Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hayırlı olsun ama sönük bir temel atma oldu....
    Eğer adalet yerini bulsaydı bu açılışta mahşeri bir kalabalık olurdu.

Başbakan alanda ihtiyaç duyulan her şey olacak diyor. Futbolcu antrenmanını burda yapacak, burada dinlenecek, zamanını burda geçirecek, maçını burda yapacak... Eee sonra? Bir istanbul takımı gelecek o futbolcuların o sahadaki emeklerini çalacak. Sen de bunun üstünü örteceksin.
    Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Hacıosmanoğlu'ndan İnciler...

ENGELLEMEYE ÇALIŞTILAR
      Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor'un tarihi ir günü. Benim de görev aldığım yıllarda iki yönetici arkadaşımızın ortaya çıkardığı bir proje. İlk Bu proje ortaya çıktığında hayal diye adlandırıldı. Ama insanlar hayal kurmadıkça gerçekleri yaşayamaz. Sonrasında Trazonspor'un içinden çıkan bir çok kişi de bu proje hayali adını taktı. Stadın geciktiği eleştirileri de oluyor. Ama biz kendimize sormalıyız. Ama gecikmesinin sebebi Trabzonspor'un böyle bir tesise kavuşmaması adına mahkemeye kadar götürdüler. Ama şimdi biz temel atma töreni yapıyoruz. Arka planında bir çok emekçi vardır. Ama Türkiye'ninbir çok noktasını spor tesisleri ile donatan sayın Başbakanımıza şükranlarımı
      sunuyorum.

Trabzonspor adanolu devrimi yapıp Anadolu beyi ünvanını aldı. O gün ki şartlarda. Ben inanıyorum ki bu tesislere kavuştuktan sonra Avrupa'da da Türk devrimini aynı inançla gerçekleştirecektir" dedi.

TRABZONSPOR'A SİYASET BULAŞTI MI?
      Trabzonspor'a siyaket bulaştırdığı iddialarına da cevap veren Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor'a siyaset soktuğumla ilgili eleştiriler alıyorum. Trazonpor'a siyaset sokmayan tek başkanım. Trazonspor'un ismini kullanıp makam mevki alan insanlar var. Biz siyasetin değil spor adamıyız. Benim yaptığım tek şe var o da yakın tarihin lideri dediğimiz sayın Başbakanımızın... Spor adamı konuşur. Spor adamı ihale peşine koşmaz. Spor adamı kulübü kendi menfaatine konuşmaz. Ama bu ülkede hizmet eden bir adam varsa onun için konuşur. Biz yurt dışına çıktığımızda hangi itibar ile karşılaştığımızı çıkanlar çok iyi bilir. Bizim ülkemizin güçlenmesini istemeyen ve dünyayı ahtapot gibi yöneten insanlar var. Çünkü biz el açan ülkeydik ama 10 yıldır kucak açan ülke olma yolunda hızla ilerliyoruz. Biz el pençe başbakanları unutmadık. Ekonomiden sorumlu bakan değilim ama şuan da bağış yapıyoruz insanlara"

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşım Proje Kapsamında neler yapılacağı açıklandı.

''Yabancı Okullar, Tesise Özel Liman, Helikopter Pisti, Havuz'' gibi şeyler zaten yapılacaklar içinde açıklanmadı....

2 Yıl sonra bunlar niye yapılmadı diye ''Sizlanma''

Olmadık şeyleri yazıp ondan sonra da niye yapılmadı diye eleştirmek hangi mantık çerçevesinde açıklanabilir bilemiyorum.
        O dediklerin doğru da spor salonu arada kaynadı ha.

Bu ihalede olsa olurdu, olmadığına göre o salon unutturulur diye düşünüyorum.

Bi yandan da oraya yapılırsa Hayri Gür ne olacak diye düşünüyorum, bu kadar masraf yapacak kadar bolluk içinde değiliz.

Şu projeyi 2011 olimpiyatlarına yetiştirmeyenler utansın, herşey ''cuk'' diye oturacaktı o zaman, tam bir olimpiyat parkı olacaktı...

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stadyum Temeli Atıldı

Ağzımıza verilen bu emzik ile bir kaç sene susmamızı bekleyenler avućlarını yalayacaklar.
          Ben hakkım olanın verilmediģi yerde stad falan istemiyorum.

Yorum

• Hayırlı olsun. İnşallah belirtilen süre içinde biter. Sönük bir temel atma oldu. İçerisinde bir çok yanlışı barındırıyordu. Başbakanın boynuna ismi ne olursa olsun TRabzonspor atkısı yerine grup atkısı takmak ahlaksızlıktır.
            Zuğaşi Berepe
            Çoban Express

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Reza Zarrab'ın Trabzon aşkı nereden geliyor..
              Oradaki herkesin Trabzonspor aşkı para ve menfaatten geliyor.
              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stadyum Temeli Atıldı

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O dediklerin doğru da spor salonu arada kaynadı ha.

