Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor Yöneticisi Engin Kara Facebook adresinden...

"EVET NİHAYET YENİ STADIMIZIN TEMELİ ATILIYOR CUMARTESİ GÜNÜ AKYZIDA BULUŞALIM BAŞBAKANIMIZIN KATILIMIYLA VE SEVGİLİ BAŞKANIMIZ İBRAHİM HACIOSMANOĞLU VE YÖNETİM KURULUYLA BERABER .NE OLDU OLMAZ OLAMAZ DEDİNİZ VE SONUNDA OLDU YENİ STADIMIZA KAVUŞMAYA AZ KALDI....."
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor Yöneticisi Engin Kara Facebook adresinden...

"EVET NİHAYET YENİ STADIMIZIN TEMELİ ATILIYOR CUMARTESİ GÜNÜ AKYZIDA BULUŞALIM BAŞBAKANIMIZIN KATILIMIYLA VE SEVGİLİ BAŞKANIMIZ İBRAHİM HACIOSMANOĞLU VE YÖNETİM KURULUYLA BERABER .NE OLDU OLMAZ OLAMAZ DEDİNİZ VE SONUNDA OLDU YENİ STADIMIZA KAVUŞMAYA AZ KALDI....."
      haha cok komik

Yorum

• Akyazı stadının temelini atacakmış başbakan.Aslında çok şanslıyız.Şu ahir ömrümüz belki stadın bitmesini göremeyecek ama torunlarımıza temelinin atıldığında "ordaydım" diyebileceğiz.Bu günleri de gördük ya gam yemem.10 yılda temelini attık.100 yıl sonra umarım torunlarımız açılışını da görür.Duygulanmamak elde değil.

Yorum

• Şaka gibi ya. Yöneticiye bak.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Yöneticiye bak ya bir "koyduk" mu demediği kalmış.
            Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

Yorum

• bir 2 kere yazdik gerci buradaki renktaslarda cok yazdi b stad bize siyaset secim malzemesi olarak kullanacaklar 10 sene önce plan 10 sene sonra temel 10 sene sonra kaba insasi 10 sene sonra elektrik hatti ve sonra biter biz görürmuyuz orasi muamma.
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Bu proje konusulmaya baslandiginda,'en kisa surede yapilacak' denildiginde ilkokul 6daydim ben,Suan universite 2.siniftayim,guc bela anca dolguyu bitirdiler bu sure zarfi icinde.Facebookuna o gonderiyi yazan yoneticiye birisi bu durumu iletirse memnun olurum.

Yorum

• ben tepki verenleri anlamıyorum kim ne zaman yaptı yada bundan önce kim ilerletti bu projeyi bukadar art niyetli insan cok var , ben tayyibi destekleyen biri deyilim ama adamlar yaptı yapıyorlar ben 2 sene ye biteceğine eminim daha dönüşü yok çünkü geç bitti zor bitti yada biticek ama yapılan bir şey var ve sizin verdiniz tepkiye bak yazık.

Yorum

• Hayirli olsun.. Akyazinin temeli Cumartesi atilacakmis....Insallah bir sorun daha cikmaz son anda....
                      TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                      TRABZON / AYASOFYA MAH.
                      HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• 8 yılda temel atma aşamasına geldik....
                        Ne diyeceğimi bilemiyorum...
                        Mutluyum mu desem üzgünüm mü desem...
                        Hayırlı olsun.
                        bordomavi.net
                        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Bazı arkadaşlar diyor ki ''Seçim Malzemesi'' yapılıyor Akyazı Stadyumu...
                          Arkadaşlar biraz akli düşünmeye davet ediyorum sizi...

Bu gibi bir projelerden hükümetler tabi ki faydalanmak isteyecekler, tabi ki oy çıkartmaya çalışacaklar.
                          Burada bir gariplik yok...
                          Veryansın etmenize şaşıyorum, hayret ediyorum.
                          Siyasetin ve siyasetçinin doğasında bu var. O nedenle olmadık şeyler için feryat etmeye lüzum yok...

Kaldı kimse oylarınızı zorla almıyor dimi?
                          Herkes gönül rızasına göre oy veriyor.
                          Neden bu kadar tepki gösteriyorsunuz anlamıyorum...

Beğenmediğiniz partiye oy vermezsiniz, her şey bu kadar basit.
                          Neden başkalarının kullanacağı oydan bir kaygı duyuyorsunuz.

Hükümetler gelip geçicidir,
                          A Partisi, B Partisi, C Partisi ne farkeder?
                          Kim işini iyi yapıyorsa halk ona oy veriyor.

Halkın tercihine saygı duymak lazım...

Yorum

• 10 yıldır aynı parti ve 10 yıldır yapılamayan bir proje için kim işini iyi yapıyorsa diyorsan diyecek bir şey hakkaten yok Sende arkadaşlarının eleştiri hakkına saygı duymalısın..
                            Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben tepki verenleri anlamıyorum kim ne zaman yaptı yada bundan önce kim ilerletti bu projeyi bukadar art niyetli insan cok var , ben tayyibi destekleyen biri deyilim ama adamlar yaptı yapıyorlar ben 2 sene ye biteceğine eminim daha dönüşü yok çünkü geç bitti zor bitti yada biticek ama yapılan bir şey var ve sizin verdiniz tepkiye bak yazık.
                              8 yılda 6 stad yapılırdı Trabzon'un muhtelif yerlerine.

Hala kim ilerletti diye soruyorsun.

Sen de bunu cevapla; kim ilerletmedi?
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

Ayıp yahu!
                                Duyan da son koltuk yerine konacak, Eskişehir maçını Akyazı'da oynayacağımızı zanneder...
                                Hamiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X