Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şayet şehir efsanesi olan hafif rayli yapilirsa yol problemi de kalmaz. Keşke menderes türelin milyonlar harcayip antalyanin icine eden hafif rayli trabzona yapilsaymis.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• Sezinle bir fikir ayrılığında değiliz fakat ortada sadece Trabzonspor doğranıyor diye de bir durum yok...

Ben konuyu uzatarak bir yere varmak niyetinde değilim.

Sadece bazı konularda farkındalığımızın artması gerektiğini düşünüyorum.

Siz Of örneği veriyorsunuz...

Ama bir yandan Of'u düşünürken diğer yandan Akçaabat, Vakfıkebir, Beşikdüzü de düşünülmeli...

Tek taraflı bir bakış bizi yanlış bir noktaya götürür.

Ayrıca şunu buradan tekrar vurguluyorum; yapılan her yatırımda hükümetler siyasi bir çıkar elde etmek için uğraşırlar. Tıpkı mevcut hükümet ve daha öncekiler gibi...

Yorum

• fener, gs, bjk gelecek 5 şeritli yoldan 700 otoluk polis eskortuyla. Şehirle muhatap olmadan stada girecek. Gelenek haline geldiği üzere en az 3 atıp, İstanbul'a dönecek.

Ne oldu şimdi? Sözde Trabzon deplasmanına geldiler. 5 şeritli sahil yolunda akıp gitti adamlar, hangi Trabzon? Şehrin içine girip stresi hissetmedi. Baskı, yok!

Ben bile iş-ev arası gidip gelirken daha çok baskı hissederim.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Camp Nou, San Siro ve Amsterdam arena stadlarını soyunma odalarına kadar gezdim ve maç izledim. Birşey öneriyorsak az buçuk buralardan edindigimiz tecrübelerden o ortamların ambianslarından yola çıkarak öneriyoruz. Google'dan stad resimlerine bakarak, beğendiği stadın resmini koyup böyle olsun demiyoruz.
            Her işin bir matematiği var, bir stad yaparsın 15 bin kişi sanki 40 bin kişiymiş gibi ambians oluşturur, bir stad yaparsın 15 bin kişi 5 bin kişiymiş gibi görünür.
            Çok olsun, büyük olsun, en büyüğü olsun mantalitesiyle olmaz bu işler, hele şehir den kopartılmış bir stad ile hiç olmaz.
            beşiktaş bunun farkında stadını ona gore yapıyor, fener zaten farkındaydı (o yüzden evindeki maçlarda hep serilere ulaşıyor), gs tokinin rant ve büyük stad projesi hayalinin kurbanı oldu, gs li arkadaşlarım metro ile stada gidebiliyor olsalarda illallah diyorlar şimdi.
            ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• 10 bin kişi geldiğinde kilitlenen avni aker ve çevresi 40 bin kişi geldiğinde ne olacak? eskiden millette araba yoktu,şehirdekiler yürüyerek dışardakilerde otobüs yada minibüsle maça gelirdi..şimdi öylemi ? herkesin özel aracı var ve haklı olarak araçlarıyla gelmek isterler..binlerce aracın aynı anda maça geldiğini bir düşünün...avni Aker'in büyütülme isteği güzel görünse de büyük sıkıntılara yol açar.

Yorum

• Avni Aker Stadyumu pekala yerinde yıkılıp yeniden inşa edilebilirdi.....

Kale arkalarından bir tanesi yol üzerinde tam.. Migros ya da herhangi bir başka markete kira karşılığı verilebilirdi.... Tribün bedava inşa ettrilebileceği gibi üstüne kira geliri bile kazanılabilirdi.....

Maratn Tribün yıkıldığında iki saha arasında kalan yol tarafındaki yerlere dükkanlar konulabilir satış ya da kiralama yoluyla gelir elde edilebilirdi.....

ulaşım şehirin her noktasından çok kolay..... ha illa sorundur derseniz maç günleri mahallerden maç için 5 er tane otobüs kaldırırsın , olur biterdi.....

yani stadyumu mevcut yerinde pekala modern biçimde yeniden inşa edebilirdik..

ancak o zaman yeni rant alanları ortaya çıkmazdı..... hem sahilde.... hem şehrin içinde....

stadyuma karşılık avni aker, yavuz selim ve 19 mayıs kapalı spor salonu verilecek... söylermisiniz bu yerleri kaç trilyona alabilirsin....

