var.Yapmayacağın görseli niye kullanıyorsun?Sonradan nereye yapılacak?Onların yerine de saha yapılmış paylaştığım görselde.
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stadyum Temeli Atıldı | #StatDeğilAdaletİstiyoruz

İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başbakanın arkasındaki görselde var.Yapmayacağın görseli niye kullanıyorsun?Sonradan nereye yapılacak?Onların yerine de saha yapılmış paylaştığım görselde.
                        Dolgu alanına bir spor salonu yapılması planlanıyor. Ama Akyazı stadı için yapılan ihale kapsamında bu yok. Arka resimlerde olması sonradan mutlaka yapılacak anlamına geliyor herhalde.
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• Stadın ismi oylama ile olacak diyor Başbakan, buna biz karar veremiyormuyuz? belki reklam anlaşması yapılacak? belki Hüseyin Avni Aker olarak kalacak? La havle ona da karışma da...
                          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dolgu alanına bir spor salonu yapılması planlanıyor. Ama Akyazı stadı için yapılan ihale kapsamında bu yok. Arka resimlerde olması sonradan mutlaka yapılacak anlamına geliyor herhalde.

Suat Kılıç'ın twitterda paylaştığı proje bu.Yukarıdakiyle alakası yok.Ne yapacaklarını onlarda bilmiyor herhalde ya da stadı yapalım da gerisi önemli değil mantığı var.
                            En son Ogün' tarafından düzenlendi; 25.11.2013, 00:00.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Stadın ismi oylama ile olacak diyor Başbakan, buna biz karar veremiyormuyuz? belki reklam anlaşması yapılacak? belki Hüseyin Avni Aker olarak kalacak? La havle ona da karışma da...
                              Bu isim o isim değil kardeşim.

Reklam anlaşması ile alakası yok bu anketin...

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Suat Kılıç'ın twitterda paylaştığı proje bu.Yukarıdakiyle alakası yok.Ne yapacaklarını onlarda bilmiyor herhalde ya da stadı yapalım da gerisi önemli değil mantığı var.
                                Her seçim öncesi bir parçasını yapsalar, bir 50 sene götürür bu proje.
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X