Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadyum projesi bir kaç kez mahkeme kararıyla durdurulmuştu sanırım. o süre ne kadardı bilen var mı?
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kardeşim bazı şeyleri birbirine karıştırıp harmanlamışsın...

1. Fenerbahçe stadyumunu kendisi yaptı. Yani canının istediği her yere yapabilir stadyumunu... Çünkü parasını kendisi verdi yaptı...

2. Beşiktaş stadyumunu kendisi yapıyor. Bizim gibi TOKİ tarafından yaptırmıyor. Bu nedenle canının istediği araziye yaptırabilirler.

3. Galatasaray stadyumunu farklı bir yere taşıdı, hem neresiiiiiii...

Verdiğin örneklerle kendini yalanlamış oluyorsun güzel kardeşim.
      Neyse böyle şeyleri yok yere tartışmaya gerek yok...

Sonuç olarak devlet 3 büyük kulübe yapmadığı kompleksi sana yapıyor.
      Bunu fark edebilmek gerek dimi?

Bu kadar uzun sürmesi konusunda ben de iyi düşünceler taşımıyorum.
      Eğriye eğri doğruya da doğru demezsek bu iş olmaz!
      Stadı kim yaparsa yapsın...

Ayrıca; ben ne diyorum, sen ne diyorsun...
      En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 20.11.2013, 14:17.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Bu projenin iktidar tarafından ortaya atılmasının üzerinden iki genel seçim,bir yerel seçim,iki de referandum geçti.

İkinci yerel seçim de kapıda.

Gelinen nokta temel atma töreni var hafta sonu.

Her seçim öncesi kullanılan bu proje bu gidişle daha çok seçim görür.
        En son winner tarafından düzenlendi; 20.11.2013, 14:20.
        ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu projenin iktidar tarafından ortaya atılmasının üzerinden iki genel seçim,bir yerel seçim,iki de referandum geçti.

İkinci yerel seçim de kapıda.

Gelinen nokta temel atma töreni var hafta sonu.

Daha çok seçim görür bu proje.
          ihaleyi alan firmanın belirli bir tarihde proje bitecek diye bir madde yok mu sözleşme de? kafasına göre teslim tarihi veremez...
          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi

Hakikaten saçmalamaya çok Gayretli arkadaşlar var.

Loading %61..

Niçin mi fikir değiştiriyorum? Çünkü ben fikirlerimin sahibiyim; kölesi değil! Cenap Şahabettin

Yorum

• İçim acıyor içim..
              Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Stadyum işi 2006 yılında çıktı...

Bugün 2013 yılı bitti bitiyor....

7 yıl dolmuş 8 e doğru YOL alıyoruz....

Hayallerimizin , umutlarımızın üzerine kazık çakılmış senelerdir....

Birileri toprağa çakılan 3-5 kazıktan mutlu olmamızı umutlanmamızı bekliyor..

kusura bakmayın ama ben mutluda değilim , umutluda değilim....
                Aynen Fatih.Söylediklerine harfiyen katılıyorum.
                Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

Diğer büyük Klüplerin hangisine devlet böyle bir kompleks yaptı veya yapıyor söylermisiniz?

Kamuoyunun bilmediği projeler mi var sizin bilip de bizlerin bilmediği?
                  Diyorsun sonraki yazında....

" 3. Galatasaray stadyumunu farklı bir yere taşıdı, hem neresiiiiiii..."

Diyorsun...Bizimkini devlet yapıyor...Galatasaray ise stadını taşıyor...

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Galatasaray'a kakaladılar kötü bir stad. Bizimkinin dünyada eşi yok. Bizimki taşıma da değil. A.Aker'de de alt yapı maçları oynanacak..

Yorum

• Mantık örgüsü kusursuz Genç arkadaşlarımız var.

Kelime oyunlarına bak, hey Allah'ım
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Stadı kim yaparsa yapsın...

Ayrıca; ben ne diyorum, sen ne diyorsun...
                        Sen diyorsun ki yiyorsa 3 büyük kulübün stadyumunu kaldır da görelim...

Ben de diyorum ki Galatasaray'ın stadyumu kaldırıldı farkında mısın?
                        Yani kaldırılabiliyormuş...
                        Olmadık bir şey değilmiş...