üzerine iş merkezler konut alanları kur...... en basitinden söyleyeyim 500 milyon dolarlık bir pasta çıkar ortaya.....

sorun bizim stadyuma kavuşmamız bir an önce kavuşmamız falan değil... sorun bu pasta arkadaşlar...

Türkiyeye stadyum yapılacaksa 1.İstanbula yapılmışsa 2.Trabzona yapılmalıydı.... Hatta 1. Trabzona yapılmalıydı....

Tüm Türkiyeyi bizimkinden çok daha iyi stadyumlarla doldurduktan 7-8 yıl sonra ulufe dağtır gibi verilecek bir stadyuma evet demeyi ben içime sindiremiyorum.... hemde hiç sindiremiyorum....
                En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 20.11.2013, 16:45.
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Akyazı sadece stadyum değil kompleks bir yapı. Avni Aker'in şu anki yerine stadyum yapılsaydı şehir birçok yeni tesisten mahrum kalacaktı.

Yine malumunuzdur ki bazı finallerin stadyuma gelmesi için park alanı vb UEFA kriterleri de var.Bunları da göz ardı etmemek gerek.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Avni Aker Stadyumu pekala yerinde yıkılıp yeniden inşa edilebilirdi.....

Kale arkalarından bir tanesi yol üzerinde tam.. Migros ya da herhangi bir başka markete kira karşılığı verilebilirdi.... Tribün bedava inşa ettrilebileceği gibi üstüne kira geliri bile kazanılabilirdi.....

Maratn Tribün yıkıldığında iki saha arasında kalan yol tarafındaki yerlere dükkanlar konulabilir satış ya da kiralama yoluyla gelir elde edilebilirdi.....

ulaşım şehirin her noktasından çok kolay..... ha illa sorundur derseniz maç günleri mahallerden maç için 5 er tane otobüs kaldırırsın , olur biterdi.....

yani stadyumu mevcut yerinde pekala modern biçimde yeniden inşa edebilirdik..

ancak o zaman yeni rant alanları ortaya çıkmazdı..... hem sahilde.... hem şehrin içinde....

stadyuma karşılık avni aker, yavuz selim ve 19 mayıs kapalı spor salonu verilecek... söylermisiniz bu yerleri kaç trilyona alabilirsin....

üzerine iş merkezler konut alanları kur...... en basitinden söyleyeyim 500 milyon dolarlık bir pasta çıkar ortaya.....

sorun bizim stadyuma kavuşmamız bir an önce kavuşmamız falan değil... sorun bu pasta arkadaşlar...

Türkiyeye stadyum yapılacaksa 1.İstanbula yapılmışsa 2.Trabzona yapılmalıydı.... Hatta 1. Trabzona yapılmalıydı....

Tüm Türkiyeyi bizimkinden çok daha iyi stadyumlarla doldurduktan 7-8 yıl sonra ulufe dağtır gibi verilecek bir stadyuma evet demeyi ben içime sindiremiyorum.... hemde hiç sindiremiyorum....
                    Son 3 yazındaki bütün hususlara harfiyen katılıyorum Faik abi.Bunun haricinde merkezde bir bölüm kısmı kamulaştırıp,Avni AKer'deki bazı sıkıntıları aşabilirdik.Daha az maliyete takabül ederdi.

Dikkat edersek şehirle bütünleşmemiş stadyum ve tesisler gerçekten o şehri zor duruma sokuyor.

Maslak'taki GS stadyumu,Mecidiyeköydeki Ali Sami Yen stadı kadar maç öncesi ve maç esnasında tribünleri ve takımı havaya sokamıyor.

Yani bu proje şehrin ortsında olsaydı durum çok farklı olurdu.İstanbul'da trafik,kamusal alan bu tesislere katılımı zor ve maaliyetli olabilirdi.

Fenevbahçe pekala kadıköy dışına taşıyabilirdi bu stadı.Şu an var olan tüm kadıköy caddelerindeki maç heyecanı olmazdı.Her köşede var olan formalı insanlar.Stad çevresinde eğlenen insanlar.