Bu ihalede olsa olurdu, olmadığına göre o salon unutturulur diye düşünüyorum.

Bi yandan da oraya yapılırsa Hayri Gür ne olacak diye düşünüyorum, bu kadar masraf yapacak kadar bolluk içinde değiliz.

Şu projeyi 2011 olimpiyatlarına yetiştirmeyenler utansın, herşey ''cuk'' diye oturacaktı o zaman, tam bir olimpiyat parkı olacaktı...
                Trabzon alt yapılarda basket takımları var ve tek başına Hayri Gür buna yetmez. Mutlaka bir spor salonu olması gerekiyordu. Ayrıca 19 mayıs'ta voleybol maçları ve hentbol maçları da oluyordu. Projeden çıkarıldıysa çok saçma bir karar.
                www.x.com/zykmda

Yorum

• 6 yılda temeli atıldıysa 16 yıl sonra stad hazır olur..

Yorum

• İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hayırlı olsun. İnşallah belirtilen süre içinde biter. Sönük bir temel atma oldu. İçerisinde bir çok yanlışı barındırıyordu. Başbakanın boynuna ismi ne olursa olsun TRabzonspor atkısı yerine grup atkısı takmak ahlaksızlıktır.
                    Valla ona dikkat etmedim ama isabet olmuş öyleyse. O takılan atkı Trabzonspor atkısı değildi çünkü, o grubun atkısıydı... Trabzonspor atkısı olsa oraya millet sığmazdı bugün.

Yorum

• arkadaş ne emzikmiş ya. ben stadı istiyorum çünkü o stad benim paralarımla milletin parasıyla yapılıyor. kulağını tıka ve stadını iste sonra oy filan verme adaletini de iste. niye millete enayi muamelesi yapıp duruyosunuz. kaç kişi oy verecek şu stad için bu akpye. bir elin parmaklarını geçmez.. stad hakkımızdır ve geçte olsa bi şekilde hakkımız olanı alacağız. önemli olan diğer hakkımızı da almak. adaletin yerini bulması ama o ayrı bu ayrı..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Reza Zarrab'ın Trabzon aşkı nereden geliyor..
                        Bilmiyorum da Aralik da secim olursa Zarrab ve Ali Agaoglu Haciosmanoglu'nun listesine dahil olacak yaziyordu haber61de. Galiba dogruluk payi var.
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzon alt yapılarda basket takımları var ve tek başına Hayri Gür buna yetmez. Mutlaka bir spor salonu olması gerekiyordu. Ayrıca 19 mayıs'ta voleybol maçları ve hentbol maçları da oluyordu. Projeden çıkarıldıysa çok saçma bir karar.
                          Valla çıkarıldı mı bilmiyorum ama bu ihalede yok demek ki. Bundan sonra da zor yapılır diye düşünüyorum...

Yorum

• Benim açılıştan aklımda şunlar kaldı:

* Katılım çok az
                            * Başbakan konuşurken arkasındaki panoda Trabzonspor amblemi ve ".... ve Trabzonspor tesisleri" yazısı vardı
                            * Temel atmayı Kazım Koyuncu'nun Lazca şarkısıyla yaptık
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Öncelikle hayırlı olsun bugüne kadar bu stadın yapılmasına engel olan mimarlar odasına başta olmak üzere tüm emeği geçen zavallılarada elinizden geleni ardına koymadınızda ne oldu sonunda temelde atıldı ve kısa bir süre sonunda tamamlanacağınada yürekten inanıyorum............
                              Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adamlar çıkıp anlatmıyor ki...

Bir çıkıyorlar ''Kapalı Spor Salonu'' yapılacak diyorlar.

Bir bakıyorsun proje kapsamında böyle bir şey yok...

Makete bakıyorsun Spor Salonu var, bir hafta sonra makette spor salonu yok...

Neye inanacağız?

Koskoca Projenin temelini atıyorsun ama stadyumun teknik özelliklerini açıklamıyorsun...

Üstelik kapasite 41461 mi 40061 mi 41061 mi belli değil...

Böyle saçma bir temel atma töreni görmedim.

İşin komik tarafı stadyumun adam akıllı gösterildiği bir video yapılmadı.

Resimler de ayrı saçmalık.

Stadyum içini gösteren 1 tane resim yok...

Velhasıl kelam ''Bitince Nasıl Olacağını'' öğreneceğimiz bir stadyumun temeli atıldı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X