Ayrıca diyorum ki, bu adamlar stadyumlarını kendi paraları ile yaptı.
                        Bizim gibi TOKİ tarafından yaptırılmadı. Öyle yiyorsa kaldırın gibi bir pozisyona düşmedi adı geçen kulüpler... Çünkü kendi işini kendileri halletti....

Siz de bunun farkına varın!

Yorum

• Biz anca birbirimizi yiyoruz burda. Binlercesi yine cmt gunu ellerde akp bayragi; agizlarda hülooğğ tezahüratlariyla acilisi dolduracak. Iste protesto yürüyüşü yapilacak en iyi zaman. Tabi hala hür iradeli, yürekli, akpnin biat kültürünü benimsememiş taraftar gruplari kaldiysa...
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kardeşim sonraki yazımla ilgili bir açıklama yapacaksan sonraki yazımla ilgili alıntılama yapabilirsin. Bu şekilde yapmış olduğun açıklamadan pek bir şey anlaşılmıyor.

Yorum

• Yiğit beye katılıyorum, beşiktaş "tarihi eser,yıkılamaz" denilen stadı camiasının gücünü kullanarak yıktırdı ve aynı yere yapılıyor stadı.. düşünebilirmisiniz dolmabahçe dışında bir beşiktaş stadı? beşiktaş çarşısından kopuk bir stadı taraftarına ikna edebilirmiydi beşiktaş? ruhuna aykırı. saracoğlu desen keza aynı.
                              bir futbol şehri için şehrin göbeğinde bir stad ve maça yürüyerek gidebilmek ve dönebilmek büyük bir olaydır,avantajdır ama kıymetini anlatamadık.. ilerde belki anlaşılır.
                              8 yıldır yok deniz dolacak yok ihalesi olacak yok kanun düzenlenecek diye oyalandı Trabzon ve her seferinde secim malzemesi yapildi bu stad projesi, kimisi maket projeler yaptırdı kimisi grafikler..kimisi de kamyon kamyon harfiyatla kendini biraz daha kalkındırdı ne de olsa memleket toprağı taşınırsa bizimkiler taşır ve şimdi 8 sene sonra temel atılacak.
                              bol janjanlı, gündüz havaifişekli olmazsa hatırım kalır.. hatta o gün evleneceklere altın da dağıtırlar belki?
                              ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

Sen diyorsun ki yiyorsa 3 büyük kulübün stadyumunu kaldır da görelim...

Ben de diyorum ki Galatasaray'ın stadyumu kaldırıldı farkında mısın?
                                Yani kaldırılabiliyormuş...
                                Olmadık bir şey değilmiş...

Ayrıca diyorum ki, bu adamlar stadyumlarını kendi paraları ile yaptı.
                                Bizim gibi TOKİ tarafından yaptırılmadı. Öyle yiyorsa kaldırın gibi bir pozisyona düşmedi adı geçen kulüpler... Çünkü kendi işini kendileri halletti....

Siz de bunun farkına varın!

gs'nin stadı Mecidiyeköy'de yolun dibinde, sığıntı gibi duran bir beton yığınıydı. gsli taraftarlar semt olarak da Beyoğlu'nu mesken tutmuşlar. Mecidiyeköy'le bir bağları yok. Statlarını sevmekten başka...

Ben koca bir şehirden bahsediyorum. Semt takımından değil, şehir takımından bahsediyorum... İnsanların yürüme mesafesine üşendiği yerde, Of'tan maça gelen adam için 5-10 km daha fazla yol gitmek diyorum.

Yahu neyi diretiyorsunuz anlamadım ki?

Bu stat pek ala eskisinin yerine yapılabilir miydi? Evet. Niye yapılmadı? Trabzon, şehrin tam göbeğinde modern stadyumu ile hayatına devam etseydi kötü mü olacaktı? Hayır. İstediği her şeyi cart diye istimlâk eden devlet, burada çeşit çeşit bahane sundu.

Senin tribününde parti logolarını tişört yaptırıp giren adamlar var. Onlara her sene binlerce kombine bağışlayan parti mensupları var. Transferini yapan aynı adamlar. Kulüp başkanın siyasetin kulu olmuş.

Ben stat hakkında siyasi neden sununca saçmalık...

Tamam beyler siz haklısınız. Malatyaspor'un stadı da dağa yapılıyormuş. Oh demek ki siyaset ile ilgisi yok.
                                En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 20.11.2013, 16:10.
                                Ayağa KALK!

Yorum

Çalışıyor...
                                X