Beşiktaş nitekim aynı şekilde...Bunu hiçbir Beşiktaşlı istemedi.

Stad dolgu fikrini ilk dönemin başkanı Nuri Albayrak çıkardı.Dönemin Toki Başkanı Erdoğan Bayraktar'la bu görüşmeleri çok yaptı.

Nitekim dolgu işi kendisine verildi.

Bugün Stad inşaatını ''Cemiyet''e yakın olan Sarıdağlar İnşaat aldı.Toki'nin birçok Spor Kompleksinde varlar...

''Benim anlamadığım şey şu;Başbakan bile çok uzadı,artık geç kalındı derken...Buradaki bazı arkadaşlar hala 7 yıllık bu serüvende geç kalınmışlık yok,size kalsa bu stadı da yaptırmazsınız.Beğendiiniz yok hiçbirşeyi dua edin diyorlar.''

Ben de diyorum ki;TOKİ'nin bize vereceği tesis ve stad karşılığında alacaklarına bir bakın...

Ben Başbakan'ın 2009 yerel seçimleri öncesi en kısa zamanda bitirilecek sözüne karşılık tepkimi dile getiriyorum.

Bu stad yapılırken neyi,kime sordular?Stad hakkında veyahut kompleks hakkında hanginizin fikrini aldılar?

Bırakın da insanlar fikirlerini söylesin...

Yorum

• Bu Stad muhabbeti tayyip'e 3 seçim daha kazandırır) 10 senedir hayal satıyorlar.
                      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu Stad muhabbeti tayyip'e 3 seçim daha kazandırır) 10 senedir hayal satıyorlar.
                        Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
                        NORTHERNER
                        RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• Kitlensin yahu. Maç günü Trabzon'da hayat kitlensin, trafik kitlensin, şehirde hayat dursun.

Şehir o günün maç günü olduğunu hissetsin. Orası Trabzon. Trabzonspor da bu yüzden "Trabzon"spor.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cümlenin koyulaştırdığım şekline, şiddetle katılıyorum.

Takım şehirden, özünden kopartılıyor. Trabzon için Trabzonspor değersizleştirilmeye çalışılıyor.

Zor bir şehrin, zor bir takımını yönetmeye çalışmaktansa, onu itibarsızlaştırmak daha mantıklı siyaseten.
                            Stadı Beşikdüzü'ne değil Beşirli'ye yapıyorlar. Kopan uzaklaşan bir öz yok. "Küçüğüz, küçük kalmalıyız" mantığını bırakalım.
                            Naber?

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Stadı Beşikdüzü'ne değil Beşirli'ye yapıyorlar. Kopan uzaklaşan bir öz yok. "Küçüğüz, küçük kalmalıyız" mantığını bırakalım.
                              Göreceğiz. Tabi görebilirsek...
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Temel nereye atılır?... eşersin- eşersin, pur kata gelir, oraya harç dökersin ve temel olur... Gülmeyin beni de: Buranın altı deniz, ilk temeli damperli kamyonlar attı; dozerler de düzleyip yattı.

Bi daha baştan alayım: Denizi, taş-toprakla dolduruyorsun, eşip-boşaltıyorsun ve orayı, betonla doldururken temel atmış oluyorsun... yok yahu, bu bizim Temel Fıkrası gibi oldu... ya da iki ucunu iki kişi eliyle tutan kurdeleyi makaslarla on yerinden birden kesmek gibi...

Terbakanın anadolu gezileri sırasında boş arazilere attığı temelleri bir sivri akıllı yerinden söküp, Reno steyşinin bagajına yükleyip Ankara'ya getirmiş ve sergilemişti... atılan temel, inşaat elarabası büyüklüğünde idi... içinde inşaat demiri bile vardı. Gazete haberi ve fotoğraflı.

Tatlı kıskançlıklar, iyidir... Tozal, Demireli kıskandı, O da boğaza asma köprü yaptırdı; hem de inşaat süresi bitmeden önce bitirdi...

Biz, ne liderler gördük abi... oho ooooo...

kadiryeter Kadir Yeter.
                                20.11.2013- TRABZON.

tp://forum.bordomavi.net/ 1341
                                En son Kadir Yeter tarafından düzenlendi; 20.11.2013, 17:23.

Yorum

Çalışıyor...
                                X