Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bosbakanin gecen haftaki rezaletine, birde bugünki trabzonda tepkisizlige bakiyorumda ülke olarak her seyi hakediyoruz anlasilan.
    acikcasi cok büyük bir tepki beklemistim ama yanilmisim

Yorum

• İlk olarak ibrahimx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şimdi merak ettim kedinin ismini ne koydun acaba
      Matkap Can...

Yorum

• ampul arena

Yorum

• bu akyazi hakkinda kendileri bile dogrulari bilmiyorlar. daha kapasitesi ne kadar resmi bir bilgi yok. bir yerde 40 bin, 42 bin, 41061, 41461 vs vs degisiyor rakamlar. cok gülünecek bir proje bu akyazi projesi. resmen karayazi olacak

Yorum

• Uğur Dündar Arena olsun.
            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak sadecetrabzon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hepiniz oradadyınız ulen dediği kişiler kim biliyormusun? Ahmet kaya'nın neler dediğini biliyormusun apo için?
              aynen akil insanlardan kadir inanır da vardı ulanların arasında

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hem stadyum istiyorum, hem de adalet istiyorum.
                Stadyum istemiyoruz lafı çok komik oluyor. Modern bir stadyum artık lazım, geç bile kalındı.
                Aynen size katiliyorum.

Ikisi farkli seyler.
                Bugüne kadar oy vermeyen, stadyum yapiliyor diye fikrini mi degistirecek?
                Oy verenler ise stadyum yapacaklar diye mi veriyordu?
                Sike meselesi ayri, bu konu ayri.

Biz hakkimizi istiyoruz. Adalet nasil hakkimizsa, yeni bir stad da hakkimiz. Ikisini de istiyorum. Ikisini karistirmayalim.

Yorum

• Aqp arena en güzeli..100 95 alırlar seçimde bide versinler 10 yıllık 100 mılyon euro..10 YIL BOYUNCA DA SEÇİMLER GARANTİ OLUR

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu arada çimento fabrikası da kalkacak herhalde, arada kaynamasın. ama başbakan yerine konut mu yapacak ne yaparsa yapsın gibi bişeyler söyledi. Konut heryere yapılır, çimento fabrikasının yeri ya yeşil alan olmalı ya da simge bir yapı yapılmalı oraya ama tabi kimin derdinde ki bu olay?
                    belediye aşkale çimentoya kıyak olsun diye ticari alan yaptı araziyi adamlar gudubet bir işhanı falan yaparlar oraya çaykara derneği yurdu gibi!
                    Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aynen size katiliyorum.

Ikisi farkli seyler.
                      Bugüne kadar oy vermeyen, stadyum yapiliyor diye fikrini mi degistirecek?
                      Oy verenler ise stadyum yapacaklar diye mi veriyordu?
                      Sike meselesi ayri, bu konu ayri.

Biz hakkimizi istiyoruz. Adalet nasil hakkimizsa, yeni bir stad da hakkimiz. Ikisini de istiyorum. Ikisini karistirmayalim.
                      Şike sürecini yönlendiren kişinin başbakan olduğu fikrine katılıyor musun?
                      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• temel atma töreninde stadın ismi Recep Tayyip Erdoğan olacak vs tarzında birşey mi söylendi?
                        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• stadyum istemiyoruz adalet istiyoruzdiyenlere aciyorum, Trabzonsporun modern bir stada ihtiyaci var bu sekilde hala 1970 li yillardayiz veordan cikamiyoruz, sike ile stadyum meselesi ayri seyler, stad yapacakalr tabi mecbur yapacaklar ama bu iktidar olamsa baska ikdidar olsa stad olayi anca projeden soyletiden oteye gitmezdi, hem adalet icin kzolar bizim elimizde klup baskani gidecek heryerde hakkini svunacak 8 ayda anca federasyona basvuruda bulundu, diger yonetim iki yilda onu bile yapmadi.
                          https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• adalet te istiyoruz stadyumda istiyoruz . iyi kadroda istiyoruz başarıda istiyoruz . hepsi gayet dogal seyler kimse cıkıp
                            stat istemıyoruz adalet ıstıyoruz yada galıbıyet ıstemıyoruz iyi oynayın yeter seklındeki yorumlar atmasın kusura bakmayında komik
                            61

Yorum

• İlk olarak Mustafa Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              stadyum istemiyoruz adalet istiyoruzdiyenlere aciyorum, Trabzonsporun modern bir stada ihtiyaci var bu sekilde hala 1970 li yillardayiz veordan cikamiyoruz, sike ile stadyum meselesi ayri seyler, stad yapacakalr tabi mecbur yapacaklar ama bu iktidar olamsa baska ikdidar olsa stad olayi anca projeden soyletiden oteye gitmezdi, hem adalet icin kzolar bizim elimizde klup baskani gidecek heryerde hakkini svunacak 8 ayda anca federasyona basvuruda bulundu, diger yonetim iki yilda onu bile yapmadi.
                              Trabzonsporun staddan önce birçok şeye ihtiyacı var kendi partini haklıymış gibi gösterme..Başka iktidar olsaydı diyorsun oldumuda biliyorsun ne biliyorsun yapmayacağını? sizin önünüze bir stad atılıyor sizlerde yiyorsunuz kime soruldu bu stad rengi yada diğer şeyler? Sırf post atmak için yazıyorsunuz anca.
                              NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• İlk olarak Mustafa Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                stadyum istemiyoruz adalet istiyoruzdiyenlere aciyorum, Trabzonsporun modern bir stada ihtiyaci var bu sekilde hala 1970 li yillardayiz veordan cikamiyoruz, sike ile stadyum meselesi ayri seyler, stad yapacakalr tabi mecbur yapacaklar ama bu iktidar olamsa baska ikdidar olsa stad olayi anca projeden soyletiden oteye gitmezdi, hem adalet icin kzolar bizim elimizde klup baskani gidecek heryerde hakkini svunacak 8 ayda anca federasyona basvuruda bulundu, diger yonetim iki yilda onu bile yapmadi.
                                Hayret ediyorum bu düşünce şekline. Adâlet yoksa stad ne işine yarayacak söyler misin?
                                7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X